Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. U14. Рівна гра, нерівний результат (ФОТО)
21:57
ДЮФЛУ. U14. Рівна гра, нерівний результат (ФОТО)
Слідом за старшими гравцями на поле вийшли молодші, а саме представники вікової категорії U-14.

ДЮФЛУ. U14. Рівна гра, нерівний результат (ФОТО)
Нагадаємо, що у турнірній таблиці «УФК-Карпати» Львів займають лідируючу першу сходинку, а СДЮСШОР восьму.
 
Матч розпочався з абсолютно рівної боротьби. Гравці обох команд не спішили ризикувати і бігти вперед. В основному всі ігрові моменти велись в центральній частині поля. Було багато дрібних фолів, яких арбітр з успішністю фіксував.
 
На 13-й хвилині СДЮСШОР отримав свій перший напівмомент. Бабич Іван небезпечно пробивав з 25-ти метрів і м'яч з відскоку від газону попав прямо в руки голкіперу гостей Денису Васютику. Згодом на 20-й хвилині гравець господарів Повхан Іван після кутового, виграв верхову боротьбу і пробив головою трохи мимо воріт.
 
«УФК-Карпати» теж пробували атакувати, але всі їхні задуми руйнували захисники СДЮСШОРівців. Також під час контратак активним у складі ужгородців був Микола Петрецький. Останній намагався боротись за всі м'ячі. І не рідко Микола вигравав у опонентів боротьбу за м'яч.
 
У другому таймі була дуже схожа на перший тайм гра, багато боротьби та фолів, але обмаль реальних гольових моментів. Напрочуд надійно діяли захисники обох команд. Так тривало до 48-ї хвилини. Саме тоді гості повели в рахунку. Після навісу з кутового правий півзахисник львів'ян Максим Клань з лету чудово спіймав м'яч і відправив його у сітку воріт – 0:1.
 
Взагалі автор голу Клань був абсолютно найкращим на футбольному полі. Він неодноразово загострював гру карпатівців. Під кінець матчу СДЮСШОР мав стовідсотковий момент для того, щоб зрівняти рахунок у матчі. Повхан прекрасно зіграв у відборі, обікрав захисника і вийшов на побачення з воротарем гостей, але переграти кіпера львів'ян не зміг, пробивши прямо в руки Васютику.
 
Як підсумок, мінімальна перемога «УФК-Карпати» Львів при абсолютно рівній грі.

 
Арбітр: Циганков О.
Асистенти арбітра: Бабич Т., Рубей В.
Інспектор: Митровський М.
 
СДЮСШОР Ужгород - «УФК-Карпати» Львів 0:1
 
Голи: Клань, 48.
 
«СДЮСШОР» Ужгород: Чамата А, Повхан І, Дуник І, Ізай Т, Хрипта С, Лютнянський М, Бабич І, Колодка Б, Роля М, Борисевич І, Петрецький М.
Запасні: Мигалина А, Ходаковський О, Русин О, Бурштинський В, Максимець М, Попвич І, Січка М.
 
«УФК-Карпати» Львів: Васютик Д, Назарчук Р, Савчук Г, Марків Р, Кашуба М, Сайуга М, Клань М, Петрук Н, Чорний М, Груша М, Дурдас А.
Запасні: Толетяк Д, Махінка Д, Хомутовський В, Бойко М, Попівняк М, Охоцький Н, Юришко В.
Панченко Артем
ФОТОРЕПОРТАЖ із матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 974 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: