Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. СДЮСШОР здобув чотири очки з "Прикарпаттям"
08:41
ДЮФЛУ. СДЮСШОР здобув чотири очки з "Прикарпаттям"
14-го вересня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся 2-ий тур чемпіонату ДЮФЛ України.

ДЮФЛУ. СДЮСШОР здобув чотири очки з 14-го вересня на ужгородському стадіоні «Спартак» відбувся 2-ий тур чемпіонату ДЮФЛ України, де команди СДЮСШОР U-17 та U-15 вдома приймали однолітків із Івано-Франківського «Прикарпаття». Першими на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-17.

Матч розпочався досить рівно. Перший напівмомент був створений на 13-ій хвилині. Півзахисник СДЮСШОР Мамедов Арзуман з 20-ти метрів небезпечно пробивав, але м’яч оминувся з штангою воріт. Гості також декілька разів турбували нашого воротаря з середньої дистанції, однак Лісняк Віталій зіграв надійно. Найреальніший шанс в ужгородців щоб відкрити рахунок був на 40-ій хвилині. Гравці СДЮСШОР вивели Мотичку Олександра на ударну позицію з 7-ми метрів, однак наш гравець на жаль, влучив у штангу воріт.

На початку другого тайму той таки Мотичка Олександр, знову вийшов на побачення з воротарем і знову не зміг його переграти. Найцікавіша частина гри була саме в кінці матчу. Спочатку гольовий момент мали гості, коли після метушні у штрафному майданчику, гравець «Прикарпаття» пробивав з 10-ти метрів, але м’яч пролетів значно вище воріт. А вже на 3-ій компенсованій арбітром хвилині Попович Іван вийшов віч-на-віч з воротарем, але кіпер гостей і в цей раз зумів вийти переможцем в дуелі. Це був справжній стовідсотковий момент, який міг принести перемогу нашим хлопцям.

Як підсумок нульова нічия між СДЮСШОР та «Прикарпаттям».

У другому матчі зустрілись гравці вікової категорії U-15.

Початок матчу був за ужгородцями, спочатку Годя Дмитро, а потім Вільховий Андрій мали моменти, але реалізувати їх не вдалось. На 21-ій хвилині рахунок було відкрито. Вільховий Андрій прекрасно пробив з-за меж штрафного майданчику прямо у дев’ятку воріт. Вже під кінець першого тайму підопічні Миколи Фанти зміцнили свою перевагу. Після навісу з кутового, захисник гостей зрізав м’яч у власні ворота.

Ужгородці активно розпочали другий тайм. На 38-ій хвилині Немеш Мирослав пробивав з 10–ти метрів, але влучив в штангу воріт. За декілька хвилин до закінчення матчу Маюр Ігор мав можливість відзначитись, але реалізувати свій шанс не зміг. В цілому друга половина матчу була спокійна і не багата на гольові моменти.
Фінальний свисток арбітра зафіксував переконливу перемогу наших гравців з рахунком 2:0.


U-14
ФК “Волинь”  –   СДЮСШОР (Ужгород)   2:1
Гол у складі СДЮСШОР: Прокопів Андрій.

U-16
ФК “Волинь”  –   СДЮСШОР (Ужгород)   1:1
Гол у складі СДЮСШОР: Крижан Іван.
Прес-служба СДЮСШОР
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 450 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: