Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. СДЮСШОР зазнає мінімальних поразок від "Карпат"
11:12
ДЮФЛУ. СДЮСШОР зазнає мінімальних поразок від "Карпат"
Відбулися матчі 11-го туру попереднього етапу у групах ХVI Чемпіонату Дитячо-юнацької футбольної ліги України.

ДЮФЛУ. СДЮСШОР зазнає мінімальних поразок від U-17

СДЮСШОР (Ужгород) – СДЮШОР «Карпати» (Львів) – 0:0

12 листопада. Початок – 12:00. Ужгород. Стадіон «Спартак»

Арбітр – Байдюк М.Ю. (Чернівецька обл.). 
Асистенти арбітра: Рошко О., Сухан М. (обоє – Закарпатська обл.). 
Спостерігач арбітражу – Шитєв Й.Л. (Ужгород).

Володіючи як територіальною, так й ігровою ініціативою упродовж обох таймів, найстарші вихованці карпатівської СДЮШОР в Ужгороді так і не змогли бодай раз довести справу до взяття воріт гоподарів поля. 

Ужгородська команда, закрившись у своєму штрафному майданчику, з самого початку поєдинку відверто дала зрозуміти, що її цілком влаштує нічийний рахунок. Натомість, гості усю гру намагалися знайти «дірки» в обороні закарпатців. Однак по-справжньому гольових моментів створити їм майже не вдалося. Здавалося, ще трохи і м’яч залетить до сітки воріт ужгородців, але дотиснути опонента галичани так і не спромоглися. 

Найближчим до цілі був Іван Желізко, після дальнього удару якого круглий поцілив у каркас воріт. Втім, у другому таймі був епізод, коли стійка зіграла вже за нашу команду. Тож фінальний свисток зафіксував безгольову нічию.

Коли ж аналізувати поєдинок загалом, то зрозуміло, що гості два очки втратили, а господарі – одне придбали. Для перемоги «левам» забракло дальніх ударів, враховуючи насиченість оборони «ведмедів», а також флангових прострілів, які частенько призводять до небезпечних моментів. 


U-16

СДЮШОР «Карпати» (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород) – 2:1 (1:0) 

12 листопада. Початок – 12:00. Львів. Стадіон «Україна» (верхні поля)

Арбітр – Подригуля С.В. (Луцьк). 
Асистенти арбітра: Болізюк В.С., Ващишин О.Р. (обоє – Львів). 
Спостерігач арбітражу – Кусень Р.М. (Львів).

Голи карпатівців: Крижанівський (17), Славецький (76).

У матчі, в якому було значно більше сумбуру та хаосу, ніж власне самого футболу, 16-річні вихованці карпатівської клубної школи, незважаючи на свою перевагу упродовж обох таймів, лише за чотири хвилини до фінального свистка вирвали перемогу в протистоянні з ужгородською СДЮШОР.

У першій половині господарі мали чотири стовідсоткових моменти, але забили тільки один м’яч. На 17-й хвилині після подачі з лівого флангу Тарас Кудь пробив по воротах головою – голкіпер з цим пострілом впорався і відбив круглого, але першим на добиванні був Володимир Крижанівський.

Однак в другому таймі «зелено-білим» довелося розпочинати все спочатку. Тільки-но гра відновилася по перерві, як непорозуміння між гравцями нашої команди в сумі з непростим газоном призвело до перехоплення м’яча закарпатцями, які організували результативну контратаку – 1:1.

Нічийний рахунок змусив «левів» активізуватися в передній лінії і на 76-й хвилині вони таки забили переможний м’яч. Майстер стандартів Олег Береза виконав подачу верхом зі штрафного і центральний захисник Віталій Славецький, який своєчасно прийшов на допомогу партнерам по групі атаки, головою наніс переможний удар – 2:1. 


U-15

СДЮСШОР (Ужгород) – СДЮШОР «Карпати» (Львів) – 0:1 (0:0)

12 листопада. Початок – 14:00. Ужгород. Стадіон «Спартак»

Арбітр – Байдюк М.Ю. (Чернівецька обл.). 
Асистенти арбітра: Рошко О., Сухан М. (обоє – Закарпатська обл.). 
Спостерігач арбітражу – Шитєв Й.Л. (Ужгород).

Гол: Карабін (43).

У важкій грі, в якій було дуже багато єдиноборств, а силова боротьба тривала фактично в кожному ігровому епізоді, команда U-15 СДЮШОР «Карпати» зуміла таки здобути перемогу над ужгородською СДЮШОР, реалізувавши свій шанс у другій половині матчу.

Господарі поля дуже добре грали в обороні – дотримуючись ігрової дисципліни, вони перекрили фактично всі підходи до своїх воріт. Як наслідок, гольових моментів у «зелено-білих» у першому таймі майже не було. А найбільшою загрозою став дальній удар, однак м’яч прийняла на себе поперечина. 

Обмаль шансів забити мали суперники й у другій половині зустрічі. Можливо, найбільш справедливим підсумком гри, за такого розвитку подій, була б безгольова нічия. Однак карпатівці все ж забили. Центрфорвард «левів» Ярослав Карабін, виявивши неабияку індивідуальну майстерність, на 43-й хвилині прорвався до воріт суперника по лівому флангу, обігравши по ходу кількох суперників, а потім обвів і воротаря та скерував круглого до сітки. 


U-14

СДЮШОР «Карпати» (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород) – 1:0 (1:0)

12 листопада. Початок – 14:00. Львів. Стадіон «Україна» (верхні поля)

Арбітр – Подригуля С.В. (Луцьк). 
Асистенти арбітра: Болізюк В.С., Ващишин О.Р. (обоє – Львів). 
Спостерігач арбітражу – Кусень Р.М. (Львів).

Гол: Белозеров (15). 

Забивши один гол у першому таймі, наймолодші вихованці СДЮШОР «Карпати» в домашньому поєдинку так і не змогли збільшити свою перевагу у рахунку. Втім і 1:0 – це також звитяга, яка додала до турнірного доробку «левів» три залікові бали. 

Вже після першого тайму звітного матчу карпатівці мали вигравати не менше, ніж у три м’ячі. Однак до перерви забити вдалося тільки один гол. На 15-й хвилині після подачі зі стандарту оборонці команди гостей не зовсім вдало винесли м’яч і лівий захисник «зелено-білих» Остап Белозеров, який прийшов на допомогу партнерам, метрів з 15-ти в дотик зряче пробив щокою у правий від голкіпера нижній кут. 

По перерві, незважаючи на негативний для себе результат, ужгородці продовжували грати в катеначіо. Свого, в принципі, вони досягли – голи у їхні ворота більше не залітали. Але й м’яч у відповідь за такої гри також не заб’єш. Тому, все закінчилося нехай і мінімальною, але закономірною перемогою «зелено-білих».
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 904 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: