Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. СДЮСШОР розправляється з костопільцями
09:24
ДЮФЛУ. СДЮСШОР розправляється з костопільцями
31-го жовтня команди ужгородського СДЮСШОР зіграли матчі 9-го туру чемпіонату дитячо-юнацької футбольної ліги України.

ДЮФЛУ. СДЮСШОР розправляється з костопільцями У цьому турі нашим командам протистояв КОЛІФКС (Костопіль). Матчі представників вікових категорій U-17 та U-15 були зіграні в Ужгороді на стадіоні “Авангард”, а команди вікових категорій U-16 та U-14 грали у Костополі.


U-17. СДЮСШОР (Ужгород) – КОЛІФКС (Костопіль) 4:1

СДЮСШОР з самого початку матчу підтверджував своєю активністю реноме фаворита зустрічі. Ужгородці створили декілька гольових нагод для взяття воріт. Шанси забити мали : Напуда Валентин, Годя Дмитро, Маюр Ігор, але м`яч у першому таймі у ворота гостей так і не влетів. Натомість, КОЛІФКС відсидівшись в обороні вибіг у швидку контратаку і завершив її голом. У другому таймі підопічні Миколи Фанти продовжували атакувати і на щастя не змарнували свої нагоди. Вже на 48-ій хвилині Напуда Валентин зрівняв рахунок у матчі. На 71-ій хвилині він же вивів ужгородців вперед, вдало реалізувавши вихід віч-на-віч з воротарем. На 82-ій хвилині наш капітан Кобеляш Ігор зміцнив перевагу СДЮСШОРу. І крапку в матчі на 90-ій хвилині судилось поставити Юришинцю Назару. Отож, завдяки цій перемозі СДЮСШОР U-17 продовжує лідирувати у Вищій лізі ДЮФЛ України. 
 

U-15. СДЮСШОР (Ужгород) – КОЛІФКС (Костопіль) 2:0

Початок матчу був досить спокійним, однак вже ближче до середини тайму ужгородці заволоділи територіальною перевагою. Результатом цього став забитий гол Феєра Даніеля на 31-ій хвилині. У другому таймі підопічні Анатолія Деревлянки не зупинялись і продовжували атакувати для зміцнення своєї переваги. На 63-їй хвилині проти нашого нападника Калинича Івана було порушено правила у штрафному майданчику. Сам же постраждалий вдало реалізував пенальті. Фінальний свисток арбітра зафіксував впевнену перемогу СДЮСШОРа з рахунком 2:0.


U-16. КОЛІФКС (Костопіль)  – СДЮСШОР (Ужгород) 1:1
Гол у складі СДЮСШОР : Прокопів Андрій.

 
U-14. КОЛІФКС (Костопіль)  – СДЮСШОР (Ужгород) 0:1
Гол у складі СДЮСШОР : Мийгеш Річард.
Прес-служба СДЮСШОР
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 411 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: