Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. СДЮСШОР "всуху" програє у Львові
21:04
ДЮФЛУ. СДЮСШОР "всуху" програє у Львові
Обидві ужгородські команди невдало з'їздили в гості до львівських "УФК-Карпат".

ДЮФЛУ. СДЮСШОР Забивши два голи у першому таймі матчу з ужгородською СДЮШОР, 16-річні вихованці Академії футболу «УФК-Карпати», незважаючи на повну перевагу й по перерві, більше голів не забили. 

Рахунок відкрив на 12-й хвилині Данило Сікан, влучно пробивши головою під поперечину після передачі від Владислава Мудрика верхом з правого флангу атаки. Але голеадор «академіків» мав забивати, і то не один раз, значно раніше. Однак кожен раз із завершенням у Данила не складалося. 

Другий гол господарів – повна заслуга Вадима Мельнійчука. Спочатку він змусив оборонців закарпатської команди сфолити на собі у власному карному майданчику і арбітр миттєво вказав на 11-метрову позначку. А за хвилину сам постраждалий влучно пробив з точки. 

Рахунок першого тайму – 2:0 – у другій 40-хвилинці не змінився. Хоча у карпатівців нагод забити було більше, ніж достатньо. Однак з реалізацією по перерві в «академіків» так і не склалося.


Арбітр – Безуглий О.Ю. (Рівне).
Асистенти арбітра: Болізюк В.С. (Львів), Дуцяк О.І. (Львівська обл.). 
Спостерігач арбітражу – Бринза О.О. (Львів).

8 жовтня. Початок – 12:00. Дубляни. Стадіон ЛНАУ

U16. «УФК-Карпати» (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород) – 2:0 (2:0)

Голи: Сікан (12), Мельнійчук (22). 


Повна перевага господарів упродовж обох таймів з великою кількістю створених гольових моментів – саме таким був характер звітної гри. Тому поразка з рахунком 0:4 – це ще не найгірший варіант підсумкового рахунку для команди гостей.

Цікаво, що рахунок було відкрито уже на 40-й секунді. «Академіки» у своїй першій атаці виконали подачу верхом у середину карної зони закарпатців. Захисники м’яча винесли, але вдало на підборі зіграв Нікіта Петрук – в дотик, не давши круглому опуститися на землю, з-за меж штрафного майданчика він влучно пробив по цілі. Цей гол став єдиним у першій 30-хвилинці матчу. Решту голів галичани провели у другому таймі. 

Рахунок було подвоєно на 38-й хвилині зі стандарту. Подача верхом з флангу зі штрафного в карний майданчик і Олексій Малакі головою переправив шкіряну сферу до сітки. А далі «дубль» оформив Андрій Дурдас. На 44-й хвилині він замкнув фланговий простріл від Михайла Чорного. А за вісім хвилин голеадор львівської команди вдало зіграв на добиванні. 


Арбітр – Безуглий О.Ю. (Рівне).
Асистенти арбітра: Болізюк В.С. (Львів), Дуцяк О.І. (Львівська обл.). 
Спостерігач арбітражу – Бринза О.О. (Львів).

8 жовтня. Початок – 14:00. Дубляни. Стадіон ЛНАУ

U14. «УФК-Карпати» (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород) – 4:0 (1:0)

Голи: Петрук (1), Малакі (38), Дурдас (44, 52).
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 880 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: