Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Огляд матчів 10-го туру за участю "Мункача"
15:58
ДЮФЛУ. Огляд матчів 10-го туру за участю "Мункача"
Відбулися матчі десятого туру попереднього етапу у групах ХVI Чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги України.

ДЮФЛУ. Огляд матчів 10-го туру за участю U-17

«Мункач» (Мукачеве) – «УФК-Карпати» (Львів) – 0:2 (0:1)

5 листопада. Початок – 12:00. Мукачеве. Стадіон «Авангард»

Арбітр – Столярчук М.І. (Чернівецька обл.). 
Асистенти арбітра: Рошко О., Сухан М. (обоє – Закарпатська обл.).
Спостерігач арбітражу – Козик В.В. (Мукачеве).

Голи: Лях (2), Сидорук (48).

Гра пройшла за повної переваги гостей, які упродовж двох таймів створили більше, ніж достатньо гольових моментів. Однак реалізувати «зелено-білим» вдалося лише два з них – один до свистка на перерву та один після відпочинку.

Рахунок у матчі було відкрито вже на 2-й хвилині. Стрімка атака лівим флангом завершилася прострілом, який влучним ударом замкнув Ростислав Лях. 

По перерві той таки Ростислав Лях наочно довів, що він вміє не лише завершувати зусилля партнерів, а й віддавати гольові передачі. Саме він на 48-й хвилині віддав пас на Вадима Сидорука – нападник «академіків» підлаштував м’яча під ліву ногу і потужно пробив по цілі. Голкіпер на удар зреагував, але як належить відбити круглого не зумів і за мить той перетнув лінію воріт. 


U-16

«УФК-Карпати» (Львів) – «Мункач» (Мукачеве) – 7:0 (2:0)

5 листопада. Початок – 12:00. Дубляни. Стадіон ЛНАУ

Арбітр – Подригуля С.В. (Луцьк). 
Асистенти арбітра: Мороз Д.В., Цмоканич Н.М. (обоє – Львів). 
Спостерігач арбітражу – Кусень М.П. (Львів).

Голи: Калійчук (20), Мельнійчук (26), Гудзінський (46, 49), автогол (57), Наконечний (65),Бідний (71). 

Сім голів побачили глядачі і в іншому матчі вікової категорії U-16 за участю педставника ФК «Карпати». Але у поєдинку, що відбувся на затишному стадіоні ЛНАУ в Дублянах, забивала виключно одна команда – команда господарів. 

Цікаво, що і в цій зустрічі суперники тримали свої ворота на замку до середини першого тайму. А от далі упродовж семи хвилин м’яч двічі залетів у їхні ворота: відзначилися влучними ударами Тимофій Калійчук та Вадим Мельнійчук. 

Перші два голи у ворота гостей по перерві забив центрфорвард «академіків» Вадим Гудзінський. Після цього розгублені гравці «Мункача» забили самі собі. А довершили розгром закарпатців Мирон Бідний, який вийшов на заміну у другій половині зустрічі та Роман Наконечний. 


U-15

«Мункач» (Мукачеве) – «УФК-Карпати» (Львів) – 2:4 (1:1)

5 листопада. Початок – 14:00. Мукачеве. Стадіон «Авангард»

Арбітр – Столярчук М.І. (Чернівецька обл.). 
Асистенти арбітра: Рошко О., Сухан М. (обоє – Закарпатська обл.).
Спостерігач арбітражу – Козик В.В. (Мукачеве).

Голи карпатівців: Резніченко 33, Іванчо 53 - Сущак 22, Дідик 38, 56, Раделицький 43.

У гостьовій грі проти «Мункача» з Мукачеве, 15-річні вихованці Академії футболу «УФК-Карпати» зуміли довести свою перевагу і здобути чергову перемогу тільки в другій половині зустрічі.

Гості забили першими: на 22-й хвилині після не найкращого пробиття штрафного м’яч зупинив Назар Сущак і доправив його у сітку воріт господарів. Але за 12 хвилин рахунок став нічийним – 1:1. Вибігши з оборони в атаку, «академіки» втратили круглого і пропустили гол у відповідь.

Вдруге у матчі «зелено-білі» вийшли вперед на 38-й хвилині: Мар’ян Мокрик виконав простріл з лівого флангу атаки, а Роман Дідик в дотик його замкнув. За п’ять хвилин уже Юрій Раделицький з центра поля втік від захисників і виграв очну дуель у голкіпера, зряче пробивши повз нього по цілі. 

Останній свій гол у матчі «академіки» забили на 56-й хвилині: знову Мар’ян Мокрик виконав простріл з лівого крила атаки; Сущак в дотик пробив по воротах – голкіпер, щоправда, круглого відбив, але прямо в Романа Дідика, від якого м’яч й залетів до сітки. Єдине, на що спромоглися господарі в другій половині гри, так це скоротити рахунок до 2:4. 


U-14

«УФК-Карпати» (Львів) – «Мункач» (Мукачеве) – 5:0 (2:0)

5 листопада. Початок – 14:00. Дубляни. Стадіон ЛНАУ

Арбітр – Подригуля С.В. (Луцьк). 
Асистенти арбітра: Мороз Д.В., Цмоканич Н.М. (обоє – Львів). 
Спостерігач арбітражу – Кусень М.П. (Львів).

Голи: Сапуга (14, пенальті), Хлань (18), Охотський (35, 50), Бойко (41).

Безперервно атакуючи ворота суперника, наймолодші вихованці Академії футболу «УФК-Карпати» в підсумку аж п’ять разів доводили справу до взяття воріт мукачівського «Мункача» і в підсумку здобули перемогу з рахунком 5:0. І треба сказати, що це ще не найгірший варіант для закарпатців. 

Гості трималися не довго – вже на 14-й хвилині їхні оборонці у власному карному майданчику негостинно обійшлися з Максимом Хланем і арбітр вказав на 11-метрову позначку. Марко Сапуга вирок арбітра виконав бездоганно, ударом з точки відкривши рахунок. А за чотири хвилини Хлань таки забив: після передачі справа від Михайла Чорного він у дотик переправив круглого до сітки. 

Якщо у першому таймі «академіки» забили двічі, то в другому – на один м’яч більше. Причому два з них до свого особистого реєстру записав Назар Охотський. На 35-й хвилині після подачі з правого крила атаки у штрафному майданчику «Мункача» виникла суматоха, в якій найкраще розібрався саме Назар, який врешті решт наніс удар по цілі з району 11-метрової позначки і м’яч від стійки залетів таки до сітки. А за 15 хвилин він же, отримавши передачу справа, підхопив круглого, увірвався зліва в штрафний майданчик, підлаштував його під удар і невідпорно пробив по цілі. 

Між голами Охотського «автограф» у воротах закарпатців залишив і Максим Бойко. Увірвавшись на швидкості в карну зону, він отримав передачу справа і, зігравши на випередження, пробив метрів з 15-ти – удар вийшов не надто сильним, але круглий від стійки перетнув лінію воріт. 5:0 – переконлива перемога 15-річних «академіків».
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 735 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: