Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. U17. Домашня звитяга підопічних Піньковського
20:43
ДЮФЛУ. U17. Домашня звитяга підопічних Піньковського
Ужгородці впевнено переграли гостей з Івано-Франківська.

ДЮФЛУ. U17. Домашня звитяга підопічних Піньковського Ужгородці виглядали активніше протягом усього поєдинку. Перший напівмомент вдалось створити господарям. Голубка обігрався з Русином і пробивав, але захисники заблокували постріл. Згодом Русин віддав під удар Василю Луціву, але у того удар, відверто кажучи, не вийшов.

Підопічні Піньковського поступово нарощували темп і створили низку гострих моментів. Русин після пасу від Ростоки пробивав головою, але не точно. Надалі обидва колективи не могли налагодити гру в пас і м'яч більшу частину часу проводив у повітрі, але це не заважало господаря загострювати гру біля чужих воріт.

На 15-й хвилині Ростока віддавав хорошу передачу на хід Русину, але першим на м'ячі опинився голкіпер. За декілька хвилин Василь Луців виводив брата на побачення з голкіпером, але останній знову зіграв надійно.

Відповідь гостей булла миттєвою. Яцемтюк закинув на Гудемняка, але той у спробі перекинути голкіпера не влучає у ціль. Знову стало гаряче біля воріт гостей на 20-й хвилині, Кормош закинув у штрафну на Луціва, той з одинадцяти метрів пробивав в один дотик, але заслабко.

За п'ять хвилин Фуштей увірвався у штрафну, але його простріл заблокували захисники. Згодом, ужгородські гравці заробили право на подачу з кута поля. Після того як захисники винесли м'яч зі штрафної, круглого підстеріг Голубка і пробив з дальної дистанції, але не точно.

Відразу в наступній атаці Габовда розписується у воротах суперника. Кормош закинув на Ростоку, той классно хитнув захисника і подав у штрафну, де на дальній стійці Габовда розстрілює вже порожні ворота.

Підопічні Піньківського не скидали обертів і все більше насідали на штрафну суперника. Так Русин виходив на рандеву з голкіпером, але в останній момент удар заблокував захисник. Згодом ужгородці могли забивати двічі. Спочатку Петро Луців обігравши двох захисників увійшов у карний суперника, але першим на м'ячі опинився голкіпер. Потім Русин знову вибігав на побачення з голкіпером, але пробив зависоко.

Під кінець першого тайму господарі розгорнули потенційно гольову атаку. Габовда віддав на Орсагоша, і той подав у штрафну, де захисник у спробі відвести небезпеку від своїх воріт скидує круглого на ногу Кормошу, після чого Василь в дотик наносить потужний удар, але м'яч влучає у стійку.

Напруга в матчі тільки зростала і господарі мали можливість тричі збільшувати свою перевагу. Спочатку Ростока не реалізував вихід віч-на-віч, потім Габовда головою не влучає у ворота, після цього Орсагош подав у штрафну, де вільний Петро Луців пробивав у дотик, але голкіпер знову на висоті. Згодом, після удару Василя Луціва м'яч струсонувши поперечку, повертається у гру, але захист суперника нівелює небезпеку. На останній хвилині першого тайму Василь Луців пробивав зі штрафного, але голкіпер на місці.

Тайм другий подарував вболівальникам не менше емоцій та видовища. Вже в дебюті Петро Луців обійшовши двох захисників цілив у ближній кут, але голкіпер рятує свою команду. На 40-й хвилині подача з кута поля закінчилась ударом Кобеляша головою, але не точно.

Господарі раз за разом підходили до володінь Ничкала, але без загострень. Згодом Ростока пристрілювався з дальної відстані, але повз ворота. За декілька хвилин той же Ростока продерся лівим краєм, подав у карний суперника, але голкіпер чудово зіграв на виході.

На 66-й хвилині Зінчука збивають у штрафній, рефері без роздумів показує на одинадцятиметрову позначку. До м'яча підійшов Петро Луців і впевнено пробиває у лівий кут - 2:0.

Згодом Петро Луців підстеріг м'яч в районі шістнадцяти метрів, але пробив заслабко. Під кінець гри, Ільчук навісив на Василя Луціва, але той погано обробив круглого і небезпечний момент втрачено. За декілька хвилин вже Ільчук міг збільшувати перевагу своєї команди, але з 20-ти метрів пробив вище воріт.

За п’ять хвилин Петро Луців змарнував чергову можливість для взяття воріт. Після прострілу у штрафну, Петро з кількох метрів не зміг влучити у ворота. На цьому головний арбітр зустрічі сигналізує про завершення поєдинку.
 

Арбітри - Горошко Б.
Асистенти - Рогач Я. Дьордь Н.
ДелегатФФУ – Варга Ф.З.

м. Ужгород, стадіон «Спартак», глядачів 100

СДЮСШОР Ужгород – «Прикарпаття» Івано-Франківськ 2:0

Голи: Габовда 28, Луців П. 66 (пен.).

СДЮСШОР: Костик Олександр, Орсагош Дмитро (Зінчук Назар 53), Кобеляш Олександр, Качаєв Володимир, Голубка Ростислав (Купар Євген 70), Кормош Василь, Луців Василь (Чутора Михайло 79), Луців Петро (Лелекач Юрій 80), Ростока Едуард (Ільчук Іван 64), Габовда Тиберій (Куртанич Руслан 72), Русин Михайло.
Запасні: Фединишинець Едуард.
Тренер – Піньковський В.В.
 
Прикарпаття: Ничкало Володимир, Дяків Олександр (Стецюк Владислав 80), Ленів Максим, Луців Назар, Фуштей Василь, Чуйко Сергій (Михайлюк Денис 64), Новосад Володимир, Довган Юрій, Яцемтюк Олександр, Сензюк Іван, Гудемнюк Олег.
Запасні: Амброзяк Олександр, Іванюк Віталій, Данильців Артур.
Тренер – Москвіч В. А.

Попередження: Голубка 24 – Гудемнюк 77.
 Олександр Гряділь
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 889 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: