Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. "Шахтар" бере верх над мукачівцями
12:18
ДЮФЛУ. "Шахтар" бере верх над мукачівцями
Заключний 10-й тур другого етапу Еліт-Ліги ДЮФЛУ команди МФА грали проти одного з фаворитів змагань – донецького «Шахатря».

ДЮФЛУ. Якщо три команди МФА U-14, U-15, U-17 не мали жодних турнірних завдань  і просто догравали чемпіонат, то в підопічних Івана Фізера (U-16) був реальний шанс проторувати собі стежку до третього заключного етапу турніру. Для цього команді в рідних стінах потрібно було зіграти внічию з гірниками.

Однак, цього досягти не вдалося. Перший тайм цих команд вийшов доволі рівним – закарпатці вибудували гру від оборони, потужно наситивши центральну частину поля, тож гірники для того, щоб вийти  в атаку були змушені тривалий час розігрувати м”яч на в власній половині поля. Та все ж їм вдавалося час від часу проходити ешеловану лінію захисту мукачівців. А на 5 хвилині Олег Яблонський навіть зумів вкотити м’яч у сітку воріт господарів, правда забіг в офсайд. Далі була поперечина після дальнього удару від півзахисника «Шахтаря».

Розв’язка гри настала в другій половині зустрічі, коли рефері зафіксував фол від Максима Стрюкова на правому куті перед карним майданчиком господарів. Олександр Ющенко перекинув стінку з двох гравців і м’яч влетів у ближній кут воріт. Арсен Чорненко хоч і намагався відбити м’яч та від його руки він таки залітає в ворота. Господарі прагнули відігратися йшли великими силами в атаку та в заключній фазі атаки у них не виходило з гостротою. А логічну крапку в матчі поставив нападник гірників, який вийшов на заміну Олександр Шелковенко, який сповна скористався дитячою помилкою захисника Максима Стрюкова, той вибивав м’яч і влучив прямісінько і нападника гірників, а від нього м’яч влетів в сітку мукачівських воріт – 0:2. Тож МФА U-16 залишається за бортом третього етапу Еліт-Ліги і завершує цьогорічний сезон на 5-й сходинці.

МФА (Мукачево) U-16 – «Шахтар» (Донецьк) U-16 – 0:2 (0:0)

Голи: Ющенко 57, Шелковенко 80

МФА: Чорненко, Істомін, Козачук, Ткачук, Стрюков, Полудняк (к), Гаджієв (Кайда 54), Дрезналь (Воробяк 61), Остроушко, Пономаренко, Пищур.
Запасні: Петренко, Савкін,Костик, Лушпінь, Муромський.
Тренер: І.Фізер

«Шахтар»: Кравець, Дрозд (к), Матвійчук, Бац, Огарков, Янович, Князєв (Скляренко 54), Ющенко, Деркач (Гетьман 72), Якименко (Шелклвенко 73), Яблонський (Демченко 57).
Запасні: Набит, Хохлов, Кулініч.
Тренер: В. Самборський.


Матч між командами МФА (Мукачево) U-14 – «Шахтар» (Донецьк) U-14 проходив за цілковитої переваги гірників. Господарям вдалося провести дві атаки в перші хвилини, після того домінував лише «Шахтар». Вже після першого тайму рахунок був 2:0 на користь донеччан, а в другій половині гості ще двічі реалізували свої нагоди. Мукачівці відповіли вже на заключній хвилині, арбітр за гру рукою призначив пенальті в ворота гостей. Тож поразка – 1:4

МФА (Мукачево) U-14 – «Шахтар» (Донецьк) U-14 – 1:4 (0:2)

Голи: Тищук 70 – Дейнека 18, Степанов 20, Діденко 43, Стрильчук 69

МФА: Сташків, Сливчук (Ліба 69), Яворський, Теплюк, Дмитрук, Федоров, Коляда, Угринчук (к), Шнайдер (Логойда 49), Молнар (Ватаманюк 36, Лещук 58), Тищук.
Запасні: Гунгредер, Нянчур, Мішкулинець.
Тренер: С. Ліснійчук

«Шахтар»: Петренко (Недозимований 36), Бойко (Мавроді 39), Дейнека (Ткачук 39), Мартюк, Крук (Діденко 36), Сорока (Кривцов 36), Форманюк (Ухань 36), Оличенко, Степанов (Ніколенко 36), Леута, Стрильчук.
Тренер: В.Віценець


На виїзді команди МФА U-17, U-15 також поступилися «Шахтарю» з рахунком: 5:0 та 4:1.
Прес-служба МФА
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 361 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: