Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. "Мункач" вдома поступається львів'янам
09:58
ДЮФЛУ. "Мункач" вдома поступається львів'янам
У Мукачеві місцева команда зазнала двох мінімальних поразок.

ДЮФЛУ. Підопічні Віктора Гея, які напередодні цієї зустріч провели якісний спаринг з угорськими однолітками розпочали двобій досить активно. Агресивно пішли в атаку й змусили суперника думати лише за захист власних володінь. А на 9-й хвилині забили. Подачу з кутового у фактурних захисників на другому поверсі виграв Євгеній Гойс і пробиває точно в кут воріт. Наші хлопці й надалі контролювали хід гри, але гостроти в атаці це не додавало. Десь вже з другої половини першого тайму наші хлопці потроху почали підсідати, і відкотилися на власну половину поля, зосередившись на обороні. Перший тайм відзахищалися практично без помилок.

В другій половині гри гості ще більш замкнули нашу команду на власній половині  поля і раз по раз біля володінь Віталія Добуша було дуже гаряче. Моментами щастя було на нашому боці. Та все ж на завершальних хвилинах позиційною помилкою оборонців скористався Віталій Білик, який головою зрівнює результат, а вже на першій доданій хвилині з метрів 20 львів’янин Василь Пінчук потужним ударом пробиває нашого воротаря і виводить свою команду вперед. Радість львів’ян від здобутої на останніх секундах перемоги була несамовитою. А ми знову залишаємося з “0” у графі очки.

Стадіон «Авангард» м.Мукачево. Глядачів 150. Температура +27

ДЮФК «Мункач» (Мукачево) – ФК «Львів» – 1:2 (1:0)

Голи: Гойс Євгеній 9 – Білик Віталій 70, Пінчук Василь 70+1

«Мункач»: Добуш Віталій, Станкович Іван, Роман Олександр (Зубов Олександр 52), Попович Іван, Лях Дмитро, Федюк Назар, Криськів Андрій, Іванчо Владислав, Гойс Євгеній, Ільтьо Вячеслав, Різниченко Віктор.
Запасні: Легета Станіслав, Легеза Владислав, Левицький Костянтин, Мадяр Юрій, Приступа Максим, Топоган Василь.
Тренер: Віктор Гей

«Львів»: Ситник Гордій (Малоїд Дмитро 10),Комарець Максим, Підлужевич Данило, Кусий Остап, Матусевич Володимир, Цар Максим, Татарін Данило, Бердей Назар (Іванець Захарій 30), Мавдрик Роман, Білик Віталій, Пінчук Василь.
Запасні: Барчишин Ярослав, Стадник Роман, Тучапець Тарас.
Тренер: Орест Швець


Після невдалого виїзду до Львова в попередньому турі мукачівці вдома прагнули зачепитися за залікові бали. Та на жаль, знову прикра помилка перекреслила ці плани й додому з перемогою поїхали саме гості. Вже на 9-й хвилині кіпер господарів під час вкидання м’яча «подарував» його гравцю суперника. Той одразу ж пішов в атаку віддав на партнера, а вже той забивав у пусті ворота.

Гоподарі зуміли відійти від голу вже за 5 хвилин – розгорнута атака завершилася подачею в карний майданчик львів’ян, на м’яч відгукнувся гравець «Мункача», якого відверто штовхав в спину захисник «Львова», однак на падіння нашого футболіста арбітр жодним чином не відреагував.

Далі гра продовжилася в центральній частині поля без особливих загострень.

Другий тайм був вже за нашими хлопцями, на 48-й хвилині на ударну позицію виходить Артем Баятян, однак воротар львів’ян вчасно виходить і парирує удар. Далі гості зуміли відтіснити нашу команду від власного штрафного майданчика, а також змусили відтягуватися до центра фактурного нападника Баятяна. Лише наприкінці зустрічі Артем все ж міг бодай зрівняти результат зустрічі, однак його вихід віч-на-віч знову завершився перемогою стража воріт «Львова». Тож терпимо поразку в рідних стінах 0:1.


Стадіон «Авангард» м.Мукачево. Глядачів 150. Температура +27

ДЮФК «Мункач» (Мукачево) – ФК «Львів» – 0:1 (0:1)

Гол: Феменок 9

«Мункач»: Колісник Максим, Кривка Василь, Береш Антон (Онищук Володимир 17), Атамас Артем, Навроцький Максим, Попов Максим, Рашевський Максим (Пекар Крістіан 25), Лозан Олег, Цвик Микола, Стадник Олександр (Байса Іван 41), Баятян Артем.
Запасні: Корнєєв Юрій, Чечур Юрій, Кузьменко Родіон
Тренер: Іван Фізер

«Львів»: Жупанський Віталій, Фляковський Назар, Рус Микола (Шевченко Святослав 80), Феменок Артур (Левків Ярослав 62), Пентелей Дмитро, Баран Ярослав (Кравцов Максим 53), Стефанишин Ігор, Савчук Валентин, Ковальский Андрій, Харічов Олексій, Жимчак Максим.
Запасні: Паламар Владислав, Тагло Орест, Занько Максим, Равлик Василь.
Тренер: Колобко
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1013 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: