Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. U15. Підопічні Пахомова в меншості здобувають нічию
12:37
ДЮФЛУ. U15. Підопічні Пахомова в меншості здобувають нічию
Ужгородці втрачають дорогоцінні очки, яких можливо бракуватиме у боротьбі за третє місце

ДЮФЛУ. U15. Підопічні Пахомова в меншості здобувають нічию Першими з центру поля починали гості. Львів’яни почали дуже жваво і вже на першій хвилині створили гостроту біля воріт суперника. Хитрець закинув в штрафну, але партнер погано обробив і тим самим втратив можливість забити. Господарі відразу відповіли, але удару Марковича з 16 метрів забракло точності.

На 7-й хвилині гри львів'яни подавали штрафний, але удар головою на завершальній стадії вийшов не точним. На 10-й хвилині Яковлєв увірвався в штрафну, але завдати акцентованого удару нападнику не вдалось. В наступній атаці той таки Яковлєв, після відскоку від захисника, опинився на ударній позиції, але голкіпер впорався з ударом Владислава.

Відразу в наступній атаці ужгородці могли виходити вперед, Яковлєв вивів Зізича на побачення з голкіпером, але пас вийшов засильним. Вже в наступному моменті львів'яни пробивали по воротам, після серії рикошетів, нападник Львова пробивав головою, але голкіпер на місці.

Гра проходила на зустрічних курсах і не давала засумувати глядачам ні на мить. На 20-й хвилині ужгородці виконували подачу зі штрафного, після чого м'яч у штрафній потрапив до Марковича, але той затягнув з ударом і гострий момент втрачено.

Після цього активний Яковлєв підстеріг захисника на помилці і пробивав з 20 метрів, але з ударом впорався голкіпер. Через п’ять хвилин вже львів’яни будували свій наступ, після хорошої розрізної передачі Сенчишин виходив на рандеву з голкіпером, але не зміг зачепитись за м'яч.

Відповідь господарів стала результативною. Яковлєв увійшов в штрафну і виконав простріл, який в свої ворота зрізав захисник. 1:0. Святкуючи гол один із гравців СДЮСШОРу вирішив зняти футболку і за це отримав другу жовту картку, тим самим підвів сою команду, залишивши її в меншості.

Такий вчинок партнера не знітив ужгородців і вони мали змогу подвоїти перевагу, після того як голкіпер суперника покинув свої володіння, м'яч підстеріг Яковлєв і завдавав удару вже в порожні ворота, але захисник в останній момент встигає нівелювати загрозу.

Під кінець першого тайму львів'яни все ж смогли створити небезпечний момент біля воріт суперника. Після прострілу з правого краю нападник пробивав в ближній кут, але голкіпер рятує свою команду.

Друга половина гри розпочалась з атаки господарів, Зизич виконав подачу з правого краю, партнер в штрафному суперника прийняв і відкинув під удару Гіді, але той забарився і захисники відібрали м'яч.

На 39-й хвилині Ткач, на підступах до карного господарів, класно обіграв суперника і завдав удару, але голкіпер не без труднощів впорався. Відразу в наступній атаці гості забили. Дрига подавав в штрафну суперника, де м'яч зачепивши Глушка, опинився у воротах, але лайнсмен фіксує положення поза грою у останнього.

Протягом 5-ти хвилин сдюшоровці відповіли небезпечним моментом Яковлєва - він увірвався в штрафний майданчик, але пробив не точно.

На 43-й хвилині Ткач підстеріг захисника на помилці і завдав удару по воротам, але бажаного результату досягти не вдалось. За 5 хвилин львів'яни знову створили гострий момент, Саламаха пробивав з 16 метрів, але не влучив у дальній кут.

Надалі гра проходила за переваги гостей. Так на 50-й хвилині Папроцький увірвався в карний ужгородців, після чого був збитий захисником. Головний арбітр вказує на одинадцятиметрову позначку. Вирок впевнено реалізовує Глушко. 1:1.

В найближчі хвилини ужгородці дозволили гостям перехопити ініціативу і це призводило до небезпечних моментів біля їхніх воріт. На 60-й хвилині підопічні Мирича провели стрімку атаку лівим флангом, після чого прострілили в штрафний майданчик суперника, де Ткач прийняв м'яч, але не зміг завдати удару.

Після цього ужгородці мали хорошу можливість забити. Гіді подав в штрафну, де Зизич відпасував головою на Яковлєв, але той не зміг вивести свою команду вперед.

Під кінець зустрічі львів'яни все частіше опинялись біля чужих воріт. Так в останні п’ять хвилин гості створили низку небезпечних моментів. Ткач після пасу партнера завдавав удару, але не точно. Відразу в наступній атаці гості заробили право на небезпечний штрафний. Удар Саламахи пройшов в лічених сантиметрах біля стійки. На 69-й хвилині, після подачі в штрафну господарів, голкіпер грає на виході, добивання заблокували захисники.

Розігравши аут львівські футболісти виводять на ударну позицію Дригу, але його удар парирує голкіпер. В наступній атаці гості вийшли в перспективну контратаку, але два удари блокуються захисниками. Знову в атаці львів'яни, Сенчишин прострілив у воротарський майданчик, де Курило з кількох метрів не влучив у порожні ворота. На цьому гра закінчилась.

Вже після завершення поєдинку між гравцями сталась невелика сутичка, але її мирно врегулювали батьки футболістів.

Витримавши фінальний штурм, підопічні Пахомова здобувають нічию.
 
 
Арбітри: Циганков О., Харчук С., Загородній О.
Делегат ФФУ – Антимійчук В.
 
м. Ужгород, стадіон «Спартак», глядачів 200
 
СДЮСШОР Ужгород – Фк «Львів»

Голи: Папроцький, 8 (автогол) - Глушко 50.
 
СДЮСШОР: Костю Степан, Цибик Владислав, Зуб Богдан, Рацин Іван, Бойкул Юрій, Ковтонюк Едуард, Гіді Олександр, Баран Олег (Мадяр Віталій, 36), Зизич Андрій (Вермінський Андрій,41), Яковлєв Владислав.
Запасні: Калай Андрій, Козуб Юліан, Скляр Андрій.
Тренер – Пахомов О.О.
 
ФК Львів: Новак Віталій, Папроцький Назар, Глушко Ростислав, Шишковський Олег, Токар Богдан, Дрига Назар, Хитрець Тарас, Ткач Назар, Сенчишин Тарас, Савран Роман (Курило Володимир, 36), Гринюх Констянтин (Саламаха Артур, 45).
Запасні: Федишин Володимир, Сметанка Андрій, Довкун Артем.
Тренер – Мирич Р.Р.

Попередження: Ковтонюк 25 – Глушко 19, Сенчишин 64, Дрига 70.

Вилучення: Ковтонюк 27.
Олександр Гряділь
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 905 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: