Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Паритет перемог між УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін та "Динамо" (ФОТО)
22:12
ДЮФЛУ. Паритет перемог між УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін та "Динамо" (ФОТО)
Ужгородська команда у першому матчі забила двічі, а в другому - пропустила стільки ж.

ДЮФЛУ. Паритет перемог між УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін та
Зінедінівці грали другу домашню гру підряд і були налаштовані брати максимум. Та у поєдинку старших команд саме гості розпочали більш впевнено, граючи більше низом і потроху просуваючись вперед.
 
Та загалом у першій половині гри команди створили лише по одному гострому моменту. На 13-ій хвилині Мельник подав зліва, Кривошия залишився один посеред карної зони і пробив головою, голкіпер зумів парирувати цей непростий удар впритул. Господарі відповіли на 26-ій хвилині, коли Загреба продемонстрував хороший дриблінг, пройшов двох опонентів по дорозі з лівого флангу у штрафну, вийшов на одного воротаря, але переграти його не зумів.
 
У другій сорокахвилинці вже підопічні Полянського почали підтискати суперника і довели свою перевагу лише ближче до завершення поєдинку. На 51-ій хвилині Дідо робив з 23 метрів, трохи вище. За дві хвилини Дідо подав з флангу, Симочко головою спрямовує м’яч над воротами.
 
На 69-ій хвилині Дідо взяв ініціативу у свої руки, а точніше ноги, здійснив відбір на чужій половині поля, а свій індивідуальний прохід завершив ударом з 14 метрів без шансів для голкіпера – 1:0.
 
Менш як за три хвилини Дідо знову ефективно грає у відборі, розганяє атаку і на цей раз виводить Ковача один в один і Ростислав пробиває повз воротаря і доводить свій лік голам у Першій лізі до трьох.
 
Зінедін набирає максимум у перших двох турах і тепер їх очікує не простий виїзд до івано-франківського Урагану, який також розпочав чемпіонату з двох перемог.
 
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U17 Ужгородський р-н – «Динамо» U17 Львів 2:0
 
Голи: Дідо, 69, Ковач, 72.
 
Зінедін: Валентин Ковач, Сергій Коннов, Ігор Бочкоі, Станіслав Терпак, Іван Луцьо, Юрій Дідо, Владислав Загреба (Андрій Шовш, 64), Ярослав Левко, Ростислав Ковач, Андрій Мигалина (Ярослав Томашовський, 61), Василь Симочко (Олександр Марфинець, 69).
Запасні: Михайло Ференцик, Дмитро Попіль, Іван Марюхнич, Василь Лукеча.
Тренер: Олексій Полянський.
 
Динамо: Віталій Щудляк, Маркіян Леськів, Остап Вандьо, Сергій Варениця, Назарій Ярмола, Юрій Пітик, Артур Гричук, Михайло Федашко, Віталій Мельник, Тарас Кривошия, Святослав Боцьків.
Запасні: Богдан Войтюк, Остап Омелян, Мирослав Цебенко, Андріян Чмир, Марян Сипа, Юрій Кузик.
Тренер – Іван Кульчицький.
 
 
 
Наставник у Динамо U15 Львів добре відомий вболівальникам зі стажем за виступами у захисті Берегвідейка у 2010 році та Поляни у 2011 році Тарас Гамарник. Тепер він приїхав на Закарпаття у якості наставника молодшої групи Динамо Львів.
 
У першій половині гри невелика перевага була на боці господарів, однак із завершенням атак у них не клеїлось. На 8-ій хвилині Заяць пробив з 18 метрів, воротар зловив. На 14-ій хвилині Кроликов бив з 15 метрів, але м’яч від стійки вилітає у поле. Цибик зі штрафного з 26 метрів влучив у ціль, однак Біловус забрав. Гості мали чудову нагоду наприкінці тайму, коли Лужний вийшов сам на сам та Росул зіграв надійно і закрив ближній кут.
 
Другий тайм проходив у обопільній боротьбі і гра тривала до голу. А забити вдалось динамівцям, які на 49-ій хвилині провели стрімку атаку правим краєм, в результаті Лужний вийшов на одного Росула і провів перший гол – 0:1.
 
На 55-ій хвилині після стандарту Кроликов пробив з 10 метрів у ближній кут, воротар реагує на цей постріл. За декілька хвилин до завершення гри біло-голубі провели швидку контратаку, одразу двоє львів’ян опинились перед Росулом, Остапик віддає на Пилипіва і той забиває вже у пусті ворота – 0:2.
 
Гра Зінедіна поки не відповідає їхнім результатам, не поступаючись ні в чому своїм суперникам підопічні Балажинця через провали захисту і слабкій грі нападників йде поки без очок.
 
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U15 Ужгородський р-н – «Динамо» U15 Львів 0:2
 
Голи: Лужний, 49, Пилипів, 68.
 
Зінедін: Максим Росул, Василь-Олег Куртанич, Станіслав Гливка, Валентин Цибик, Віктор Ференцик (Юрій Каганець, 66), Михайло Несух (Назар Попович, 43), Максим Крільо (Ерік Калінець, 58), Ярослав Караман, Арсеній Орос, Юрій Заяць, Максим Кроликов (Станіслав Салай, 64 (Євген Гарбадин, 68)).
Запасні: Дмитро Манівчук, Дмитро Бібіков, Іван Думнич. Богдан Тиводар.
Тренер – Рудольф Балажинець.
 
Динамо: Остап Біловус, Віталій Остапенко, Станіслав Дацьо, Ростислав Гуль, Андрій Закалюжний, Микола Радванський, Владислав Пилипів, Денис Дуда, Іван Падока, Денис Лужний, Максим Титла.
Запасні: Максим Шелепінський, Денис Коваль, Захар Гамарник, Олег Лесьо, Олег Кіриба, Арсеній Остапик.
Тренер – Тарас Гамарник.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 805 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: