Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. СДЮСШОР вдома не зміг підкорити "Скалу" (ФОТО)
09:22
ДЮФЛУ. СДЮСШОР вдома не зміг підкорити "Скалу" (ФОТО)
20-го квітня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 13-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги.

ДЮФЛУ. СДЮСШОР вдома не зміг підкорити
20-го квітня на ужгородському стадіоні «Спартак» проходили матчі 13-го туру чемпіонату ДЮФЛ України Вищої ліги, де команди СДЮСШОР вікових категорій U-16 та U-17 приймали однолітків із моршинської «Скали». Першими на поле вийшли гравці вікової категорії U-16.
 
Початок матчу був рівним. Обидві команди не спішили бігти в атаку. Взагалі перший тайм не був багатим на гольові моменти. Гра здебільшого проходила в центральній частині поля із великою кількістю дрібних фолів. У цілому перший тайм був доволі рівним, за виключенням двох реалізованих моментів командою з Моршина. Спочатку на 30-ій хвилині нападник гостей Слободян Арсен опинився на ударній позиції і з 15-ти метрів без перешкод результативно пробив по воротах Ковача Валентина. Вже у самому кінці першого тайму Таланов Владислав вийшов на побачення з воротарем СДЮСШОРу і вдало пробив у дальній від кіпера кут.
 
У другому таймі гості зміцнили свою перевагу. На 45-ій хвилині Дячук Максим після навісу з кутового головою відправив м’яч у сітку воріт. А крапку в матчі поставив Слободян Арсен, який в середині другого тайму, реалізувавши вихід віч-на-віч з воротарем, оформив дубль у матчі.

 
СДЮСШОР Ужгород - ФК Скала Моршин 0:4
 
СДЮСШОР: Ковач Валентин, Попович Іван, Роля Максим, Рабор Юрій, Гивчак Богдан, Ткач Денис, Хрипта Сергій, Балаж Олексій, Колодка Богдан, Пересоляк Августін, Бабич Іван.
Запасні : Гузинець Сергій, Січка Мар`ян,Ходаковський Олександр, Дехтяренко Денис, Рибальченко Дмитро, Мигалина Андрій.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на сторінці Фейсбук.
 
 
У другому матчі зустрілись футболісти вікової категорії U-17.
 
СДЮСШОРівці вже у дебюті матчу мали прекрасну можливість, щоб відкрити рахунок у матчі. Після навісу з кутового, Мердєєв Вадим з 7-ми метрів виграв верхову боротьбу і небезпечно пробивав головою, але воротар гостей зумів зреагувати на цей удар і перевів круглого на кутовий. В цілому вся гра точилась у центрі поля. На 27-ій хвилині «Скала» відкрила рахунок у матчі. Пасічняк Василь вибіг на побачення з воротарем, обіграв його і відправив м’яч в порожні ворота. Після пропущеного голу ужгородці активізувались в атакувальній грі. На 34-ій хвилині Коваль Станіслав змістився з лівого флангу в центр і пробив трохи вище воріт. Під кінець першого тайму, Станіслав Коваль отримав м’яч після помилки гравця гостей і пробив по воротах суперника, але на жаль, круглий і цього разу пролетів вище воріт. Після цього гравець гостей Пасічняк Василь вийшов на оперативний простір, пробив у дальній кут воріт, але наш воротар Романко Антон продемонстрував чудову реакцію і відвів небезпеку від власних воріт.
 
Ужгородці дуже активно розпочали другий тайм і мали не поганий момент для взяття воріт. Гузинець Олександр з лету пробивав по воротах, але м’яч пролетів трохи мимо. В середині другого тайму Мукомела Євген з 30-ти метрів сильно пробив, однак воротар гостей не без перешкод зреагував на цей постріл. На 88-ій хвилині СДЮСШОРівці домоглись свого. Бакша Мартін прекрасно виконав штрафний удар і з дальньої відстані ввігнав м`яч під перекладину воріт суперника. Ужгородцям цього було мало і вони продовжили атакувати, але не жаль, саме на контратаці пропустили гол у власні ворота. Той таки Пасічняк Василь вдало реалізував свій шанс і приніс команді з Моршину 3 очки. Як підсумок, 2:1 на користь «Скали».
 
СДЮСШОР Ужгород - ФК Скала Моршин 1:2
 
СДЮСШОР Ужгород : Романко Антон, Герзанич Олександр, Бакша Мартін, Терлецький Олександр, Мукомела Євген, Мердєєв Вадим, Бистрицький Кирил, Лемак Михайло, Коваль Станіслав, Зізич Андрій, Гузинець Олександр.
Запасні : Луцьо Іван, Ганич Дмитро, Пеца Деян, Дочинець Роман, Матевосян Геворг.
 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на сторінці Фейсбук.

 
Команди СДЮСШОР вікових категорій U-14 та U-15 проводили свої матчі у Львові. Тільки підопічні Тараса Вайданича спромоглись здобути нелегку нічию на виїзді і відповідно здобути 1 очко.
 
До вашої уваги результати матчів команд СДЮСШОР U-14 та U-15 :
 
U-14. УФК-“Карпати” (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород) 3:0
 
U-15. УФК-“Карпати” (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород) 0:0
Прес-служба СДЮСШОР
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 554 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: