Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ Перша ліга U-17. "УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін розпочинає з перемоги (ФОТО)
09:00
ДЮФЛУ Перша ліга U-17. "УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін розпочинає з перемоги (ФОТО)
У першому турі Першої ліги ДЮФЛУ збірна Ужгородського району переграє команду з Нововолинська.

ДЮФЛУ Перша ліга U-17.
Подивитись на прем’єрний матч "УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін у ДЮФЛ України зібралось чимало глядачів та футбольних функціонерів. Вже зі старту підопічні Іваниці пішли вперед, активністю виділявся правий край, де Попадинець раз за разом обходив своїх візаві. Першим ударом у рамку відзначився габаритний захисник Лакатош зі штрафного та воротар на місці.
 
Набагато гостріше було на 14-й хвилині, після сольного проходу Попадинця правим флангом із послідуючим навісом, Іонін на дальній стійці замикав головою та Лукашук знову рятує свої ворота. У гостей атакуючі дії були менш вдалими, лише в середині тайму Яйчук завдав удару по воротам метрів з 24, Марушинець забрав. У перспективний забіг до чужих воріт відправився Білоусов та того на якусь мить випередив воротар і вибив м’яч.
 
На 28-й хвилині Яйчук пробивав вже з близької відстані, з 14 метрів, але повз ворота. З часом Нововолинськ все частіше виходив на ударні позиції. Бурчак пробив по центру з 26 метрів, кіпер зловив. Далі Василишин з лівого краю з 20 метрів пробив трохи вище воріт. На завершенні першої сорокахвилинки Монастирецький пробив з 20 метрів, але не точно.
 
На початку другого тайму господарі зуміли вийти вперед. Після подачі кутового м’яч перед штрафною підібрав Феєр і прицільно пробив у дальній кут – 1:0.
 
Та вже через десять хвилин Феєр з героя поєдинку перетворився у антигероя. Мінькач вийшов на одного воротаря і перекинув його, Феєр опинившись на лінії воріт вирішив відбити м’яч рукою, і привіз пенальті у свої ворота. Та удар Вавриша з одинадцять метрів ужгородський воротар відбив.
 
Через дві хвилини гості все ж забили, але з офсайду. Іонін пробивав з 20 метрів з лівого краю, воротар впіймав. На 69-й хвилині Яйчук небезпечно пробив із штрафного під перекладину, Марушинець знову зіграв надійно.
 
Ще в одному епізоді воротар господарів врятував ворота після удару Бурчака з 12 метрів. Таким чином Зінедін втримав переможний результат у прем’єрному матчі у ДЮФЛ України і здобув історичну перемогу.
 
 
Арбітр – Тарас Радюкін
Асистенти – Томаш Бабич, Ілля Вовчанський
Спостерігач арбітражу – Федір Варга
 
м. Ужгород, стадіон Авангард, поле №2, глядачів 150
 
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін Ужгородський р-н U17 - ДЮСШ Нововолинськ U17 1:0
 
Голи: Феєр, 45.
 
"УРДЮСШ-ДЮШФ" Зінедін: Іван Марушинець, Юрій Мірошниченко, Ростислав Лакатош, Себастіан Феєр, Норберт Сігетій, Владислав Іонін, Богдан Бондарюк (Микола Долгош, 56), Андрій Попадинець (Євген Пекарь, 24), Олександр Зубов, Олександр Монастирецький (Віктор Келеманик, 59), Владислав Білоусов (Володимир Шпилька, 70).
Запасні: Олександр Завадський, Артем Іванчик.
Тренер – Михайло Іваниця.
 
ДЮСШ Нововолинськ: Владислав Лукашук, Давид Баглайчук (Ростислав Войтович, 63), Тарас Петрук, Валентин Кінащук, Олег Островський (Назарій Зарубайко, 56), Олександр Яйчук, Андрій Вавриш, Данило Глушнюк, Денис Палій (Юрій Мінькач, 41), Юрій Василишин, Юрій Бурчак.
Запасні: Владислав Ярошук, Ілля Дмитрук.
Тренер – Соколовський В.

На 53-й хвилині Вавришне реалізував пенальті (воротар)
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1076 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: