Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ: "Карпати" вивозять з Ужгорода лише один бал
21:19
ДЮФЛУ: "Карпати" вивозять з Ужгорода лише один бал
Матчі між ужгородцями та львів’янами здебільшого відбуваються в напруженій боротьбі.

Матчі між ужгородцями та львів’янами здебільшого відбуваються в напруженій боротьбі.

Матчі між ужгородцями та львів’янами здебільшого відбуваються в напруженій боротьбі, що показав і матч за участю найстарших юнаків. Обидві команди мали достатньо шансів для взяття воріт, і частиною з них таки скористалися. До того ж гості виступили в ролі того, хто наздоганяє. Перший тайм більше вдався господарям, що й відобразилося на рахунку. Так, на влучні «постріли» М.Попші В.Лебедя карпатівці зуміли відповісти тільки результативним ударом Р.Майовецького.

Перерва пішла на користь більше галичанам. Вони прагнули за будь що відігратися. Однак протягом основного часу це зробити не вдавалося. І хто зна, як би завершився матч, коли б другу жовту не заробив І.Білозор. У підсумку вже в доданий час, коли перемога для підопічних М.Фанти здавалася такою близькою, львів’яни усе ж реалізували чисельну перевагу й зрівняли рахунок.


Вища ліга. Група 4.

U-17: СДЮШОР (Ужгород) – «Карпати» (Львів) – 2:2

Ужгород. Стадіон «Спартак». 18 градусів. 100 глядачів.

Арбітр – А.Кошура (Чернівці).
Асистенти – Ю.Бобаль, Д.Дудаш (обидва – Ужгород).
Спостерігач арбітражу – Р.Буковецький (Закарпатська область).

Голи: М.Попша, 7; В.Лебідь, 36 – Р.Майовецький, 16; О.Лебеденко, 80+1.

Попередження: І.Білозор, 72 – Ю.Завінський, 71.

Вилучення: І.Білозор, 76 (друге попередження).

СДЮШОР: І.Шош, Ю.Назаркевич, В.Дорунда, І.Білозор, В.Боднар, С.Машталір, Ю.Дрозд, В.Дуран (О.Свадеба, 66), М.Попша (Д.Чегіль, 72), В.Пінковський (Б.Галик, 39), В.Лебідь.
Тренер – Микола Фанта.

«Карпати»: Л.Клебан, Ю.Завінський, Ю.Подьо, А.Гнатів, О.Лебеденко, Р.Толочко, С.Валенко, (Ф.Йовічевіч, 65 (Р.Шиманський,72), Р.Майовецький, В.Микитин, Ю.Кісільовський, Г.Малевіч (Н.Кутепів, 45).
Тренер – Олег Гарас.

Напруженим видався й матч молодших команд. Гравці 2000 р. н. теж багато рухалися, віддавалися боротьбі за м’яч, однак у першому таймі оборонці все ж напрацювали нічию. А після перерви господарі одразу скористалися «стандартом». Подачу з кутового на другому поверсі відмінновикористав О.Вамош.

Часу в галичан було достатньо, щоб зрівняти рахунок. І до речі, заради справедливості слід сказати, що гості неодноразово турбували візаві. Утім їм або бракувало точності, або атаки захлиналися на рівні гравців лінії оборони, або ж хорошу реакцію демонстрував воротар СДЮШОР. Господарі ж, своєю чергою більше намагалися не втратити перемогу, хоч теж не відсиджувалися в цілковитому захисті. У підсумку все ж мінімальна перемога ужгородців – 1:0. Вона, звичайно, порадувала нечисленних уболівальників, котрі після матчу аплодисментами проводжали гравців у роздягальню. Останні, до слова, відповіли такими ж щирими оплесками.


U-15: СДЮШОР (Ужгород) – «Карпати» (Львів) – 1:0

Ужгород. Стадіон «Спартак». 18 градусів. 100 глядачів.

Арбітр – А.Кошура (Чернівці).
Асистенти – Ю.Бобаль, Д.Дудаш (обидва – Ужгород).
Спостерігач арбітражу – Р.Буковецький (Закарпатська область).

Голи: О.Вамош, 38.

Попередження: В.Кормош, 65 – О.Горін, 65.

СДЮШОР: С.П’янков, Е.Ростока, В.Батрин (Є.Мокар, 64), І.Ільчук, В.Кормош, Н.Пригара, П.Луців (Р.Куртанич, 45), Р.Якоб, О.Вамош, Р.Голубка, В.Луців.
Тренер – В’ячеслав Пінковський.

«Карпати»: А.Артим, Є.Кушнір, Л.Степанчук, В.Максимець, Я.Савків, О.Горін, О.Притула (М.Сеник, 47), К.Домарацький (Р.Ігнатюк, 54), Г.Літюк, І. Желізко, І.Капустей (В.Задорецький, 42).
Тренер – Сергій Даниловський.
Володимир Тарасюк

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 811 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: