Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. СДЮСШОР здобуває три перемоги над "Буковиною"
20:00
ДЮФЛУ. СДЮСШОР здобуває три перемоги над "Буковиною"
23-го жовтня відбувся 8-ий тур чемпіонату ДЮФЛУ, де команди СДЮСШОР U-17 та U-15 вдома приймали чернівецьку «Буковину».

ДЮФЛУ. СДЮСШОР здобуває три перемоги над Першими традиційно на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-17.

Першим відкрити рахунок в матчі судилось гостям. На 18-ій хвилині Таланов Владислав реалізував одинадцятиметровий удар. Після пропущеного голу СДЮСШОР не знітився і почав активніше атакувати. Повхан Іван мав декілька чудових нагод для взяття воріт, але реалізувати їх на жаль, не зміг. Однак в середині тайму, гравець ужгородців Роля Максим скористався невпевненою грою воротаря і відправив м’яч в сітку воріт.

У другому таймі наш нападник Повхан Іван взяв на себе ігрову ініціативу, обіграв двох захисників на правому фланзі, змістився в центр і чудово переграв воротаря. Ужгородці повели в рахунку. За декілька хвилин «Буковина» зрівняла рахунок за допомогою автоголу. Підопічні Дениса Пахомова дуже хотіли перемогти, Повхан Іван на 41-ій хвилині наніс сильний удар з гострого кута, але м’яч в лічених сантиметрах пролетів мимо воріт. Згодом Мамєдов Арзуман з правого флангу небезпечно пробив, але воротар противника в карколомному стрибку відбив м’яч. Вже на останній хвилині матчу Чернівці зуміли забити не зовсім логічний гол. Після метушні у штрафному майданчику, Таланов Владислав з 5-ти метрів розстріляв нашого голкіпера.  
Як підсумок, гості перемогли у результативному поєдинку з рахунком 3:2, хоча відверто кажучи підопічні Дениса Пахомова не заслуговували на поразку.


У другому матчі на футбольний газон вийшли гравці вікової категорії U-15.

З самого початку матчу ужгородці заволоділи ігровою ініціативою. Винагородою за початкову активність став забитий гол зі штрафного удару Кобеляша Ігоря. Ужгородці продовжували домінувати. Хороші моменти для взяття воріт мали : Годя Дмитро, Вільховий Андрій та Молнар Сергій, але на жаль, більше голів у першому таймі не було.

У другому таймі СДЮСШОР продовжував грати першим номером. На 7-ій хвилині Годя Дмитро звільнився від опіки і наніс небезпечний удар з 12-ти метрів, м’яч пролетів над перекладиною. Згодом, після навісу з кутового Кобеляш Ігор пробивав, але захисник Чернівців відбив м’яч вже з лінії воріт, а на добиванні був Молнар Сергій, удар якого з 2-ох метрів заблокували опоненти. На 59-ій хвилині активний Молнар Сергій вибіг на побачення з воротарем, але пробив прямо кіперу в руки.

Голів у матчі більше не було, тому фінальний свисток арбітра, зафіксував мінімальну, але впевнену перемогу СДЮСШОР з рахунком 1:0.  


Команди СДЮСШОР вікових категорій U-14 та U-16 проводили свої матчі у Чернівцях проти місцевої “Буковини”. Нам приємно констатувати, що обидві наші команди здобули впевнені виїздні перемоги. 

Пропонуємо вам, ознайомитись із результатами зіграних матчів :

U-14. “Буковина” (Чернівці) –  СДЮСШОР 0:5
Голи у складі СДЮСШОР : Нємєцков Микити (2), Бобик Костянтин (2), Герц Володимир.

U-16. “Буковина” (Чернівці)  –  СДЮСШОР 0:2
Голи у складі СДЮСШОР : Крижан Іван, Гарапко Петро.
Прес-служба СДЮСШОР
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 454 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: