Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. МФА бере максимум із "Зінедіном" (ФОТО)
19:07
ДЮФЛУ. МФА бере максимум із "Зінедіном" (ФОТО)
У другому турі ДЮФЛ України мукачівські академіки здобувають дві перемоги над ужгородцями.

ДЮФЛУ. МФА бере максимум із
Перше закарпатське дербі у цьому сезоні проходило на зустрічних курсах, обидві команди намагались швидко переходити в атаку. Та епізодичні помилки захисту та кіпера господарів призвели до голів від мукачівців. Спочатку захисник ужгородців зрізав у власні ворота після подачі зі стандарту. А в іншому моменті форвард випередив воротаря на виході і переправив м’яч за призначенням.
 
Та за десять хвилин по перерві підопічні Василя Ороса зуміли скоротити розрив. Мастяк подав кутовий, а Мірошниченко головою забиває такий важливий гол – 1:2.
 
Декілька моментів не використав Повхан, який постійно відгукувався на довгі передачі від партнерів. На 52-ій хвилині Герасименко обікрав Мірошниченка і вийшов на одного голкіпера та переграти його не зміг. А на 62-ій хвилині мукачівці забили втретє – Гончар доволі легко увійшов з лівого краю у штрафну і відкинув Горбаньову, який на замасі пройшов Мірошниченка і пробив у дальній кут – 1:3.
 
Чисельні заміни зінедінівців не дали потрібного імпульсу, а під завершення поєдинку лівий півзахисник МФА Дукуре віддав з флангу на Герасименка, який поклав крапку у цій грі – 1:4.
 
Загалом поєдинок був доволі рівним з невеликою кількістю небезпечних моментів, а ті що виникали гості змогли реалізувати.
 
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U-17 Ужгородський р-н – МФА U-17 Мукачево 1:4
 
Зінедін: Іван Марушинець, Іван Мастяк, Юрій Мірошниченко, Віталій Кузьма, Іван Хила (Ростислав Фрінцко, 69), Михайло Романко (Ігор Бочкоій, 61), Максим Лютнянський, Максим Максимець (Юрій Канюк, 79), Владислав Загреба (Павло Улашин, 41), Іван Повхан (Ярослав Левко, 61), Василь Булеза (Владислав Сабов, 63).
Запасні: Віталій Лісняк, Дмитро Кашка, Дмитро Ріпич.
Тренер – Василь Орос.
 
МФА: Олександр Юртин, Денис Дубовський, Дмитро Поліщук, Богдан Барановський, Іван Попович, Артем Нагріний, Євген Павлюк, Ярослав Горбаньов, Андрій Криськів, Іван Боднарук, Андрій Герасименко.
Запасні: Зден Переганець, Кевін Дуруке, Нікіта Гончар, Едуард Мориляк, Руслан Бура, Даніл Фамулевіч.
Тренер – Олексій Прілепов.


 
У матчі молодших колективів також важко було віддати перевагу комусь, хоча господарі впродовж всього поєдинку діяли гостріше попереду. Перші двадцять хвилин моментів практично не виникало. На 24-ій хвилині Шаленик пробив справа та воротар спіймав. Далі Заяць подав кутовий, Терпак пробив з 12 метрів, але не точно.
 
Єдине загострення від гостей сталося також після кутового. На 32-ій хвилині Пастовенський вдарив з 14 метрів, Матей грає надійно. В атаці у відповідь Шаленик прострілив справа, на дальній намагався замкнути Марюхнич та його удар в останній момент заблокували захисники.
 
Друга тридцятип’ятихвилинка супроводжувалась в’язкою боротьбою у центрі поля. На 44-ій хвилині Матей вибив від воріт, Симочко продовжив передачу головою на свого партнера, активний Марюхнич змістився зліва у центр і пробив з 18 метрів – м’яч просвистів біля ближньої дев’ятки. Захисники Зінедіну постійно віддавали довгі передачі вперед на Симочка та йому бракувало підтримки в нападі.
 
Гра йшла до нульової нічиєї та за три хвилини до завершення поєдинку мукачівці зуміли забити доволі несподіваний гол. Трачук виконав подачу з лівого флангу, яка дивним чином полетіла за комір воротарю у дальню дев’ятку – 0:1.
 
МФА заробляє не прості три очки, а Зінедін зазнає першої поразки у сезоні.
 
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U-15 Ужгородський р-н – МФА U-15 Мукачево 0:1
 
Гол: Трачук, 67.
 
Зінедін: Роберт Матей, Михайло Ференцик, Станіслав Терпак, Ігор Дьордяк, Андрій Шовш, Павло Піпта (Іван Марюхнич, 22), Мілан Бутрик, Юрій Заяць (Дмитро Попіль, 66), Дмитро Шаленик, Нікіта Кроулі (Микола Кешкентій, 51), Василь Симочко (Кирил Голяна, 70).
Запасні: Максим Росул, Станіслав Печко.
Тренер – Михайло Іваниця.
 
МФА: Максим Дік, Зіновій Мандрик, Валерій Чайка, Тарас Яримович, Юрій Клімковський, Денис Пономаренко, Анатолій Сньозик, Вадим Гарнавський, Микола Куцак, Олег Сергієнко, Даніель Шанко.
Запасні: Данило Пастовенський, Віталій Рейші, Віктор Трачук, Ілля Холодов, Богдан Остроушко.
Тренер – Віктор Мунтян.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 721 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: