Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. U15. СДЮСШОР виграє у Закарпатському дербі (ФОТО)
00:52
ДЮФЛУ. U15. СДЮСШОР виграє у Закарпатському дербі (ФОТО)
Підопічні Пахомова перемагають і продовжують переслідувати трійку лідерів.

ДЮФЛУ. U15. СДЮСШОР виграє у Закарпатському дербі (ФОТО) Вже з початку гри команди створили декілька гольових моментів. Спочатку після подачі кутового кіпер не вдало грає на виході і м’яч застряг у штрафній площі, лише за декілька миттєвостей захисники все ж вибили. У відповідній атаці Добош вискочив на ворота, але разом з воротарем, який вийшов, перекинув і ворота.

Напруга у матчі була високою, а перевага переходила від одної команди до іншої. Гіді зряче пробивав з 21 метра, але Кундрик на висоті. У готсей активністю вирізнявся лівий крайній Баркасій, який спочатку пробив з десяти метрів, але вище воріт. А згодом ще раз спробував вже з 20 метрів, але знову повз ворота.

На початку другої половини гри Добош прорвався до карної зони, де захисник зачепив його. Суддя дав продовжити гру.

На 41-ій хвилині після подачі з флангу Баран був першим на добиванні після сейву воротаря. 1:0.

Ужгородці надалі контролювали хід гри не даючи розбігатися на своїй половині поля супернику. В черговій атаці СДЮСШОР Олень опинився один перед воротарем, обвів його. Але його удар з лінії воріт виніс Шеверньов.

Підопічні Сільваші не могли переломити хід гри, який погано для них складувався. Савка пробив з лівого кута штрафної, воротар відбив.

Ужгородці розігнали швидку контратаку і вийшли 4 в 3, але Зизич після пасу від Яковлєва далеко відпустив м’яч і загубив перспективну атаку.

За п’ять хвилин до кінця гри Яковлєв увійшов у штрафну з лівого краю, накрутив двох захисників і пробив у ближній кут. 2:0.

Вже під самісінький ендшпіль мукачівець Сергій Орос, який незадовго до цього вийшов на заміну, в центрі поля брутально вдарив суперника в ногу, спереду трохи нижче коліна, без наміру зіграти в м’яч. Арбітр одразу ж запалив червоне світло перед ним. Гравець Ужгорода обійшовся без серйозних ушкоджень, але виглядав цей епізод жахливо.

Одразу по закінченню гри місцеві вболівальники захотіли вияснити стосунки з тренером та порушником з Мукачева, та обійшлось без кулаків.     
 
Арбітр – Юрій Малаха
Асистенти – Михайло Лялюк, Олександр Рошко
Делегат матчу - Ромео Буковецький
 
м. Ужгород, стадіон «Спартак», глядачів 50
 
СДЮСШОР U15 – ФК «Мункач» U15 2:0

Голи: Баран, 41, Яковлєв, 64.

СДЮСШОР: Степан Костик (Андрій Калач, 67), Владислав Цубик, Ростислав Рубіш, Іван Рацин (Едуард Ковтанюк, 64), Юрій Бойкул (Адріан Скляр, 65), Богдан Зуб (Андрій Вермінський, 36), Максим Олень, Олександр Гіді, Олег Баран (Віталій Мадяр, 45), Андрій Зизич (Василь Маскович, 58), Владислав Яковлєв (Юліан Козуб, 65).  
Тренер – Денис Пахомов.

Мункач: Степан Кундрик (Сергій Росул, 63), Віталій Лешко (Євгеній Коструб, 43), Роман Бабинець, Ярослав Яворів, Василь Хіміч, Олег Поліщук (Сергій Орос, 62), Владислав Баркасі (Владислав Тарасенко, 52), Роберт Шеверньов (Мирослав Бундаш, 56), Андрій Забава (Владислав Турецький, 50), Михайло Добош, Владислав Савка (Юрій Йовді, 60).   
Тренер – Золтан Сільваші.

Попередження: Олень, 41, Цибик, 69 – Забава, 58, Орос, 67, Бабинець, 70.

Вилучення: Орос, 70.  
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 926 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: