Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Переможні здобутки АФУРР (ФОТО)
19:36
ДЮФЛУ. Переможні здобутки АФУРР (ФОТО)
У суботу, 26 вересня, юні минайці відіграли поєдинки четвертого туру ДЮФЛ України.

ДЮФЛУ. Переможні здобутки АФУРР (ФОТО) Підопічні Чернявського розпочали поєдинок відразу давши фору супернику, який на старті зустрічі зумів відкрити рахунок. 

Та з часом минайці пристосувалися до мокрого поля і в середині тайму зрівняли рахунок. Це Курах скористався зіткненням воротаря та захисника суперника закотив м’яч вже у пусті ворота – 1:1. 

А тільки-но розпочався другий тайм господарі вже були попереду. На 42-ій хвилині Арсен Орос опинився в потрібному місці в потрібний час і спрямував м’яч у дальній кут з 12 метрів – 2:1.

Чудову нагоду збільшити рахунок мав Михайло Буркало, однак з гострого кута влучив у поперечку. АФУРР впевнено довів гру до перемоги, не давши Миколаєву більше нічого створити біля власних воріт.

АФУРР U17 (с. Минай) - ФК Миколаїв U17 (Миколаїв (Львівська обл.)) 2:1


Команда Євгене Бібікова розпочала поєдинок з львів’янами без розкачки. Вже на 7-ій хвилині капітан та лідер АФУРР Богар вискакує на ворота, головою ефектно проштовхує м’яч повз воротаря і закочує шкіряного у пусту рамку – 1:0.

На 10-ій хвилині лівий захисник господарів Йордан вдало зіграв на підборі, ударом сходу відправивши м’яч у дальню дев’ятку метрів з 26 - 2:0.

За чотири хвилини рахівський голеадор Богар знову реалізовує вихід віч-на-віч – 3:0.

На 22-ій хвилині гості відквитали один м’яч, зігравши на добиванні – 3:1. 

У другому таймі АФУРР контролював хід зустрічі і на 47-ій хвилині зумів укріпити перевагу. Трикур пробив з 15 метрів, воротар відбива, однак Магомедалієв був одразу додав у ворота – 4:1.

АФУРР здобуває другу перемогу у сезоні і продовжує свою безпрограшну серію, при цьому показуючи над результативну гру – в 4 матчах забивши 15 голів.

АФУРР U15 (с. Минай) - ФК Миколаїв U15 (Миколаїв (Львівська обл.)) 4:1


Підопічні Полянського вперше втрачають очки зігравши внічию у Львові. За наших дублем відзначився Богдан Тимченко і ще один гол з пенальті провів Іван Марюхнич.

Галичина (Львів) U17 - АФУРР-Минай U17 (с. Минай) 3:3


Продовжує переможну серію команда Балажинця, яка здобуває непросту перемогу з конкурентами своєї групи. Єдиний переможний гол на рахунку Ярослава Карамана.

Галичина (Львів) U15 - АФУРР-Минай U15 (с. Минай) 0:1
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 556 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: