Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. "Мункач" на виїзді програє "УФК-Карпатам"
21:52
ДЮФЛУ. "Мункач" на виїзді програє "УФК-Карпатам"
Напередодні, розпочався ХVI Чемпіонат Дитячо-юнацької футбольної ліги України.

ДЮФЛУ. U-17

«УФК-Карпати» (Львів) – ДЮФШ ФК «Мункач» (Мукачеве) – 3:0 (0:0)


10 вересня. Початок – 12:00. Дубляни. Стадіон ЛНАУ

Арбітр – Фірсов М.О. (Рівне). 
Асистенти арбітра: Притула В.Г. (Львівська обл.), Кусень Д.Р. (Львів). 
Спостерігач арбітражу – Кравченко В.В. (Львів).

Голи: Лях (43), Піхоцький (51), Руденко (67).

Увесь поєдинок пройшов за помітної переваги господарів. Однак створивши більше, ніж достатньо гольових моментів у першому таймі, до свистка арбітра на перепочинок «академіки» так і не відкрили рахунок у матчі. 

Однак щойно гру поновили по перерві, як лівий захисник львівської команди Роман Слива віддав передачу на Ростислава Ляха і той скерував м’яча до воріт гостей. А за вісім хвилин круглий вдруге затріпотів у сітці закарпатців. У епіцентрі подій знову опинився Слива, який цього разу не то намагався закинути шкіряну сферу за комірець голкіперу, не то віддавав передачу верхом на дальню стійку, але в підсумку влучив у стійку. Та його дії виявилися не марними – на добиванні першим був Максим Піхоцький.

А останню крапку у грі поставив Ілля Руденко. Відбивши наступ гостей, підопічні Володимира Вільчинського та Івана Павлюха провели швидку контратаку по центру – партнери пасом у розріз вивели на очне побачення з воротарем Іллю і той холоднокровно катнув круглого повз голкіпера до сітки. Тож перемога з рахунком 3:0. 


U-15

«УФК-Карпати» (Львів) – ДЮФШ ФК «Мункач» (Мукачеве) – 4:1 (3:0)

10 вересня. Початок – 14:00. Дубляни. Стадіон ЛНАУ

Арбітр – Фірсов М.О. (Рівне). 
Асистенти арбітра: Притула В.Г. (Львівська обл.), Кусень Д.Р. (Львів). 
Спостерігач арбітражу – Кравченко В.В. (Львів).

Голи карпатівців: Фокащук (17, 22), Дідик (32), Раделицький (54).

Долю матчу фактично було вирішено уже в першій 35-хвилинці (команди цієї вікової категорії офіційні поєдинки проводять у форматі два тайми по 35 хвилин). Щоправда гості трималися майже до середини першого тайму. Рахунок було відкрито на 17-й хвилині, коли Роман Дідик викотив круглого на 18 метрів Назарію Фокащуку і лівий захисник «академіків» поцілив у дальній кут. Той таки Фокащук забив і другий м’яч, оформивши тим самим «дубль». Цього разу, отримавши шкіряну сферу у карному майданчику, він метрів з семи розстріляв ворота ударом під поперечину – ледь не порвав сітку. 

Підсумок першої половини зустрічі підвів Роман Дідик, який у такий спосіб довів, що має не тільки диспетчерські здібності, а й бомбардирські також. Один з братів-близнюків Пазиняків Віталій потужно вистрілив по цілі – голкіпер закарпатців м’яча відбив, але партнери по обороні йому не допомогли – першим на добиванні був Дідик.

У середині другого тайму, а саме на 54-й хвилині, своє вагоме слово сказав й інший Пазиняк – Юрій. Пробиваючи по воротах, він добряче приклався по м’ячу. Голкіпер кінчиками пальців перевів шкіряну сферу у поперечину, але знову, доки захисники «Мункача», як то кажуть, дивилися футбол, Юрій Раделицький головою доправив круглого до сітки. 

Уникнути «сухої» поразки закарпатцям вдалося наприкінці матчу. На передостанній хвилині гравець гостей красивим ударом метрів з 18-ти, що називається, зняв павутиння з дальньої «дев’ятки». Втім, красень-гол не врятував «Мункач» від поразки – 4:1 на користь підопічних Тараса Павліша та Ігоря Артимовича. 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 921 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: