Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ - матчі за виживання. МФА мінімально поступається "Зірці" (ФОТО)
19:09
ДЮФЛУ - матчі за виживання. МФА мінімально поступається "Зірці" (ФОТО)
У вівторок МФА стиковими матчами за збереження прописки в вищій лізі завершили свої виступи в вищій дитячо-юнацькій футбольній лізі сезону 2017/2018.

ДЮФЛУ - матчі за виживання. МФА мінімально поступається
На жаль, наша «Мункач футбольна академія» за підсумками виступів в чемпіонаті опускається з вищої в першу лігу.
 
Наші команди мали можливість зберегти прописку в еліті дитячого футболу країни, борючися за неї в протистояннях із аутсайдером першої ліги – київською «Зіркою». В перших матчах мукачівці здобули всього чотири залікові бали – команда U-17 переграла на виїзді киян – 2:1, а U-15 зіграла внічию на столичному стадіоні «Темп» – 2:2. А от в рідних стінах в перших матчах дві команди МФА U-16 та U-14 поступилися столичним гостям – 0:2 та 0:1 відповідно. Тож кількість набраних балів складала 7 проти 4 на користь киян, тому у матчах-відповідях мукачівцям слід було наверстати втрачене, однак, цього зробити не вдалося.
 
Якщо дві старші команди U-16 та U-17 на виїзді та вдома впевнено справилися з завданням – обіграли «Зірку» – 4:1 та 3:1 відповідно, то молодші команди U-14 та U-15 поступилися. МФА U-15 у рідних стінах не могла нічого протиставити супернику, повністю проваливши цю гру. Уже в першій половині зустрічі рахунок був – 0:3 на користь киян, а в другому таймі господарі один м’яч відквитали, проте отримали ще й 4-й м’яч у власні ворота й у підсумку зазнали фіаско – 1:4.

Вся надія була на команду U-14, яка грала на виїзді. Саме це протистояння стало одним із найдраматичніших для мукачівців. У першому таймі наші хлопці зуміли реалізувати дві свої нагоди, й на перерву йшли з дуже оптимістичним рахунком – 2:0, який цілком влаштовував закарпатський клуб. Але друга половина зустрічі перевернула все з ніг на голову – господарі зуміли зібратися і вколотили три м’ячі в наші ворота, у підсумку перегравши підопічних Сергія Кундрика – 2:3.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 678 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: