Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. МФА заробляє чотири пункти
10:09
ДЮФЛУ. МФА заробляє чотири пункти
У 7-му турі чемпіонату ДЮФЛУ МФА U-17 та U-15 вдома приймали однолітків дніпрянського ДВУФК.

ДЮФЛУ. МФА заробляє чотири пункти Підопічні Віталія пантілова досить сміливо розпочали матч і вже на 5-й хвилині могли відкривати рахунок. Передачу з правого флангу замикав Георгій Лявинець, який пробив потужно, однак воротаря гостей врятувала поперечина. Здається більше нічого цікавого в першій половині й не було.

Однак, на початку другого тайму стрімку атаку організували гості, яку завершував головою Іван Стрельник, вийшло вдало й дніпряни повели. Як виявилося цей гол і став визначальним у цьому поєдинку. Господарі мали нагоду, щоб врятувати поєдинок наприкінці зустрічі, одна затяжну атаку спочатку завершував Георгій Лявинець, який не зумів переграти воротаря гостей, а на відскоці головою пробивав Богдан Нвачукву, тоді вже кіпера підстрахував на лінії воріт оборонець ДВУФК.

Тож поразка – 0:1

Стадіон с.Дерцен, НТБ МФА

МФА (Мукачево) U-17  – ДВУФК   (Дніпро) U-17 – 0:1 (0:0)

Гол: Стрельник 48

МФА: Усенко, Воробей, Вербицький, Сергієнко (Кузнецов 51), Ніколишин, Воропаєв (Полтавець 83), Кіпруха, Поліщук (Нвачукву 75), Лявинець, Клімковський, Сньозик.
Запасні: Охунов, Пономаренко, Петришинець, Радченко, Керечан, Дружбляк.
Тренер: Віталій Пантілов

ДВУФК: Чосов, Ільченко, Токар, Жидков А. (Пономарьов 60), Байрук, Долбнєв, Чечер, Титаренко (Кільовий 66), Вирич, Дудник (Жидков І.46), Стрельник.
Запасні: Волков, Божко, Легейда.
Тренер: Прошенко Є.


А от матч молодших команд видався наче справжній бій – перший тайм повністю рівна гра фактично без воріт. А от у другій половині матча сольний прохід Олександра Лаптєва завершився вивіреним ударом у дальній кут – м’яч від стійки закотився в сітку воріт – господарі повели. Але вже за п’ять хвилин гості зуміли відновити рівновагу, причому не без допомоги господарів – гравець МФА вибив м’яч з-під ніг дніпрянина у напрямку власних воріт м’яч влучив у Максима Штефанка, а від нього закотився в сітку воріт – 1:1.

Господарі могли вирвати перемогу, під час виходу віч-на-віч з воротарем Іван Карпів не зміг переграти воротаря дніпрян, тож лише нічия – 1:1.

Стадіон с.Дерцен, НТБ МФА

МФА (Мукачево) U-15  – ДВУФК   (Дніпро) U-15 – 1:1 (0:0)

Голи: Лаптєв 44, Штефанко 51 (аг)

МФА: Лихота, Мельниченко, Гачек, Штефанко, Гуйманюк, Клюфінський, Герц, Догарєв (Станкович 55, Штефанюк 63), Тарасевич, Карпів, Лаптєв.
Запасні: Кірєєв, Чонка, Хамелюк, Криванич, Гецко.
Тренер: Анатолій Біляй

ДВУФК: Сметанка, Лященко, Крамаренко, Шевчик, Положий (Дон 59), Назаров (Татарчук 63), Шевченко, Якименко (Хомич 42), Бутенко (Жосан 59), Валієв (Гаран 42), Благодарний.
Запасний: Жила
Тренер: Прошенко А.


До першого голу, який на 25-й хвилині провів Богдан Остроушко, випередивши і захисника і воротаря «Карпат-Руху», на полі була рівна гра з мінімумом гольових моментів.

Не встигли карпатівці після пропущеного голу розіграти з центра поля, як команда залишилася в меншості. Арбітр з Тернополя у дуже суперечливій ситуації вилучив воротаря «»Карпат-Руху», залишивши львів`ян удесятьох.

Другий тайм розпочався з другого голу у ворота господарів.

Найкращий бомбардир МФА і групи А2 загалом Олександр Пищур після подачі з кутового спочатку подвоїв рахунок, а через десять хвилин провів і свій другий м`яч у цьому матчі.

На цьому неприємності для карпатівців не закінчилися. В одному з ігрових епізодів травмувався центральний захисник Юрій Єзерський, який через кровотечу не зміг продовжити поєдинок.

Однак незважаючи на це, господарі таки спромоглися на гол престижу.

На 69-й хвилині майстерно розібрався у штрафному майданчику закарпатців Ростислав Гуль, який технічно прибрав суперника і влучно пробив у лівий від воротаря кут.

U-16. «Карпати-Рух» (Львів) – МФА (Мукачево) – 1:3


«Карпати-Рух» провели два різних тайми. У першому – повна перевага і звідси переконливе – 3:0, після голів Юрія Мужиловського на 12-й хвилині, Віталія Горіна на 16-й та Данила Гембарського на 29-й.

А другий тайм виявився провальним. Треба віддати належне і мукачівцям, які не знітилися і грали до фінального свистка, хоча відіграти гандикап у три м`ячі було складно.

А от на два м`ячі гості таки спромоглися.

На 59-й хвилині відначився Артем Тищук, а за дві хвилини до закінчення регламентованого часу другого тайму – Максим Дмитрук.

U-14. «Карпати-Рух» (Львів) – МФА (Мукачево) – 3:2
Прес-служба МФА
Прес-служба "Карпати" Львів

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 319 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: