Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. "Мункач" програє у Моршині двома складами (ФОТО)
21:42
ДЮФЛУ. "Мункач" програє у Моршині двома складами (ФОТО)
25 вересня команди U-17 та U-15 моршинської АФ «Скала» провели домашні матчі 3-го туру проти однолітків мукачівського «Мункача».

ДЮФЛУ. 25 вересня 2016 р. 12 год. м. Моршин. Стадіон «Медик». Похмуро. 14 градусів.

Арбітр: Богдан Басара (Тернопіль).
Асистенти арбітра: Володимир Болізюк (Львів) та Михайло Ящишин (Львівська обл.).
Спостерігач ФФУ: Юрій Холявко (Львів).

U-17. АФ «Скала» (Моршин) – «Мункач» (Мукачево) – 4:1 (1:1)

Голи: Микита Фомін (38), Михайло Лукач (49), Антон Байдал (54), Микола Тишкун (73) – Олег Лозан (10).

Зі стартовим свистком господарі поля активно пішли вперед, прагнучи забити швидкий гол. Юні моршинці притисли суперника на його половині поля і створили кілька гольових моментів, однак марно. Особливо не щастило Михайлові Лукачу, який загалом провів хороший поєдинок і таки згодом відзначився забитим голом. Але сталося це вже у другому таймі.

Витримавши стартовий штурм, гості заробили перший стандарт і після навісу з лівого флангу Олег Лозан, якого забули на дільній стійці, без перешкод відкрив рахунок. Цей несподіваний гол додав впевненості команді із Закарпаття, яка заграла цікавіше і могла піти на перерву, ведучи в рахунку. Однак на останніх хвилинах тайму грубо помилився воротар «Мункача», роблячи передачу на партнера. Круглого перехопив Микита Фомін і холоднокровно поцілив у порожні ворота.

А після перерви все стало на свої місця, адже клас гравців «Скали» на порядок вище від мукачівців. І не випадково у другій 40-хвилинці у воротах «Мункача» побувало ще три м`ячі. Спочатку, на 49-й хвилині вивів господарів уперед Михайло Лукач, а ще через п`ять хвилин прострілом Тишкуна скористався Антон Байдал. Останню крапку у цьому поєдинку поставив вже сам Тишкун, який з лівого флангу на 73-й хвилині встановив остаточний рахунок зустрічі.

У підсумку вольова перемога команди Олега Луткова та Анатолія Петрика. До речі –  друга після двох проведених поєдинків. 


25 вересня 2016 р. 14 год. м. Моршин. Стадіон «Медик». Похмуро. 14 градусів.

Арбітр: Богдан Басара (Тернопіль).
Асистенти арбітра: Володимир Болізюк (Львів) та Михайло Ящишин (Львівська обл.).
Спостерігач ФФУ: Юрій Холявко (Львів).

U-15. АФ «Скала» (Моршин) – «Мункач» (Мукачево) – 5:0 (3:0)

ГолиВасиль Пасічняк (17, 18), Станіслав Максимів (29), Даниїл Волков (58), Олег Матуляк (67).

А от у матчі 15-річних команд боротьби взагалі не вийшло. У цьому поєдинку на полі була одна команда – господарів, яка переважала свого суперника за всіма критеріями. І у разі використання всіх створених моментів, рахунок був би значно більшим. А так господарі обмежилися п`ятьма забитими голами. І що цікаво, до усіх цих м`ячів мав пряме відношення плеймейкер «Скали» Даниїл Волков, який став автором чотирьох результативних передач, а в одному випадку відзначився й влучним ударом і сам. ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 760 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: