Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. "Мункач" переграє буковинців (ФОТО)
11:23
ДЮФЛУ. "Мункач" переграє буковинців (ФОТО)
Підопічні Івана Фізера та Віктора Гея здобули мінімальні перемоги над чернівецькими командами.

ДЮФЛУ. Даний поєдинок вирішив пенальті на 14-й хвилині грі, який без шансів для кіпера буковинців виконав Артем Атамас. Наші хлопці мали ще кілька хороших нагод для взяття воріт – в одному епізоді воротаря чернівецької команди підстрахував захисник  і вибив м’яч з пустих воріт. Віч на віч виходив Баятян та виручив страж воріт. Тож мінімальна перемога 1:0

Стадіон «Авангард» м. Мукачево

U-17: «Мункач» (Мукачево) – «Буковина» (Чернівці) – 1:0

Гол: Атамас 14 (пен.).

«Мункач»: Колісник Максим, Байса Іван, Кузьменко Родіон, Рашевський Максим, Лозан Олег, Цвик Микола, Баятян Артем, Навроцький Максим, Атамас Артем, Береш Антон (к), Стадник Олександр.
Запасні: Корнєєв Юрій, Чечур Юрій, Попов Максим, Шеверя Артур, Онищук Володимир, Пекар Крістіан.
Тренер: Іван Фізер

«Буковина»: Жаторюк Андрій, Кузик Микола, Шикайлов Антон, Бута Вадим, Томнюк Ілля, Раулюк Даніель, Павлович Владислав, Гакман Василь, Гураль Роман, Бовт Андрій, Постолакій Дмитро.
Запасні: Орлецький Іван, Павликович Максим, Пергула Дмитро, Юрійчук Олександр, Ковальчук Микола, Фікль Крістіан, Коліщак Богдан.


Цей поєдинок розпочався з швидких голів. На 4-й хвилині Владислав Іванчо втікає від захисників і виходить сам на сам з воротарем – холоднокровно пробиває в дальній кут – 1:0. Та не встигли мукачівці як слід порадіти як пропустили гол у власні ворота. Буковині вивели на ударну позицію Валентина Верстяка, який не залишив жодних шансів нашому воротарю.

Перша половина зустрічі так і завершилася, але в другій половині гри більш гостріше діяли господарі. На 45 мав забивати Віктор Резніченко, але не зміг пробити в пусті ворота після того як обійшов воротаря. На 62-й хвилині завдавав удару Андрій Криськів – заслабко й воротар гостей без проблем забирає м’яч. Але вже через дві хвилини Андрій сповна скористався помилкою воротаря, який не зміг чітко заволодіти м’ячем після штрафного у виконанні Станковича – 2:1. Цей результат і став кінцевим у зустрічі.


U-15: «Мункач» (Мукачево) – «Буковина» (Чернівці) – 2:1 (1:1)

Голи: Іванчо 4, Криськів 64 – Верстяк 5

«Мункач»: Добуш Віталій, Попович Іван, Ільтьо Вячеслав, Бура Руслан, Лях Дмитро, Криськів Андрій, Станкович Іван, Зубов Олександр, Сегеді Жолт, Іванчо Владислав, Різниченко Віктор.
Запасні: Легета Станіслав, Легеза Владислав, Мадяр Юрій, Гойс Євгеній, Роман Олександр, Федюк Назар, Мориляк Едуард.
Тренер: Віктор Гей

«Буковина»: Бойко Максим, Мизюк Василь, Дячук Роман, Ягнич Віктор, Власов Олег, Шародок Володимир, Скіпор Василь, Юращук Василь, Дутка Андрій, Верстяк Валентин, Кузь Мар’ян.
Запасні: Пуцак Віталій, Демчук Василь, Канюка Максиміліан, Навчук Андрій, Андрієць Владислав, Мельничук Степан, Мельничук Андрій.
Тренер: С.Гамаль. Фоторепортаж дивіться на офіційній сторінці ФК "Мункач" у Facebook - U15 та U17
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1136 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: