Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. СДЮСШОР вдома не зміг переграти BRW-ВІК (ФОТО)
20:46
ДЮФЛУ. СДЮСШОР вдома не зміг переграти BRW-ВІК (ФОТО)
Ужгородські футболісти не змогли порадувати власних вболівльників переможним результатом.

ДЮФЛУ. СДЮСШОР вдома не зміг переграти BRW-ВІК (ФОТО) Практично весь перший тайм проходив у обопільній боротьбі в центрі поля, на перший план виходили вдалі дії оборонців, тому гострими моментами команди не радували. М'яч трохи краще тримався у гостей, але дістати якусь вигоду з цього вони не змогли. 

Волиняни вигравали багато підборів в центрі поля, і не давали розвернутись супернику. Єдиний напівмомент в ужгородців виник після проходу лівим краєм Габовди, який віддав у центр і Петро Луців пробив з 20 метрів, але над воротами. На 36-ій хвилині Полегій з 25 метрів влучив у рамку, але воротар на місці. 

У другому таймі малюнок гри змінився, господарі почали грати значно впевненіше і за цим послідували моменти біля воріт Харченка. Так після подачі з кутового Кобеляш пробивав головою, але воротар зумів відбити. Після подачі з штрафного захисник BRW-ВІК скинув нападнику під удар та Русин з 8 метрів не зміг завдати акцентованого удару. Далі Габовда пробивав з штрафного з 22 метрів по центру, але голкіпер забирає. 

Петро Луців у контратаці вибіг на одного захисника та не зміг його обіграти. Небезпечно пробивав Русин з 18 метрів, але воротар знову рятує свою команду. Ільчук відкинув під удар Петру Луціву та його удар пройшов повз ворота. Тиск на ворота гостей наростав. На 67-ій хвилині Луців у боротьбі із опонентом прорвався у штрафну і м'яч влучив у руку Остафійчуку, арбітр ставить пенальті. Та досить простий удар Петра Луціва голкіпер впіймав. 

Далі настала черга марнувати моменти підопічним вік. Полегій та Рябов пробивали з різних дистанцій, але безрезультатно. Полегій гостро прострілював та Синицький на якусь мить не встиг замкнути на дальній стійці. 

На 75-ій хвилині Василь Луців пробив з 12 метрів, але не зміг переграти воротаря. Вже під завершення гри Петро Луців навісив з штрафного, а Зінчук на дальній стійці пробивав у падінні, але не влучив рамку. 

Підопічні Пінковського за підсумками другого тайму цілком заслуговували на три пункти, але концентрація та реалізація моментів атакуючих гравців бажає бути кращою. 


Арбітр – Микола Столярчук
Асистенти – Денис Дудаш, Маряна Сухан
Делегат матчу – Михайло Митровський

м. Ужгород, стадіон «Спартак», глядачів 50
 
U17. СДЮСШОР Ужгород – BRW-ВІК Володимир-Волинський 0:0
 
СДЮСШОР: Олександр Костик, Дмитро Орсагош, (Ростислав Голубка, 77), Василь Кормош, Олександр Кобеляш, Назар Зінчук, Руслан Куртанич (Назарій Пригара, 22), Василь Луців, Петро Луців, Едуард Ростока (Іван Ільчук, 65), Тиберій Габовда, Михайло Русин.
Запасні: Едуард Фединишинець, Михайло Чутора, Василь Качаєв, Євген Купар.
Тренер – В’ячеслав Пінковський.
 
BRW-ВІК: Дмитро Харченко, Мирослав Немирський, Андрій Зінь, Олександр Жмуйда (Олексій Остафійчук, 56), Олександр Климець, Артур Рябов, Віталій Равлик, Михайло Полегій, Богдан Кізюк (Олег Смітюха, 41), Володимир Бербека, Тарас Синицький.
Запасні: Костянтин Солобчук.

На 67-ій хвилині П. Луців не реалізував пенальті (воротар)
 


Ужгородська команда підходила фаворитом до цієї зустрічі і вже з перших хвилин почала створювати небезпеку біля чужих воріт. Так Бакша двічі подавав з кутового і в обох випадках його партнери завершували атаку ударом у рамку: спочатку Коваль головою, а трохи згодом Мердеєв ногою з 8 метрів та воротар зіграв надійно. 

Стартові хвилини проходили на половині поля гостей, як в принципі і весь матч. Та у першій ж атаці BRW-ВІК зумів забити. У контратаці зелені вийшли три в три за участі Кучия, Королевича та Івашківа, вони розіграли комбінацію, яка завершилась ударом останнього з 17 метрів, якому допоміг рикошет і м'яч в сітці – 0:1. 

Важке поле та поривистий вітер вносили свої корективи у гру. Повна територіальна перевага була за СДЮСШОР, які багато комбінували в центрі поля та наблизитись до воріт їм було досить складно, так як суперник відходив назад великими силами. 

На 23-ій хвилині ужгородці зуміли зрівняти рахунок. Після подачі лівого захисника Мукомела м'яч дістався до Мердеєва, який переправив шкіряного у ворота – 1:1 

Та розвити свій успіх господарі не змогли. Форварди знаходились під щільною опікою і дуже швидко втрачали м'яч. 

У другому таймі ужгородці грали проти вітру. Вони легко долали середину поля та останню лінію оборони пройти не могли. Особливо їм бракувало останнього пасу. 

На 61-ій хвилині гості в одній з небагатьох атак знову виходять вперед. Подача зі штрафного з лівого флангу від Івашківа йшла під саму поперечку та Кашка відбив, але на добивання першим був Турко – 1:2. 

В останні десять хвилин господарі не зуміли виправити ситуацію, натомість волиняни створили ще декілька нагод. Кучий та Бойко пробивали по воротам, але голкіпер справився з їх ударами. 

Команда Володимира Мухлиніна втрачає важливі очки і відпускає трійку лідерів у відрив.


Арбітр – Микола Столярчук
Асистенти – Денис Дудаш, Маряна Сухан
Делегат матчу – Михайло Митровський

м. Ужгород, стадіон «Спартак», глядачів 50
 
U15. СДЮСШОР Ужгород – BRW-ВІК Володимир-Волинський 1:2
 
Голи: Мердеєв, 23 – Івашків, 9, Турко, 61.
 
СДЮСШОР: Дмитро Кашка, Юрій Федак, Василь Работишин, Адріан Мігалко, Євген Мукомел, Станіслав Коваль, Мартин Бакша, Денис Швиденко, Вадим Мердеєв, Роман Дочинець, Андрій Зізич.
Запасні: Іван Луцьо, Даніел Борис, Дмитро Ганич, Олександр Герзанич, Олександр Митро, Роман Шелемоник, Михайло Маркович.
Тренер – Володимир Мухлинін.
 
BRW-ВІК: Євген Лопавчук, Роман Бойко, Павло Турко, Андрій Гетьман, Денис Зубрицький, Олег Чуй, Степан Сологуб, Дмитро Івашків, Роман Кучий, Дмитро Королевич, Максим Попов.
Запасні: Антон Коберик, Богдан Кравчук, Максим Кириченко, Денис Палій.
 Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1138 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: