Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. СДЮСШОР бере вдома чотири очки
22:37
ДЮФЛУ. СДЮСШОР бере вдома чотири очки
23 квітня відбулися матчі 12-го туру серед команд вищої ліги Дитячо-Юнацької Футбольної Ліги України.

ДЮФЛУ. СДЮСШОР бере вдома чотири очки В Ужгороді моршинська «Скала» U-16 та U-14 зустрічалися проти місцевого СДЮСШОР.

У грі 16-річних команд «Скала» не зуміла здолати опір аутсайдера, задовільнившись бойовою нічиєю – 3:3. Рахунок тут Відкрив Микита Фомін, проте ще до перерви ужгородці зрівняли становище: пісоя кутового Пригара у падінні замкнув предачу на дальній стійці. А в другій 40-хвилинці вже моршинці двічі змушені були відігруватися.

У другій половині зустрічі вже ужгородці повели. Тиберій Габовда з лівої на межі штрафного майданчика поціливу у ближню дев'ятку. Гості зі штрафного зрівняли – 2:2 зробив влучним ударом зі штрафного Микола Тишкун.

Третій гол за СДЮСШОР забив Петро Луців, також з кутового. Воротар стряин на виході вибив кулаками не вдало і він зіграв на добиванні. Врятував «Скалу» від поразки той же Фомін за шість хвилин до закінчення зустрічі.

У грі наймолодших команд все вирішилося ще до перерви, коли господарі тричі вразили ворота «Скали». Після перерви рахунок не змінився. Таким чином, ужгородці наздогнали стриян і маючи по 17 очок, ділять зі «Скалою» 4-5 місця у турнірній таблиці.

Ще дві команди з Ужгорода не вдало зїздили у Львів.  

U17 - СДЮШОР «Карпати» (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород) 4:0

U15 - СДЮШОР «Карпати» (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород) 6:0


Провів два поєдинки і ФК «Тячів», який виступає в І лізі ДЮФЛ України. У суботу в Тячеві гостювали юнаки Ковеля. «Тячів» U-15 здобув перемогу 1:0, а ось U-17 поступився у рідних стінах 0:4
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1112 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: