Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. СДЮСШОР перемагає "Буковину" лише вдома
18:52
ДЮФЛУ. СДЮСШОР перемагає "Буковину" лише вдома
9-го травня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбулись матчі 17-го туру чемпіонату ДЮФЛУ, вдома приймали чернівецьку “Буковину”.

ДЮФЛУ. СДЮСШОР перемагає Першими на футбольний газон стадіону «Спартак» вийшли команди вікових категорій U-16.

З перших хвилин матчу заволодів територіальною перевагою. Рахунок матчу був відкритий на 6-ій хвилині. Півзахисник СДЮСШОР Юришинець Назар проявив чудові індивідуальні дії обігравши двох захисників і без проблем відправив м’яч у сітку воріт.

Ужгородці продовжували атакувати і вже на 39-ій хвилині подвоїли свою перевагу. Результативний удар виконав Годя Дмитро.
У другому таймі гості змогли вирівняти гру та навіть зуміли забити гол. Здебільшого оборона ужгородців без проблем руйнувала атакувальні потуги чернівецької команди. Як підсумок, СДЮСШОР переміг з рахунком 2:1.

U14. СДЮСШОР (Ужгород) - Буковина (Чернівці) 2:1


У другому матчі на футбольний газон вийшли команди молодших вікових категорій U-14.

Ужгородці активніше розпочали гру. На 9-ій хвилині захисники гостей порушили правила у власному карному майданчику. Пенальті вдало реалізував Івасій Андрій.

У другому таймі СДЮСШОРівці не збавляли обертів і як результат вже на 47-ій хвилині подвоїли свою перевагу. Андрейко Іван проявив свої швидкісні здібності, перегнавши двох захисників та майстерно перекинув м’яч через воротаря.  

Фінальний свисток зафіксував впевнену перемогу СДЮСШОР з рахунком 2:0.

U16. СДЮСШОР (Ужгород) - Буковина (Чернівці) 2:0


Команда «Буковина» U17 тривалий час не могла вразити ворота суперника. Лише на 88-ій хвилині гри перемогу буковинській команді з рахунком 1:0 приніс Іван Жуміга.

U-17. “Буковина” (Чернівці) – СДЮСШОР (Ужгород) 1:0


Колектив «Буковина» U15 також святкував перемогу - 2:0. На 34-ій хвилині гри пенальті реалізував Владислав Скіцко. На початку другого тайму відзначився Андрій Полішевський.

U-15. “Буковина” (Чернівці) – СДЮСШОР (Ужгород) 2:0
Прес-служба СДЮСШОР
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 309 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: