Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. Серія розгромів від УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U15 продовжена (ФОТО)
19:20
ДЮФЛУ. Серія розгромів від УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U15 продовжена (ФОТО)
Молодша команда Ужгородського району знову перемагає з великими рахунком.

ДЮФЛУ. Серія розгромів від УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U15 продовжена (ФОТО)
Вдалий весняний старт команди Бисаги змусив задуматися вже над боротьбою за потрапляння до плей-оф. Домашня гра з Калушом, який йде передостаннім, пройшов повністю за сценарієм господарів. У першій ж атаці Зінедін засмутив кіпера гостей. Тільки-но розігравши м’яч з центра поля Максимець одразу віддав вперед на Симочка, який випередив захисників, вийшов один в один і відкрив рахунок у зустрічі – 1:0.
 
Тим самим Василь встановив своєрідний рекорд, забивши найшвидший гол у цьому чемпіонаті. На цьому ужгородці не зупинились і продовжували тиснути на ворота Бабія. На 3-ій хвилині Лютнянський зі штрафного з 19 метрів поцілив у рамку, воротар з другої спроби накрив шкіряного. Під кінець першої десятихвилинки подачу з кутового замикав головою Крегул, але воротар на місці. У наступній атаці Максмець знову виконав навісну передачу з свого лівого флангу, Романко зупинив м’яч і пробив з 12 метрів та кіпер парирує цей удар, перевівши на кутовий. І знову Крегул відгукнувся на передачу з кута поля, але пробив у руки голкіперу.
 
На 15-ій хвилині Максимець записує на свій рахунок другий гольовий асист, віддавши на Повхана, який елегантно перекидує воротаря, який вибіг на перехват – 2:0.
 
За сім хвилин калушці вперше створили небезпеку біля воріт закарпатців – це Попов пробив з 17 метрів, але повз лівий кут воріт. На 27-ій хвилині Симочко біля правого кута штрафної зіграв у стінку з Шалеником, вийшов на одного воротаря і пробив повз нього – 3:0.
 
Після цього калушська команда записала до свого активу перший удар у рамку, коли Долинський зі штрафного метрів з 25 провірив Лісняка. Одразу ж Лютнянський відповів своїм пострілом з 18 метрів, Бабій відбив. На 34-ій хвилині Шаленик віддав у штрафну на центрфорварда, удар Повхана заблокували, Симочко додав з 12 метрів, але удар вийшов не сильним і кіпер забрав.
 
У другій половині гри господарі так само обстрілювали ворота суперника, але вже без ефективності. На 43-ій хвилині Повхан сильно приклався з 19 метрів, воротар робить сейв. За п’яти хвилин Лютнянський віддав зліва у центр штрафної на Симочка та Василь з 11 метрів б’є мимо.
 
На 51-ій хвилині Максимець змістився з лівого краю у центр і пробив з 19 метрів, Бабій перевів на кутовий. Через дві хвилини після подачі з кутового Максимець був першим на підборі і одразу пробив в дотик з 17 метрів, але влучив у поперечку.
 
Це вже третя за ліком розгромна перемога Зінедіна, якого у наступному турі у гості очікує лідер групи Покрова Львів.
 
 
Арбітр – Олег Федьків (Львів)
Асистенти – Томаш Бабич, Мар’яна Сухан
Делегат матчу – Василь Козик
 
смт Середнє, штучне поле, глядачів 40
 
УРДЮСШ-ДЮШФ Зінедін U15 Ужгородський р-н – ФК Калуш U15 3:0
 
Голи: Симочко, 1, 27, Повхан, 15.
 
Зінедін: Віталій Лісняк, Юрій Канюк, Олександр Крегул, Михайло Керечан, Ігор Бочкоі, Дмитро Шаленик, Максим Максимець, Максим Лютнянський, Михайло Романко, Василь Симочко, Іван Повхан.
На заміну виходили: Сергій Любка, Мілан Бутрик, Дмитро Ріпич, Ярослав Левко.
Запасні: Домінік Мюлганс, Валерій Іванчо, Даніель Блецкан.
Тренер – Іван Бисага, Микола Дорогович.
 
Калуш: Іван Бабій, Олександр Яремків, Максим Павлів, Олег Данило, Василь Бугрій, Степан Максимович, Владислав Попов, Дмитро Галій, Святослав Долинський, Володимир Яцків, Юрій Біда.
Запасні: Андрій Лесів, Юрій Шиварчук, Євген Ляхович, Назар Мацьків, Артем Попадюн, Андрій Клецан, Максим Гуцул.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 711 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: