Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ: Нічия та програш СДЮСШОРу від львівських "Карпат" (ФОТО)
10:05
ДЮФЛУ: Нічия та програш СДЮСШОРу від львівських "Карпат" (ФОТО)
На домашньому стадіоні ужгородці спромоглися набрати лише один пункт.

ДЮФЛУ: Нічия та програш СДЮСШОРу від львівських U-17: Старші СДЮСШОР-івці зіграли внічию проти львівських «Карпат»

Цей заліковий пункт ужгородцям дався доволі важко. Гості впевненіше тримали м’яч, і на тривалий час відтіснили господарів на свою половину поля. Все ж ужгородська оборона простору супернику не давала. Часто хлопці відбирали м’яч ще на підступах до штрафної, після чого розвивали швидку контратаку. Але тут у господарів мало що виходило.

На 5-ій хвилині Пригара здалеку і висотою запустив м’яч у бік воріт суперника з надією закинути м’яч за комір воротарю. Певно так і могло статися, якби круглий не пролетів трохи вище воріт. Трохи згодом атакували вже гості. Після атаки лівим флангом, гравець «Карпат» віддав точний пас під удар Желізку. Той в дотик пробив але трохи лівіше від воріт. Подібним чином гості могли відзначитися і на 23-ій хвилині, але після удару Сидоріва з лінії воротарської кіпер без труднощів зафіксував м’яч у руках.

У другому таймі гості продовжували атакувати за рахунок навісів чи передач низом із флангів. На 41-ій хвилині Задорожний навісив м’яч точно у штрафну на Сидоріва. Але той головою пробив вище воріт. Кілька хвилин потому, господарі могли і самі вирватися вперед завдяки кутовому. Після виконання стандарту Кормошем, на м’яч першим встигає Русин. Той головою переправив м’яч у правий кут воріт. Але від голу гостей врятував один із захисників, котрий у падінні виніс м’яч майже з лінії воріт.

У підсумку, 0:0. «Карпати» продовжують очолювати турнірну таблицю. А от СДЮСШОР виходить на 7-му сходинку.

 
СДЮСШОР U-17 – ФК «Карпати» U-17 0:0

СДЮСШОР (Ужгород): Костик, Орсагош, Кормош, Кобеляш, Ільчук, Пригара, Луців П. (Качаєв 38), Луців В., Ростока (Голубка 80+1), Габовда, Русин
Запасні: Сухан, Березнай, Зінчук, Качаєв

ФК «Карпати» (Львів): Фотінос, Степанчук, Максимець, Стегніцький, Желізко, Савків (Сепих 57), Рибачук, Притула, Сидорів, Задорожний
Запасні: Артим, Апарін, Ференц, Ігнатюк, Домарацький, Капустей
 
 
U-15: СДЮСШОР мінімально поступається львівський «Карпатам»

Початок цього матчу активніше провели гості. Хоч до небезпечних атак і не доходило, все ж господарям перші 15 хвилин доводилося відігравати в обороні. Вже потім СДЮСШОР-івці значно додали. Хлопці могли відкривати рахунок на 21-ій хвилині. Після прострілу партнера з лівого флангу, Мердєєв пробив головою по воротах. Але трохи вище воріт. Хвилиною потому майстерний дриблінг продемонстрував Бакша. Той самотужки дійшов з м’ячем до штрафної суперника. В дотик розіграв стінку з Мердєєвим і пробив по воротах. Кіпер удар парирував.

На 30-ій хвилині мало не відзначилися гості. Бей вирішив завантажити з центра поля у штрафну. М’яч здавалося б летів кіперу господарів у руки, але один із захисників головою перевів м’яч на поперечину.

У другому таймі ужгородці виглядали активнішими за гостей. Відбиватися тепер доводилося львівянам. Але натиск цей результату не приніс. На 44-ій хвилині гравці «Карпат» розвинули контратаку. Карабін пройшовши з м’ячем до штрафної господарів самотужки прибрав чи не всю оборону суперника. Трохи підлаштувавшись пробив з лінії воротарської. 0:1.

Наприкінці гри господарі могли зрівняти рахунок. Але удар Мердєєва з меж штрафної вийшов трохи неточним. Тож у підсумку 0:1, на користь «Карпат». Львівяни продовжують очолювати турнірну таблицю. Ужгородський СДЮСШОР – на 6-ій сходинці.
 

СДЮСШОР U-15 – ФК «Карпати» 0:1

Голи: Карабін 44

СДЮСШОР (Ужгород): Кашка, Мігалко, Дзоф, Мукомела, Федак, Роботишин, Коваль, Бакша, Швиденко (Зізич 36), Мердєєв, Дочинець (Митро 67)
Запасні: Луцьо, Маркович, Герзанич, Шелемончак, Ганич

ФК «Карпати» (Львів): Сасс, Даніловський, Ленько, Кравець, Корпан, Лень, Тлумак, Петросюк (Осінський 61), Карабін, Бей О. (Бей А. 57), Сеник (Сорінський 36)
Запасні: Стегніцький, Бекерський, Стельнащук, Михайленко
Мартін ТУРКАЛО
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 916 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: