Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. "Мункач" зазнав дві поразки у Львові
15:23
ДЮФЛУ. "Мункач" зазнав дві поразки у Львові
Відбулися матчі 15-го туру попереднього етапу у групах ХVI Чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги України сезону-2016/2017.

ДЮФЛУ.
Арбітр – Подригуля С.В. (Луцьк).
Асистенти арбітра: Янтуріна А.О. (Львівська обл.), Файда В.О. (Львів).
Спостерігач арбітражу – Холявко Ю.С. (Львів).

6 травня. Початок – 12:00. Львів. Стадіон «Україна» (верхні поля)

U-17. СДЮШОР «Карпати» (Львів) – «Мункач» (Мукачеве) – 7:0 (3:0)
 
Голи: Остап Притула (8, 14, пенальті), Володимир Задерецький (30), Максим Сеник (50, 75), Костянтин Домарацький (65), Назар Ференц (68).
 
Одноосібні лідери Західної зони у найстаршій вікові групі, 17-річні вихованці СДЮШОР «Карпати» у матчі першого кола в Мукачеве з тамтешнім «Мункачем» здобули перемогу з переконливим рахунком 7:1. Сім м’ячів «зелено-білі леви» забили у ворота закарпатців і в поєдинку звітного туру, що відбувся на верхньому полі стадіону «Україна» столиці Галичини. При цьому свої ворота вони залишили у недоторканності.
 
Перші два голи у матчі забив Остап Притула. На 8-й хвилині він був раніше за оборонців «Мункача» на м’ячі, замкнувши простріл з лівого крила атаки команди у виконанні Павла Стегніцького. А за шість хвилин Притула чітко реалізував пенальті, яке арбітр матчу призначив у ворота гостей за порушення правил в штрафному майданчику проти Любомира Степанчука.
 
Підсумок першої половини зустрічі підвів Володимир Задерецький, який забив гол дуже схожий на перший м’яч Притули. Різниця полягала лише в тому, що Остап замикав простріл Стегніцького з лівого флангу, а Володимир – з правого.
 
По перерві галичанами було забито ще чотири голи. Цікаво, що усі м’ячі провели гравці, які у перерві вийшли на заміну. Максим Сеник оформив «дубль», реалізувавши на 50-й і 75-й хвилинах виходи один на один з воротарем «Мункача». А між його голами забивали Костянтин Домарацький і Назар Ференц. Костю на 65-й хвилині партнери по центру вивели на ворота гостей і він виграв очну дуель у голкіпера закарпатців. А Ференц свій гол забив не сильним, але точним ударом з 16-ти метрів за три хвилини після м’яча Домарацького. Тож у підсумку – 7:0.

 
Арбітр – Подригуля С.В. (Луцьк).
Асистенти арбітра: Янтуріна А.О. (Львівська обл.), Файда В.О. (Львів).
Спостерігач арбітражу – Холявко Ю.С. (Львів).

6 травня. Початок – 14:00. Львів. Стадіон «Україна» (верхні поля)
 
U-15. СДЮШОР «Карпати» (Львів) – «Мункач» (Мукачеве) – 3:1 (1:1)
 
Голи карпатівців: Юрій Тлумак (11, 57), Ярослав Карабін (50).
 
Лідери у віковій групі U-15 Західної зони, 15-річні вихованці СДЮШОР «Карпати» у звітному турі на своєму полі приймали одного з аутсайдерів турніру, одноліток з мукачівського «Мункача» і в підсумку здобули прогнозовану перемогу. Втім, виграш «зелено-білим левам» дався зовсім не просто.
 
Достатньо сказати, що перший тайм, упродовж якого підопічним Івана Шуги та Віталія Пономарьова грали доволі важко, завершився внічию – суперники обмінялися голами. Рахунок на 11-й хвилині відкрили господарі – Юрій Тлумак, якого партнери вивели один на один, виграв очну дуель у голкіпера гостей. Але за дев’ять хвилин оборона карпатівців при подачі кутового загубила в карній зоні одного з гравців «Мункача» і той замкнув дальню стійку.
 
Рахунок 1:1 протримався до свистка на перерву. Пропустивши гол, наші хлопці в передній лінії так нічого й не створили до закінчення першої 35-хвилинки. В їхніх діях було надто багато помилок як тактичного, так і технічного характеру, що призводило до сумбуру в командній грі, яку ніяк не вдавалося налагодити.
 
У перерві тренери СДЮШОР «Карпати» провели одразу три заміни і що приємно відзначити, кожен з тих, хто вийшов на поле з перших хвилин другого тайму, підсилив гру нашої команди. У діях карпатівців нарешті з’явилася командна швидкість і це принесло результат. Щоправда, схилити шальки терезів на свою користь у цифровому еквіваленті «зелено-білим» вдалося лише у середині другої 35-хвилинки.
 
Вдруге у грі «леви» вийшли вперед за забитими м’ячами на 50-й хвилині. Ярослав Карабін отримав передачу, знаходячись правіше середини воріт метрах в 15-ти від цілі. Нападник не став нічого вигадувати – з розвороту поцілив з лівої у дальній кут. А за сім хвилин він же пройшов по лівому флангу в штрафний майданчик і віддав передачу на Тлумака. Юрко другим дотиком потужно пробив під поперечину без найменших шансів для голкіпера врятувати свою команду від третього голу. Тим самим він не тільки встановив підсумковий рахунок у матчі – 3:1 на користь карпатівців, а й записав до свого персонального реєстру «дубль».
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 848 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: