Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. СДЮСШОР бере п'ять балів з ліцеїстами
12:30
ДЮФЛУ. СДЮСШОР бере п'ять балів з ліцеїстами
24-го жовтня команди ужгородського СДЮСШОР зіграли матчі 8-го туру чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України.

ДЮФЛУ. СДЮСШОР бере п'ять балів з ліцеїстами У цьому турі нашим командам протистояв  ФК Ліцей-Вікторія (Івано-Франківськ). Матчі представників вікових категорій U-16 та U-14 були зіграні в Ужгороді на стадіоні “Авангард”, а команди вікових категорій U-17 та U-15 грали в Івано-Франківську.


U-16. СДЮСШОР (Ужгород) – Ліцей-Вікторія (Івано-Франківськ) 2:0

СДЮСШОР дуже активно розпочав матч, фактично з самого стартового свистка ужгородці почали проводити атаки на ворота гостей.  Однак, відкрити рахунок підопічні ужгородці зуміли аж на 30-ій хвилині. Немецков Микита пройшов правим флангом та виконав навіс на Прокопіва Андрія, останній без проблем відправив круглого у сітку воріт. За дві хвилини СДЮСШОР закріпив свою перевагу.  Фенинець Тимофій майстерно навісив на Бобика Костянтина і наш форвард холоднокровно перевів м`яч у ворота. У другому таймі підопічні Миколи Гібалюка грали по результату і без особливих проблем утримали перемогу.
 

U-14. СДЮСШОР (Ужгород) – Ліцей-Вікторія (Івано-Франківськ) 1:3

Гості першими зуміли відкрити рахунок вже на 5-ій хвилині. Після пропущеного голу СДЮСШОР активно атакував та зумів досить швидко відновити паритет на табло. На 13-ій хвилині Головка Вадим вдало реалізував пенальті. Ужгородці продовжували атакувати і хотіли вийти вперед, натомість пропустили гол у контратаці. У другому таймі підопічні Юрія Шукаля намагались відновити паритет на табло, але спроби були марними. Гості ж бо зуміли забити третій гол і тим самим поставити крапку у грі.


U-17. Ліцей-Вікторія (Івано-Франківськ)  – СДЮСШОР (Ужгород) 1:1
Гол у складі СДЮСШОР : Кобеляш Ігор.
 

U-15. Ліцей-Вікторія (Івано-Франківськ)  – СДЮСШОР (Ужгород) 1:1
Гол у складі СДЮСШОР : Феєр Даніель.
Прес-служба СДЮСШОР

 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 588 | Додав: lobda | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: