Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. "Ніка" U17 на останніх хвилинах дотискає ужгородців (ФОТО)
18:51
ДЮФЛУ. "Ніка" U17 на останніх хвилинах дотискає ужгородців (ФОТО)
У поєдинку сімнадцятирічних команд іванофранківці залишають УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін ні з чим.

ДЮФЛУ.
Від матчу Зінедіна та Ніки очікувалась серйозна боротьба, адже гості йдуть на другому місці і ще мають шанси вибороти перше місце. Натомість підопічні Пахомова та Угрина вдало виступають у другій частині чемпіонату, ще ні разу не програвши в цьому році.
 
Команда з Івано-Франківська розпочала гру активніше і вже на старті скористалась помилкою в захисті господарів. Після подачі справа Соколенко опинився без опіки в штрафній і переграв воротаря – 0:1.
 
Синьо-білі одразу побігли виправляти ситуацію на полі. Сігетій пробивав з лівого краю штрафної, але вище. За мить Батрин виконав подачу зі штрафного справа, Вайда з гострого кута вирішив відкинути партнеру, замість удару, та Мірошниченку не дали можливість забити з 2 метрів, випередивши його. У відповідь Щербаков обійшов двох суперників, увійшов у штрафну і гостро прострілив з лівого краю, м’яч пройшов біля стійки. На 29-ій хвилині Батрин знову навісив зі стандарту з правого флангу, а Лакатош головою увігнав круглого у сітку воріт – 1:1.
 
За декілька хвилин Лакатош вже пробивав з середньої дистанції, воротар лише проводжав м’яч поглядом, який влучив у праву стійку. Зі штрафного поцілив у рамку Соколенко, але Марушинець впіймав.
 
У другому таймі господарі грали вже проти вітру. Підопічні Шевчука почали більше підтискати суперника. Наставник Зінедіна постійно вносив корективи у гру: на вістрі атаки гру розпочав Вайда, потім на деякий час його змінив Григоренко, а закінчував Комар. Лакатош, якого частіше можна було побачити в центрі, грав лівого захисника, а після його зміни Сігетій опустився на свою звичну позицію.
 
На 54-ій хвилині Щербаков після мінімального контакту впав у штрафній, однак арбітр не побачив порушення. Постійні апеляції гостей винагороджувались жовтими картками. На 56-ій хвилині свіжий Севч змістився зліва до центру і пробив з 17 метрів, але не точно. За хвилину Соколенко приклався з 19 метрів, але вище. У наступному небезпечному епізоді Семчишин пробив з 18 метрів поруч зі стійкою. На 67-ій хвилині Чорній завдав удару з 19 метрів, голкіпер відбив перед собою і Соколенко добив у ворота, однак із офсайду, тому гол не зараховано.
 
Ужгородські футболісти ближче до завершення гри вже не думали про атаку, намагаючись вберегти нічию. На 74-ій хвилині кутовий від гостей, Осадца підбирає м’яч і б’є з 15 метрів, але над воротами.
 
Коли до завершення основного часу залишалось дві хвилини Ніка все ж домоглась свого. Феліпович виконав високу подачу у штрафну, Романюк залишив у себе за спиною самотнього Щербакова, який з 6 метрів переграв воротаря – 1:2.
 
Іванофранківці заробляють три очки наприкінці поєдинку і продовжують йти в лідерах. Зінедін нажаль перериває свою тривалу безпрограшну серію.
 
 
Арбітр – Іван Родін
Асистенти – Михайло Лялюк, Ілля Вовчанський
Спостерігач арбітражу – Йосип Шитєв
 
смт Середнє, штучне поле, глядачів 100
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U17 Ужгородський р-н – Ніка U17 І.-Франківськ 1:2
 
Голи: Лакатош, 29 – Соколенко, 13, Щербаков, 78.
 
Зінедін: Іван Марушинець, Юрій Мірошниченко, Себастіян Феєр, Ростислав Лакатош (Святослав Севч, 52), Владислав Романюк, Владислав Батрин, Норберт Сігетій, Владислав Сташков, Олександр Пастеляк, Іван Григоренко, Руслан Вайда (Олександр Комар, 72).
Запасні: Микола Долгош, Іван Мастяк.
Тренер – Валерій Угрин, Денис Пахомов.
 
Ніка: Олексій Стельмащук, Віталій Ходак, Кіріл Шевчук, Владислав Феліпович, Роман Кіндрат, Іван Григорів (Василь Голендир, 76), Юрій Чорній (Назарій Осадца, 74), Юрій Щербаков, Євгеній Соколенко, Іван Урбанський (Дмитро Семчишин, 30), Михайло Карачун (Олег Пазюк, 70).
Тренер – Шевчук А.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 576 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: