Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Нічия та поразка "Мункача" у Моршині (ВІДЕО)
10:11
ДЮФЛУ. Нічия та поразка "Мункача" у Моршині (ВІДЕО)
18 вересня відбулися два матчі 2-го туру серед команд вищої ліги Дитячо-Юнацької Футбольної Ліги України у четвертій групі.

ДЮФЛУ. Нічия та поразка Команди моршинської Академії футболу «Скала» U-16 та U-14 вдома, у Моршині, зустрічалася із мукачівською ДЮФШ «Мункач». Першими у Моршині грали команди 2001 року народження.

18 вересня 2016 р. 12 год. м. Моршин. Стадіон «Медик». Похмуро. 19 градусів.

Арбітр: Ігор Садковський (Тернопіль).
Асистенти арбітра: Андрій Баран (Львівська обл.) та Володимир Болізюк (Львів).
Спостерігач ФФУ: Орест Пасіка (Стрий).


U-16. АФ «Скала» (Моршин) – «Мункач» (Мукачеве) – 1:1 (0:1)

Голи: Остап Брода (59-пен.) – Василь Хіміч (38).

Після перемоги у прем`єрному турі на виїзді проти «Прикарпаття», всі очікували, що «Скала» зуміє здобути три очки і в першому домашньому матчі проти мукачівців. Для «Мункача», до речі, це була перша гра у цьому сезоні, адже матч 1-го туру проти «УФК-Карпати» згідно із календарем було перенесено на 5 жовтня. Однак кінцевий результат – нічия – повністю відображає перебіг подій на полі. Не награли хлопці Миколи Василишина на звитягу.

Першими відкрили рахунок гості. Під завісу першого тайму капітан «Мункача» Василь Хіміч сповна скористався грубою помилкою захисників та воротаря і безперешкодно відкрив рахунок, забивши гол у роздягальню.

Рятівником «Скали» став Іван Калька, який на 59-й хвилині на швидкості увірвався у штрафний майданчик, однак був повалений захисником на газон. Арбітр без вагань вказав на 11-метрову позначку, а гравця «Мункача» покарав ще й «гірчичником». Футбольний вирок бездоганно виконав Остап Брода, розвівши круглого і воротаря у різні кути.

Могли ми очікувати й більшого, однак на 60-й хвилині за другу жовту картку з поля був вилучений Василь Габорець, який заробив два зовсім необовязкові попередження у ситуаціях, які не потребували фолу, чим ускладнив становище «Скали».

 
18 вересня 2016 р. 14 год. м. Моршин. Стадіон «Медик». Похмуро. 19 градусів.

Арбітр: Ігор Садковський (Тернопіль).
Асистенти арбітра: Андрій Баран (Львівська обл.) та Володимир Болізюк (Львів).
Спостерігач ФФУ: Орест Пасіка (Стрий).


 U-14. АФ «Скала» (Моршин) – «Мункач» (Мукачеве) – 3:0 (1:0)

Голи: Арсен Слободян (15), Юрій Вітрів (46), Ілля Суботін (60).

А от наймолодші учасники чемпіонату ДЮФЛ України порадували всіх присутніх і яскравою грою, і відмінним результатом. На першу домашню гру хлопці Івана Кованди вийшли налаштованими лише на перемогу. Вже з перших хвилин було помітно, що гравці «Скали» переважають свого суперника за всіма компонентами футболу.

Рахунок було відкрито в середині першого тайму. На 15-й хвилині Арсен Слободян перехопив круглого поблизу штрафного майданчика і потужно низом пробив у правий від воротаря нижній кут.

Після перерви почин Арсена продовжили на 46-й хвилині Юрій Вітрів та на 60-й хвилині Ілля Суботін, який вийшов на заміну, замінивши, власне Слободяна, десятьма хвилинами раніше.

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 990 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: