Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. U15. СДЮСШОР зазнає поразки (ФОТО)
22:29
ДЮФЛУ. U15. СДЮСШОР зазнає поразки (ФОТО)
Більшість гри володіючи перевагою підопічні Пахомова пропустили в кінці зустрічі.

ДЮФЛУ. U15. СДЮСШОР зазнає поразки (ФОТО) Сам поєдинок розпочався з певною затримкою на 20 хвилин. Арбітр відмовлявся починати гру без присутності поліції, зважаючи на інцидент після гри старших команд.

Ужгородці йшли на четвертій сходинці і для втримання її, їм потрібно було набирати очки. Команді з Тернополя була на сьомому місці, з відставанням у чотири пункти від ужгородців, і їм потрібна була перемога, щоб покращити свої шанси у боротьбі за виживання.

Зі старту гості одразу створили декілька загострень біля воріт Костьо. На завершенні одного з них Кучеренко пробивав з 14 метрів, але вище. Вже за п’ять хвилин Гіді вивів Яковлєва на побачення з голкіпером та Владислав пробив у Герасимюка.

На полі йшла цікава боротьба, і гол можна було очікувати в будь-які ворота. Так Мороз на правому фланзі пройшов двох суперників і подав у штрафну, де н дальній стійці Печенюк першим ударом влучив у захисника, а другим - послав м’яч значно вище воріт. Ще одного разу Мороз здійснив прохід по центру із завершальним ударом з 18 метрів, однак не точно.

Господарі відповіли забійним моментом. Маркович здійснив рейд лівим краєм і прострілив у карну зону, де Зизич залишався один перед воротами та з шести метрів влучив у перекладину.

У другому таймі підопічні Пахомова продовжували добиватись свого. І одразу розвівши м’яч з центра поля послідувала довга передача на правий фланг, звідки Зизич накинув на дальню стійку, де Маркович на диво не зміг переправити м’яч у пустий кут.

Перевага господарів зростала все більше, і тернопільці подекуди затягували час, відчуваючи тиск з боку суперника. Як мінімум двічі мав забивати Яковлєв після подач справа від Бойкула. Та в першому випадку форвард пробив вище з близької відстані, а в другому – з чотирьох метрів повз ворота. Таке марнотратство моментами зіграло злий жарт з ужгородцями.

Так за дві хвилини до завершення гри подача з кутового біля воріт СДЮСШОР закінчилася ударом Мороза з семи метрів. 0:1.

Довгий час йдучи на четвертому місці, тепер ужгородці можуть скотитися на шосту позицію, якщо їхні сусіди наберуть три очки.   
 
 
Арбітр – Юрій Малаха (Львів)
Асистенти – Денис Дудаш, Микола Маточка
Спостерігач арбітражу - Віктор Журибіда (Луцьк)
 
м. Ужгород, стадіон «Спартак», глядачів 50
 
СДЮСШОР Ужгород – ДЮСШ Тернопіль 0:1

Голи: Мороз, 68.

СДЮСШОР: Степан Костьо, Владислав Цибик, Богдан Зуб, Іван Рацин (Юліан Козуб, 62), Юрій Бойкул, Максим Олень (Андрій Вермінський, 1 (Віталій Мадяр, 36)), Олександр Гіді, Едуард Ковтанюк, Василь Маркович (Олег Баран, 58), Андрій Зизич, Владислав Яковлєв.
Запасні: Андрій Калай, Адріан Скляр.
Тренер – Денис Пахомов.

Тернопіль: Дмитро Герасимюк, Владислав Мороз, Андрій Новачинський, Віталій Кузьмак, Андрій Запаранюк, Владсилав Бігуняк, Степан Богоніс (Богдан Злочевський, 43), Максим Коломієць, Олександр Кучеренко, Валентин Печенюк, Віталій Солтіс.
Запасні: Дмитро Онищук, Максим Лисак, Іван Луцик, Святослав Григоренко, Артур Корянов
Тренер – Айаровський П.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 870 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: