Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Огляд протистоянь ужгородського СДЮСШОР та СДЮШОР "Карпати"
10:39
ДЮФЛУ. Огляд протистоянь ужгородського СДЮСШОР та СДЮШОР "Карпати"
У суботу, 18-го вересня, відбулися матчі другого туру попереднього етапу у групах ХVI Чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги України.

ДЮФЛУ. Огляд протистоянь ужгородського СДЮСШОР та СДЮШОР U-17

СДЮШОР «Карпати» (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород) – 5:1 (3:0) 

17 вересня. Початок – 12:00. Львів. Стадіон «Україна» (верхні поля)

Арбітр – Фірсов М.О. (Рівне). 
Асистенти арбітра: Притула В.Г. (Львівська обл.), Кусень Д.Р. (Львів). 
Спостерігач арбітражу – Холявко Ю.С. (Львів).

Голи карпатівців: Желізко (2), Домарацький (11), Притула (28, 47), Рибачук (59).

Господарі відкрили рахунок уже на 2-й хвилині гри: Іван Желізко після того, як закарпатці винесли круглого з власного карного майданчика, вдало зіграв на підборі і ударом метрів з 20-и вразив ворота гостей. А за дев’ять хвилин підопічні Василя Леськіва та Любомира Вовчука провели красиву атаку віялам, в фіналі якої Олександр Рибачук з лівого флангу виконав простріл, а Костя Домарацький головою скерував м’яча в дальній кут. Підсумок першого тайму на 28-й хвилині підвів Остап Притула – після його дальнього удару круглий з невеличким рикошетом за мить затріпотів у сітці. 

На початку другого тайму гостям вдалося «розмочити» рахунок. Атакуючи лівим флангом, ужгородці скористалися неузгодженістю дій оборонців «зелено-білих» і після прострілу їхній гравець розстріляв «зелено-білі» ворота з п’яти метрів. Сталося це на 44-й хвилині, але уже за три хвилини Притула оформив «дубль» і відновив перевагу «Карпат» у три м’ячі. Господарі розіграли багатоходівку і прямо по центру вивели Остапа один на один з воротарем. Крапку у грі поставив Рибачок. Новачок «зелено-білої» дружини на 59-й хвилині, знову ж таки після багатоходівки, вискочив на очне побачення з голкіпером закарпатців і виграв його. 


U-16

СДЮСШОР (Ужгород) – СДЮШОР «Карпати» (Львів) – 0:3 (0:1) 

17 вересня. Початок – 12:00. Ужгород. Стадіон «Спартак»

Арбітр – Байдюк М.Ю. (Чернівецька обл.). 
Асистенти арбітра: Рошко О., Рубей В. (обоє – Закарпатська обл.). 
Спостерігач арбітражу – Шитєв Й.Л. (Ужгород).

Голи: Береза (31, пенальті), Гірний (45, 55).

Перші тридцять хвилин матчу на полі точилася рівна боротьба з однаковими шансами на успіх, але рахунок залишався «сухим». «Розмочили» його з пенальті «зелено-білі леви». Тарас Кудь скористався неузгодженістю дій голкіпера та захисника ужгородців. Останній невдало віддав м’яча воротарю і форвард карпатівців зумів «вигризти» у нього шкіряну кулю. Тож стражу воріт нічого не залишалося, як завалити Тараса на газон – очевидний 11-метровий. Майстер стандартів Олег Береза вирок арбітра виконав бездоганно. 

А по перерві «дубль» оформив Максим Гірний, якому двічі допоміг виходити сам на сам з воротарем все той же Кудь. Голи дуже схожі, а різниця полягає лише в тому, що в першому епізоді Гірний втік від оборонців по зоні лівого нападника, а в другому – прямо по центру. 


U-15

СДЮШОР «Карпати» (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород) – 1:1 (0:0)

17 вересня. Початок – 14:00. Львів. Стадіон «Україна» (верхні поля)

Арбітр – Фірсов М.О. (Рівне). 
Асистенти арбітра: Притула В.Г. (Львівська обл.), Кусень Д.Р. (Львів). 
Спостерігач арбітражу – Холявко Ю.С. (Львів).

Гол карпатівців: Карабін (39).

Перша половина гри була за карпатівцями. Підопічні Віталія Пономарьова та Івана Шуги створили низку небезпечних моментів. Ужгородці, щоправда, також не лише оборонялися, а й при першій-ліпшій нагоді вибігали у швидкі контратаки. Та до свистка на перерву забитих голів глядачі так і не побачили. 

З перших хвилин другої половини зустрічі «леви» посилили тиск і таки забили. «Автограф» у воротах закарпатців «залишив» голеадор «зелено-білих» Ярослав Карабін, який, пробиваючи штрафний удар метрів з двадцяти трохи правіше середини, «прошив» голкіпера гостей. 

Пропустивши гол, гостьова команда активізувалася і таки в підсумку зуміла забити м’яч у відповідь. Причому зробили це ужгородці на останніх секундах компенсованого арбітром ігрового часу до другого тайму. Після подачі з кутового гравець закарпатців класно головою зрізав шкіряну сферу у притул з дальньою стійкою. Зазначимо, що це був епізод з розряду тих, коли треба не воротаря сварити, а в першу чергу віддати належне автору «більярдного» удару головою. Втім, від цього відчай «зелено-білих левів» через таку прикру втрату перемоги не був меншим. 


U-14

СДЮСШОР (Ужгород) – СДЮШОР «Карпати» (Львів) – 0:2 (0:1) 

17 вересня. Початок – 14:00. Ужгород. Стадіон «Спартак»

Арбітр – Байдюк М.Ю. (Чернівецька обл.). 
Асистенти арбітра: Рошко О., Рубей В. (обоє – Закарпатська обл.). 
Спостерігач арбітражу – Шитєв Й.Л. (Ужгород).

Голи карпатівців: Рогачов (14), Підгурський (46).

Вагому перевагу – як територіальну, так й ігрову – гості в кожному з таймів по разу матеріалізували в голи, що дозволило їм здобути перемогу з рахунком 2:0. Рахунок у матчі підопічні Романа Деркача і Андрія Василитчука відкрили в середині першого тайму. Партнери вивели у прорив Богдана Литвиненка. Той, технічно взявши м’яча під себе, позбавився на мить від опіки захисника і викотив круглого в район 11-метрової позначки під удар універсалу Нікіті Рогачову, який з другої спроби довів таки справу до взяття воріт закарпатців. 

Забили «леви» і в середині другого тайму, але цього разу зі стандарту. Віталій Роман, виконуючи штрафний удар з правого флангу атаки, подав на дальню стійку. На м’яч в прямому значенні слова летіли одразу троє гравців у зелено-білих кольорах. Найпроворнішим виявився опорник Денис Підгурський, який плечем переправив шкіряну сферу до сітки. ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1214 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: