Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. U16. "Карпати" з легкістю переграють однолітків з Ужгорода
18:14
ДЮФЛУ. U16. "Карпати" з легкістю переграють однолітків з Ужгорода
Ужгородський СДЮСШОР не зміг нічого протиставити львівським "Карпатам".

ДЮФЛУ. U16. Вже в дебюті зустрічі Тороні міг виводити свою команду вперед, але пробив зльоту неточно. Надалі ігрова перевага перейшла до гостей і вже вони диктували свої умови гри.

Так на 17-й хвилині «Карпати» заробили право на небезпечний штрафний, але удар Берези у чудовому стрибку парирує голкіпер. За декілька хвилин гості знову атакували, Гірний вийшов на ударну позицію і пробивав з гострого кута, але повз ворота.

Згодом, підопічні Шумського знову загрожували володінням Читори. Береза небезпечно пробивав зі штрафного, але голкіпер рятує свою команду. Гості більшу частину першого тайму проводили на чужій половині поля. Захист господарів часто не встигав за прудкими нападниками львів’ян, що призводило до необдуманих фолів.

В одному із нечисленних моментів за участі ужгородців, Батрин виконав подачу у штрафну, але ніхто з партнерів не зміг зачепитись за м'яч.

За п’ять хвилин Кіш перевіряв пильність голкіпера ударом з-за меж штрафної, але безрезультатно. Вже у компенсований арбітром час гостям вдалось втілити свою перевагу у гол. Все почалось із помилки захисника господарів.  Цибик заслабо віддав на Чутору і Кіш, скориставшись цим, обходить голкіпера, але той в останній момент збиває нападника і рефері вказує на одинадцятиметрову позначку. Береза впевнено реалізовує вирок, 1:0.

Тайм другий почався з атаки гостей, але подача зі штрафного закінчилась нічим. Згодом Павлусь прорвався в штрафну і виконав простріл, але захист господарів нівельовував загрозу.

За декілька хвилин, вже господарі могли відкривати лік забитим, але з подачею у штрафну впорались захисники. Підопічні Шумського відразу відповіли гострим моментом. Гірний вийшов на побачення з Чуторою, але Юрій зміг врятувати свою команду.

На 55-й хвилині львів’янам вдалось забити ще раз. Після пасу з глибини поля Гірний, скориставшись провалом в обороні суперника, вийшов на рандеву з голкіпером і перегравши останнього збільшує перевагу своєї команди, 2:0.

Зрозумівши, що їм вже нема чого втрачати, ужгородці побігли відігруватись. Олень, прорвався правим краєм і прострілив у штрафну, але захисники зіграли надійно. Відразу в наступній атаці гості збільшили свою перевагу. Кудь віддав у розріз на Гірного, і той ударом у дальній кут оформлює дубль.

Останні хвилини поєдинку проходили за переваги домашньої команди. Так на 65-й хвилині ужгородці виконували подачу зі штрафного, але захисники відбились. На 68-й хвилині господарі подавали з кута поля, після чого, Зуб підстеріг круглого в районі 16-ти метрів і пробив зльоту, але повз ворота.

Отже, витримаши фінальний штурм львів’яни здобувають впевнену перемогу.
 
 
Арбітри: Байдюк М.
Асистенти: Рошко О., Рубей В.
Делегат ФФУ – Шитєв Й.
 
м. Ужгород, стадіон «Спартак», глядачів 200
 
«СДЮСШОР» Ужгород – «Карпати» Львів 0:3

Голи: Береза 37,  Гірний 55, 59.
 
«СДЮСШОР»: Чутора Юрій, Цибик Владислав, Зуб Богдан, Бойкул Юрій, Ковтанюк Едуард, Олень Максим, Маркович Віктор, Батрин Віктор, Зизич Андрій, Яковлєв Владислав, Тороні Андрій.
Запасні: Калай Андрій, Козуб Юліан, Скляр Андрій, Лабяк Юрій.
Тренер – Пахомов Д.О.
 
«Карпати»: Гарана Олександр, Григоращук Степан, Славецький Віталій, Попович Дмитро, Береза Олег, Шута Артур, Дмуховський Андрій, Кіш Валентин, Павлусь Олександр, Гірний Максим, Іванюк Максим.
Запасні: Труш Андрій, Затхей Андрій, Болюк Владислав, Чекалов Іван, Крижанівський Володимир, Кудь Тарас, Кіш Назар.
Тренер – Шумський В.І.

Попередження: Чутора 37, Зуб 49, Скляр 74.      
Олександр Гряділь
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 918 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: