Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Переможний паритет у дербі (ФОТО)
14:10
ДЮФЛУ. Переможний паритет у дербі (ФОТО)
Ужгородське дербі повністю виправдало себе – всі матчі були безкомпромісними та результативними.

ДЮФЛУ. Переможний паритет у дербі (ФОТО) Першими розпочали на середнянському штучному полі найстарші команди Михайла Чернявського та Миколи Фанти. СДЮСШОР розпочав гру значно потужніше і зумів провести два гола, однак минайці під завершення першого тайму відіграли один м’яч. У другому таймі Валентин Напуда оформив дубль забивши третій гол ужгородців – 1:3. Та Минай знову скорочує відставання до мінімального – 2:3, а під ендшпіль поєдинку міг розраховувати на нічию, однак удар Еріка Курака прийняла на себе стійка.

Другими вийшли на поле гравці 2007 р.н. У минайців зовсім недавно сталася зміна тренера – команду очолив Олексій Полянський, йому у звітному матчі протистояла команда Анатолія Деревянка. Після декількох невдалих спроб господарі вийшли вперед у першому таймі завдяки голу Артема Магомедалієва. У другому таймі СДЮСШОР мав можливість відігратися з пенальті та впевнена гра на лінії воріт Андрія Коцана не дозволила їм це зробити. А наприкінці поєдинку Василь Садовий провів другий гол своєї команди – 2:0.

Найбільший інтерес викликала гра U-16, яка зібрала повні трибуни штучного поля на Авангарді. Першими з пенальті забили ужгородці, однак вже за декілька хвилин правий захисник минайців Василь Цигак здійснив стрімке забігання і випередив на виході воротаря суперника – 1:1.

У першій ж атаці другого тайму Минай заробляє пенальті, але Попович пробив не точно. А от СДЮСШОР, на відміну від своїх візаві, сповна скористався своїми моментами і забив ще двічі – 3:1. 

Завершували чотириматчеве протистояння наймолодші дебютанти ДЮФЛ України – підопічні Юрія Шукаля та Тараса Тулайдана. Саме гості зуміли забити в середині першого тайму – своєчасне підключення до атаки лівого захисника Сергія Сластьона завершилось його точним ударом з 22 метрів – 0:1.  Більше у цьому матчів глядачі голів не побачили, а під завершення поєдинку стався прикрий епізод, коли у боротьбі за м’яч півзахисник Минаю Максим Бисага невдало приземлився на руку і отримав важку травму. Гру на певний час було призупинено до приїзду медиків, тож побажаємо швидкого одужання юному футболісту минайців.

Отже, за підсумками першого туру Минай та СДЮСШОР здобули по дві перемоги. 


СДЮСШОР U16 - АФ Минай U16 3:1

СДЮСШОР U14 - АФ Минай U14 0:1

АФ Минай U17 - СДЮСШОР U17 2:3

АФ Минай U15 - СДЮСШОР U15 2:0


ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 585 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: