Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Переможні здобутки СДЮСШОР
08:16
ДЮФЛУ. Переможні здобутки СДЮСШОР
10-го жовтня команди ужгородського СДЮСШОР провели матчі шостого туру Вищої ліги чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України.

ДЮФЛУ. Переможні здобутки СДЮСШОР
U-16. СДЮСШОР (Ужгород) – “Поділля” (Хмельницький) 5:0

СДЮСШОР дуже активно розпочав матч, фактично з самого стартового свистка ужгородці почали проводити атаки на ворота гостей. На 5-ій хвилині Фенинець Тимофій міг відкривати рахунок, але не пощастило. Однак, вже на 16-ій хвилині Безик Євген пройшов по лівому флангу і виконав простріл, який результативно замкнув Прокопів Андрій. На 21-ій хвилині той таки Прокопів Андрій оформив дубль реалізувавши пенальті. На 32-ій хвилині третій гол у ворота “Поділля” забив Фенинець Тимофій. На цьому інтрига у матчі щодо переможця була вбита. Чудовий перший тайм у виконанні підопічних Миколи Гібалюка. 

У другому таймі ужгородці зміцнили свою перевагу забивши йще два м’ячі. Обидва голи на свій рахунок записав Бобик Костянтин. У підсумку, СДЮСШОР здобув напрочуд впевнену перемогу з рахунком 5:0. 
 

U-14. СДЮСШОР (Ужгород) – “Поділля” (Хмельницький) 1:0

Вже у дебюті зустрічі СДЮСШОР відрив рахунок завдяки результативному удару Мацоли Вадима. На цьому ужгородці не зупинились і продовжували атакувати. Наступний небезпечний момент біля воріт гостей відбувся на 17-ій хвилині. Деревлянка Даніель гостро пробивав з 14-ти метрів, однак воротар зумів перевести м’яч на кутовий.

У другому таймі СДЮСШОР продовжував володіти територіальною перевагою і без особливих проблем зберіг переможний для себе результат. 
 

U-17. ФА “Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – СДЮСШОР (Ужгород) 0:1
Гол: Юришинець Назар
 
U-15. ФА “Прикарпаття” (Івано-Франківськ) – СДЮСШОР (Ужгород) 0:3
Голи: Дзюбін Марат, Вереш Ростислав, Шпірь Едуард.
Прес-служба СДЮСШОР

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 462 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: