Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Рух минайців вгору (ФОТО)
17:02
ДЮФЛУ. Рух минайців вгору (ФОТО)
У восьмому турі юні минайці зійшлися на полі з конкурентом за лідерство у загальному заліку львівським Рухом.

ДЮФЛУ. Рух минайців вгору (ФОТО)
На домашньому полі у Середньому у першій грі команд 2005 р.н. гості домінували у першому таймі і навіть заробили пенальті на 37-ій хвилині та надійна гра нашого воротаря Максима Росула на лінії дозволила вберегти ворота від голу. А на початку другого тайму, на 49-ій хвилині, підопічні Чернявського і взагалі зуміли вийти вперед – Віталій Бучок виявився найбільш спритним у чужій штрафній – 1:0. Однак через сім хвилини Рух зрівняв рахунок – 1:1. Надалі гра була вкрай нервовою, гості прагнули перемоги і більше тиснули на ворота господарів та Минай втримав нічию.

Поєдинок молодших команд 2007 р.н. також розпочався з атак львів’ян та захист минайців діяв вкрай дисципліновано і з часом господарі відсунули гру від своїх воріт. На 27-ій хвилині Артем Богар подав кутовий, воротар рухівців не втримав м’яч в руках, а Бобіта одразу зорієнтувався і добив у ворота – 1:0. Також міг забивати Садовий, але не реалізував вихід один в один. Однак кращий бомбардир команди виправився на початку другого тайму і вже переграв голкіпера в очній дуелі – 2:0. Це вже дев’ятий гол Василя в восьми матчах чемпіонату.

На 60-ій хвилині гості заробили пенальті і повернули інтригу у матч – 2:1. Та підопічні Полянського стримали фінальний штурм Руха і наприкінці гри забили втретє. На 64–ій хвилину удар Танчака прийняла на себе поперечка, а вже в останній атаці Богар прострілив справа, а Олександр Танчак у падінні головою переправляє м’яч у ворота – 3:1.

На виїзді Минай здобув аналогічний результат. Команда U-16 зіграла внічию 1:1, за наших забив Ерік Калінець. 

У грі 2008 р.н. підопічні Тулайдана святкували перемогу 2:1, завдяки голам Романа Плаксюка та Костянтина Барзака.

Таким чином минайські академіки заробляють вісім очок до клубної копілки, обходять Рух у загальному заліку і вриваються у трійку лідерів.


АФ Минай U17 (с. Минай) - КЗ ДЮСШ Рух U17 (Львів) 1:1

АФ Минай U15 (с. Минай) - КЗ ДЮСШ Рух U15 (Львів) 3:1


КЗ ДЮСШ Рух U16 (Львів) - АФ Минай U16 (с. Минай) 1:1

КЗ ДЮСШ Рух U14 (Львів) - АФ Минай U14 (с. Минай) 1:2

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 537 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.2/4
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: