Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Подвійний удар "Зінедіна" (ФОТО)
18:51
ДЮФЛУ. Подвійний удар "Зінедіна" (ФОТО)
У четвер, 24 жовтня, на ужгородському стадіоні "Авангард" зінедінівці приймали івано-франківську "Вікторію"..

ДЮФЛУ. Подвійний удар Гра старших команд повністю відповідала їхньому розташуванню у таблиці. Зінедін одноосібно йде у лідерах своєї групи, тому гостям важко було на щось розраховувати. Хоча саме ліцеїсти першими завдали удару у рамку – з дальньої дистанції пробив Корбуняк, Ковач забрав.

З часом ініціатива повністю перейшла до господарів, які змарнували багато нагод, до того часу поки забили перший гол. На 16-ій хвилині воротар Вікторії взяв у руки від свого гравця, тож арбітр призначив вільний удар з 8 метрів. Ужгородці розіграли і Левко пробивав з 10 метрів та мяч йде до рук голкіпера. За дві хвилини Симочко розстрілює ворота з 10 метрів, але влучає у поперечку.

На 21-ій хвилині перший удар від Левка із меж карної зони заблокували захисники, а добивання Ковача прийшлося в стійку. За декілька секунд Дідо цілив у дев'ятку з 26 метрів, але повз ворота. На 23-ій хвилині Зінедін все ж відкрив рахунок: Ференцик віддав вперед на Ковача, який пробив з 12 метрів у дальній кут, воротар відбив та Симочко вже чатував на дальній стійці і добив – 1:0.

За три хвилини Загреба змістився з лівого краю у центр і пробив з 20 метрів, круглий знову влучає у перекладину. Ще за мить Симочко поборовся до останнього у чужій штрафній, обікрав воротаря і забив у пусті ворота – 2:0.

На 36-ій хвилині кращий бомбардир команди Ковач виходив на одного кіпера, але не переграв його. Також ще Левко завдавав удару з 22 метрів та воротар впіймав.

Одразу ж по перерві Левко зумів забити третій гол. Обійшовши захисника на правому краї штрафної він пробив у ближній кут – 3:0.

Лише на 44-ій хвилині гості змогли відповісти ще одним дальнім ударом від Корбуняка, але повз рамку. На 55-ій хвилині Мигалина чудовим пасом вивів Загребу сам на сам і Владислав технічно закинув у правий кут – 4:0.

За декілька хвилин Мигалина знову виступив асистентом, коли після підбору з подачі корнера Андрій пробив з 14 метрів, мяч влучає у стійку, а далі Симочко грає на добиванні і оформлює хет-трик – 5:0.

Закарпатці продовжували тероризувати чужі володіння, але із завершальним ударом були проблеми. Лише Марфинець зі штрафного з 20 метрів сильно пробив по воротам, кіпер відбив.

Зінедін впродовж матчу мав проблеми з реалізацією своїх моментів, однак це не завадило їм здобути розгромну перемогу і покращити гольову статистику.


УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U17 – «Вікторія ліцей» U17 Івано-Франківськ 5:0

Голи: Симочко, 24, 29, 58, Левко, 44, Загреба, 55.

Зінедін: Валентин Ковач, Сергій Коннов (Андрій Шовш, 56), Михайло Ференцик, Станіслав Терпак, Іван Луцьо, Юрій Дідо, Владислав Загреба (Дмитро Попіль, 67), Ярослав Левко (Любомир Вербовскі, 62), Ростислав Ковач, Ярослав Томашовський (Андрій Мигалина, 52), Василь Симочко (Олександр Марфинець, 66).
Запасні: Іван Марюхнич.
Тренер: Олексій Полянський.

Вікторія: Назарій Цівіт, Денис Скоробагатий, Михайло Сава, Степан Корбуняк, Валерій Лабудяк, Денис Гоменюк, Ігор Яковенко, Олег Середюк, Олександр Нафорняк, Іван Басараб, Роман Маціканич.
Запасні: Юрій Кушнір, Максим Григорів, Ігор Марцияк, Володимир Мельник, Вадим Федів, Тарас Ільків.



Поєдинок молодших команд проходив у більш рівній боротьбі, не дивлячись, що команди знаходяться на різних полюсах таблиці: Вікторія йде в лідерах і без поразок, а ужгородці на восьмому місці.

Саме гості діяли впевненіше і мали дві хороші нагоди у першому таймі. На 18-ій хвилині Гураль вийшов один в один, однак влучив у стійку. За хвилину після подачі з кутового Росул на виході зіткнувся із своїм захисником і Бабак пробивав по воротам та Курак вибив м’яч з воріт.

У другій половині зустрічі господарі на старті заробили стандарт, Каганець пробив з 22 метрів та Стефанюк впіймав. На 46-ій хвилині Максимів пробив з 20 метрів, Росул грає надійно.

Долю матчу вирішив епізод на 55-ій хвилині матчу, коли Несух промчав правим краєм, увійшов у штрафну, однак не втримався на ногах, але швидко піднявся, не встигнувши втратити м’яч, пройшов далі і знову опинився на землі, та цього разу вже не без допомоги суперника, тож арбітр призначає пенальті. Центральний захисник Гливка пробив по центру – 1:0.

В останні п'ятнадцять хвилин господарі не дали нічого створити супернику біля власних воріт і здобули свою другу перемогу у чемпіонаті.


УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U15 – «Вікторія ліцей» U15 Івано-Франківськ 1:0

Голи: Гливка, 55 (пен.).

Зінедін: Максим Росул, Арсеній Орос, Станіслав Гливка, Ерік Курак, Віктор Ференцик, Максим Крільо (Василь Цигак, 52), Юрій Каганець (Юрій Заяць, 43), Богдан Тиводар (Михайло Несух, 24 (Назар Попович, 59)), Ерік Калінець (Кіріл Голяна, 63), Ярослав Караман, Микола Дорогович (Максим Кроликов, 53 (Іван Думнич, 67)).
Запасні: Дмитро Манівчук,  
Тренер – Рудольф Балажинець.

Вікторія: Павло Стефанюк, Петро Кривокульський, Максим Масик, Іван Бабій, Давід Куриляк, Сергій Сипень, Василь Пасічник, Назарій Максимів, Яролсав Бабак, Дмитро Храбатин, Віталій Гураль.
Запасні: Олександр Маковський, Роберт Ковач, Роман Копаниця, Олег Семеген, Денис Яворський, Андрій Матіїшин, Святослав Крупяк, Ігор Левицький.
Тренер – Стефанишин В.В.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 748 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: