Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Один камбек на двох (ФОТО)
21:49
ДЮФЛУ. Один камбек на двох (ФОТО)
У неділю, 19 травня, на ужгородському стадіоні "Авангард" Зінедін приймав гостей з Калуша.

ДЮФЛУ. Один камбек на двох (ФОТО)
Зінедін підходив до останньої домашньої гри у сезоні без цілого ряду гравців, найбільш відчутною стала відсутність основної пари центральних захисників Сивча, Мориляка та опорника Дідо. Та не дивлячись на це господарі зі старту рвонули вперед і забили швидкий гол. Вже на 20-ій секунді Повхан опинився на чудовій ударній позиції та з 16 метрів пробив вище рамки. За хвилину він виправився і відібравши м’яч на лівому краї пробив з гострого кута, воротар буз безсилим – 1:0.
 
На 7-ій хвилині Фрінцко завдав сильного удару з 22 метрів, але м’яч влучає у поперечку. За три хвилини Повхан вибігає один на один з кіпером, але не зміг його переграти. Далі Романко з штрафного цілить у ближній верхній кут, Бабій зловив. На 21-ій хвилині Мастяк виборов м’яч у центрі поля, віддав по своєму флангу на Повхана, який прострілив, а Криськів замкнув – 2:0.
 
Через дві хвилини Фрінцко знову стріляє з 19 метрів, проте перекладина знову стала на заваді голу. На 28-ій хвилині господарі поплатились за таке марнотратство і пропустили. Після подачі з кутового перший удар Лісняк відбив, а добиванню Хитровського ніхто не зміг завадити – 2:1.
 
На 30-ій хвилині Криськів з близької відстані не зміг пробити воротаря, який перевів м’яч у перекладину. Ще одного разу Фрінцко бив здалеку, але трохи вище. На 38-ій хвилині Криськів виходив на ворота з лівого краю, однак пробив повз дальній кут.
 
На початку другого тайму знову Криськів виходить сам на сам, прокинув повз воротаря та захисник встиг винести м’яч із штрафної. А от гості були набагато ефективнішими в атаці і чи не кожну можливість реалізовували. Бочкої допустив позиційну помилку і Хитровський пострілом з 20 метрів зрівнює рахунок у грі – 2:2.
 
На 51-ій хвилині зінедінівці виконують кутовий, мяч застряг у карній зоні і в сутолоці влучає в руку гравцю Калуша. Після консультацій з лайнсменом арбітр призначає пенальті. Та удар Повхана у правий кут парирує Бабій.
 
Ефектним ударом злету з 17 метрів пробивав Хайнас, але мимо. На 63-ій хвилині воротар гостей вибиває м’яч вперед, Хитровський з центру поля втікає від захисників на одного Лісняка і забиває третій гол у грі – 2:3.
 
Оборона ужгородців сьогодні грала відверто погано, про що свідчила кількість пропущених голів. За мить Бочкої та Ріпич не розібрались у боротьба за м’яч і зіткнулись, круглий відскочив до Хитровського, який знову опинився один перед Лісняком та на цей раз Віталій не дав забити нападнику.
 
Мабуть це стало ключовим епізодом у грі, адже в останні хвилини матчу Зінедін попри спеку не збавляв темп і йшов в атаку. На 77-ій хвилині Романко віддав довгу передачу вперед на Криськіва, який реалізував вихід один в один – 3:3.
 
За хвилину до завершення основного часу вже Повхан відгукнувся на довгу передачу, прострілив з флангу, а Криськів забиває переможний гол у драматичній грі із хеппі-ендом для господарів поля – 4:3.
 
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U17 Ужгородський р-н - Калуш U17 4:3
 
Голи: Повхан, 2, Криськів, 21, 77, 79 – Хитровський, 28, 49, 63.

Зінедін: Віталій Лісняк, Юрій Канюк, Дмитро Ріпич, Ігор Бочкої, Іван Мастяк, Михайло Романко, Владислав Загреба, (Олександр Русин, 56), Андрій Криськів, Ростислав Фрінцко (Ярослав Левко, 64), Віталій Хайнас, Іван Повхан
Тренер – Василь Орос, Валерій Угрин.
 
Калуш: Іван Бабій, Андрій Левицький, Олександр Яремків, Віталій Височан, Богдан Ільків, Вадим Потабенко, Дмитро Кухар, Степан Максимович, Володимир Хитровський, Андрій Шуст, Максим Павлів.
Запасні: Назар Пузій, Олександр Дучимський, Любомир Петрів, Василь Якимець, Павло Пігіль, Андрій Прокопів, Іван Григорчук.
Тренер – Бурковський С.
 
На 51-ій хвилині Повхан не реалізував пенальті (воротар).
 
 
 
У наступному протистоянні вже гості зуміли провести швидкий гол, який можна назвати воротарським. Попадюк виконував стандарт з правого флангу, Матей не поставив стінку, очікуючи навісної передачі, тоді як калушанин пробив у ближній кут – 0:1.
 
На 17-ій хвилині Бутрик відповів своїм стандартом з 20 метрів, однак перекладина. Гості значно краще комбінували біля чужої штрафної. Так Саків обвідним ударом зліва цілив у дальній кут, трохи не точно. Долинський бив з 18 метрів, але вище. На 23-ій хвилині вкидання ауту у штрафну ужгородців закінчилось призначенням пенальті, через те, що Терпак зніс Лесіва. Долинський пробив точно – 0:2.
 
Гра проходила на зустрічних курсах без затримок у центрі поля. На 28-ій хвилині Іваниця кидає у бій «важку артилерію» Симочка та Куберку, які повинні були додати агресії у нападі. Терпак віддав довгу передачу на Шаленика, який прорвався до воріт з правого флангу, але пробив заслабо і воротар забрав. Після обрізки ужгородського захисника Байков міг збільшувати перевагу своєї команди, однак з меж штрафної б’є вище. А вже на останній хвилині першого тайму подачу з кутового на ближній стійці головою замкнув Голяна і таким чином забив гол у роздягальню – 1:2.
 
По перерві гостям знову вдалося забити – подачу зліва завершив ніким не прикритий Попадюк – 1:3.
 
Через чотири хвилини Симочко мав чудову нагоду забити, опинившись на добиванні та з двох метрів влучає у лежачого голкіпера. Та вже на 56-ій хвилині Василь користується прострілом Марюхнича і зменшує розрив – 2:3.
 
На 62-ій хвилині Бутрик завдає якісного удару під поперечку з 19 метрів та Чучман витягує цей удар. За дві хвилини Марюхнич пробив з 18 метрів, але не точно. Вже у додатковий час Заяць також намагався з 17 метрів зрівняти рахунок та воротар грає надійно.

Зінедін не зміг дотиснути суперника, аби зачепитись бодай за нічию, тож завершує свої ігри на Авангарді мінімальною поразкою, яка залишає їх на четвертій позиції у таблиці.
 
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U15 Ужгородський р-н - Калуш U15 2:3
 
Голи: Голяна, 35, Симочко, 56 - Попадюк, 4, 44, Долинський, 23 (пен.).
 
Зінедін: Роберт Матей, Михайло Ференцик, Станіслав Терпак, Кіріл Голяна, Андрій Шовш, Мілан Бутрик, Дмитро Шаленик (Станіслав Гливка, 56), Станіслав Печко (Василь Симочко, 28), Іван Марюхнич, Юрій Заяць, Юрій Піпта (Артур Куберка, 28), Арсеній Орос, 47)).
Запасні: Остап Гевкач, Микола Кешкентій.
Тренер – Михайло Іваниця.
 
Калуш: Владислав Чучман,Василь Бугрій, Давид Савчин, Андрій Мудрий, Віктор Русин, Святослав Долинський, Валентин Байков, Владислав Медвідь, Олександр Саків, Артем Попадюк, Андрій Лесів.
Запасні: Володимир Ланевський, Денис Андрюшкін, Роман Божовський, Олександр Котоус, Олександр Олійник, Віталій Пасєка, Арсен Мазур, Віталій Бояковський.
Тренер – Юрій Можор.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 673 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: