Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. U17. "Мункач" впевнено переграє "Прикарпаття" (ФОТО)
22:56
ДЮФЛУ. U17. "Мункач" впевнено переграє "Прикарпаття" (ФОТО)
«Мункач» у рідних стінах приймав одного з конкурентів в підвалинах турнірної таблиці – івано-франківське «Прикарпаття».

ДЮФЛУ. U17. До цієї гри в загальнокомандному заліку мукачівці посідали останню сходинку в 4-й групі, тож господарям  потрібно брати очки, щоб зберегти прописку в вищій лізі, тим паче в матчі з сусідом в турнірці.

«Мункач» з перших хвилин почав затискати івано-франківців біля власного карного майданчика. На початку господарі почали турбувати суперника дальніми ударами. Одного разу кіпера при карпатців виручила поперечина воріт. В середині тайму гості зуміли перевести гру до центральної зони. Навіть одного разу лише майстерність нашого воротаря не дозволила нападнику «Прикарпаття» реалізувати вихід віч-на-віч. Але першими забили мукачівці – на 36-й хвилині розрізну передачу з центра поля після помилки воротаря «Прикарпаття», який не зміг зафіксувати м’яч у руках, замикає Максим Рашевський.

В другому таймі господарі видали ударну десятихвилинку, в якій і вирішили   результат зустрічі.  Спочатку після розіграшу кутового м’яч на дальній стійці, скориставшись неузгодженістю дій захисників, забиває Олег Лозан. А через дві хвилини дубль на свій рахунок записує М.Рашевський. Цього разу вина за третій гол цілком на воротарі гостей Володимиру Ничкало, який до слова, в минулому сезоні захищав кольори «Мункача». Пройшла передача в штрафний майданчик гостей воротар першим вийшов на м’яч і здавалося мав би без проблем ним заволодіти, однак, той просковзнув в нього між ніг, а там де потрібно опинився Макс Рашевський і збільшує перевагу своєї команди до 3:0.

А на 50-й хвилині після вкидання ауту Артем Атамас подає в район одинадцятиметрової позначки біля воріт франківської команди, м’яч підхоплює Максим Навроцький, на місці накрутив захисника й холоднокровно пробиває низом під ближню стійку воріт – 4:0. Гра була зроблена й до кінця мукачівці впевнено втримали перевагу.

Матч між чотирнадцятирічними юнацькими командами завершився мулевою нічиєю.

Завтра (27 жовтня)дві інші  мукачівські команди U-16 та U-14 гратимуть на виїзді в Івано-Франківську з однолітками «Прикарпаття».


Арбітр: Андрій Баран (Львівська область)
Асистенти арбітра: Михайло Лялюк, Вадим Рубей (Іршава);
Делегат ФФЗ: Василь Козик (Мукачево)

Стадіон СОК ДЮСШ м. Мукачево. Глядачів – 100. Температура +12

U-17: «Мункач» (Мукачево) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 4:0 (1:0)

Голи: Рашевський 36, 47, Лозан 45, Навроцький 50.

«Мункач»: Колісник, Береш, Цвик, Попов, Байса, Кривка (Кузьменко 53), Лозан, Атамас (Пекар 51), Навроцький (Шеверя 55) Рашевський (Олищук 51), Стаднік.
Тренер: Іван Фізер

«Прикарпаття»: Ничкало, Іванюк, Ленів, Луців, Фуштей, Данильців (Михайлюк 65), Новосад, Яцентюк (Баран 65), Довган, Гудемнюк (Чуйко 48), Сензюк (Гуринович 57)
Запасні: Амброзяк, Дяків.

Фото з матчу дивіться тут
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 861 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: