Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Перемоги АФУРР над "Адреналіном" (ФОТО)
21:43
ДЮФЛУ. Перемоги АФУРР над "Адреналіном" (ФОТО)
У суботу, 7 листопада, юні минайці продовжили свої серії перемог у десятому турі ДЮФЛ України.

ДЮФЛУ. Перемоги АФУРР над У черговому домашньому поєдинку минайці доволі легко справились з одним із аутсайдерів своєї групи. Команда Олексія Полянського зі старту почала доводити свою перевагу на полі. На 6-ій хвилині Тимченко видав чудовий пас на порожній кут воріт Кролікову – 1:0.

На 16-ій хвилині спрацювала награна зв’язка ще з минулого матчу – Кроліков подав кутовий, а Печко головою забив свій вже третій гол в останніх двох матчах – 2:0.

На 19-ій хвилині Тимченко виходив на побачення з голкіпером, однак захисник збив його у карній зоні, арбітр призначає пенальті, який реалізовує Марюхнич – 3:0.

На 22-ій хвилині Богдан Тимченко отримав ще одну нагоду вийти один в один, і на цей раз втік від захисників і забив – 4:0.

Відразу після перерви активний Тимченко знову заробив пенальті, змусивши сфолити на собі свого візаві. І сам Богдан влучно пробив з одинадцяти метрів оформивши дубль – 5:0.

На 65-ій хвилині пара гравців, які вийшли на заміну організували ще одне взяття воріт. Тарасов віддав зліва у штрафну на Трусевича і той з 8 метрів розстріляв ворота – 6:0.

За хвилину Ференцик проникаючим пасом вивів Бучка один в один і той не промахнувся – 7:0.

За декілька хвилин до завершення поєдинку сталася невелика штовханина між гравцями обох команд, наслідком якої стало вилучення капітана господарів Терпака.

АФУРР-Минай U17 (с. Минай) - ФК Адреналін U17 (Луцьк) 7:0

Голи: Кроліков, 6, Печко, 16, Марюхнич, 19 (пен.), Тимченко, 22, 44 (пен.), Трусевич, 65, Бучок, 66.


Трохи важче далася перемога молодшій команді Минай. Лише в середині тайму підопічні Балажинця зуміли відкрити рахунок і перевести гру у потрібне їм русло. На 19-ій хвилині Караман прострілив, де спочатку Калінець бив, а потім Попович - з цими ударами справився воротар, проте з третім добивання Калінця він вже не зміг нічого зробити – 1:0. 

На 24-ій хвилині Калінець подав у штрафну зліва, а Назар Попович вдало зіграв головою – 2:0.

Вже перед самим свистком на перерву Попович вибігав сам на сам та луцький захисник збив його перед штрафною, за що отримав червону картку.

Закріпив перевагу АФУРР у другому таймі Юрій Каганець чітким ударом з 15 метрів – 3:0.

АФУРР-Минай U15 (с. Минай) - ФК Адреналін U15 (Луцьк) 3:0

Голи: Калінець, 19, Попович, 24, Каганець, 50.


На виїзді старша команда Чернявського зуміла здобути перемогу завдяки дублю Михайла Буркала та голу з пенальті Деревянка. Молодші АФУРРівці вдруге поспіль зазнають поразки з однаковим рахунком.

ФК Вараш U17 – АФУРР U17 (с. Минай) 2:3

ФК Вараш U15 – АФУРР U15 (с. Минай) 4:0

Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 426 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: