Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Мінімальні перемоги "УФК-Карпати" над СДЮСШОР
18:43
ДЮФЛУ. Мінімальні перемоги "УФК-Карпати" над СДЮСШОР
Львівські УФК-Карпати з однаковим рахунком перемагають обидві ужгородські команди.

ДЮФЛУ. Мінімальні перемоги Господарі поля розпочали гру, що називається, з місця в кар’єр. Вже на 2-й хвилині опорний півзахисник Орест Панчишин змістився з середини трохи правіше і метрів з 22-ох з правої поцілив у дальній кут. А за п’ять хвилин Сергій Дудинський у фіналі багатоходової комбінації пасом урозріз вивів один на один з воротарем Вадима Сидорука. Той нічого не став вигадувати – зряче пробив повз кіпера у дальній кут воріт. До свистка на перерву «академіки» продовжували атакувати і мали ще не одну нагоду забити, але на перепочинок команди пішли за рахунку 2:0.

Зовсім інший футбол, значно гірший, львівяни показали у другій половині гри. Було багато нервозності і майже не було гри. До того ж вже на 47-й хвилині ужгородці один м’яч відіграли. Після подачі кутового пішло кілька рикошетів і в підсмуку автогол «зелено-білих». Далі була боротьба нервів, але рахунок 2:1 на користь господарів залишився незмінним. 


Арбітр – Басара Б.В. (Тернопіль). 
Асистенти арбітра: Вдовіна О.В., Болізюк В.С. (обоє – Львів).
Спостерігач арбітражу – Кусень Р.М. (Львів).

1 жовтня. Початок – 12:00. Дубляни. Стадіон ЛНАУ

U17. «УФК-Карпати» (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород) – 2:1 (2:0) 

Голи карпатівців: Панчишин, 2, Сидорук, 7.


Головні події у першому таймі трапилися у заключні десять хвилин першої половини зустрічі. На 26-й хвилині Назар Фокащук виконав подачу верхом на дальню стійку і Віталій Пазеняк ціною травми («врізався» у стійку) головою скерував круглого до сітки. Але вже за дві хвилини гості відновили рівновагу в рахунку. Після подачі зліва гравець ужгородців також на дальній стійці другим дотиком зробив рахунок першого тайму 1:1.

Усе в матчі вирішив епізод у другій половині гри, що стався на 37-й хвилині. Мар’ян Мокрик втік від захисника гостей, увірвався в штрафний майданчик із зміщенням до середини і метрів з 14-ти зряче поцілив у дальній кут: 2:1 – не проста перемога «академіків». 

Арбітр – Басара Б.В. (Тернопіль). 
Асистенти арбітра: Вдовіна О.В., Болізюк В.С. (обоє – Львів).
Спостерігач арбітражу – Кусень Р.М. (Львів).

1 жовтня. Початок – 14:00. Дубляни. Стадіон ЛНАУ

U15. «УФК-Карпати» (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород) – 2:1 (1:1)

Голи карпатівців: В. Пазеняк, 26, Мокрик, 37 - Мердеєв, 28. 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 884 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: