Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. U17. Прикра поразка ужгородців у рідних стінах
20:15
ДЮФЛУ. U17. Прикра поразка ужгородців у рідних стінах
Сьогодні, 21 травня, на стадіоні Спартак відбувся черговий тур ДЮФЛУ між місцевим СДЮСШОРом та ФК Львів.

ДЮФЛУ. U17. Прикра поразка ужгородців у рідних стінах Перші п'ятнадцять хвилин пройшли за відчутної переваги футболістів з міста лева. Гості володіли тотальною перевагою, але до небезпечних моментів справа не доходила. На 17-й хвилині, Дебич розрізною передачею виводив Мадяра на побачення з голкіпером, але пас вийшов засильним і воротар першим встигає до м’яча.

На 19-й хвилині, ужгородці розгорнули хорошу атаку правим краєм. Після подачі в штрафну суперника, Бокоч скинув головою на Мадяра і Олександр, обробивши не зручний м'яч, пробиває в дальній кут. 1:0.

Після стрімкого початку, суперники трохи заспокоїлись і гра перемістилась в центр поля. На 27-й хвилині, після сольного проходу Вичіжанін віддав на Янчака і той змістившись в центр пробиває, Марко на місці.

Відповідь від ужгородців була не менш небезпечною, після подачі у володіння Широцького, той вибиває круглого на ногу Дебичу, але Іван затягнув з ударом, після чого відпасував на Санду і той обігравши опонента пробивав та голкіпер впорався з його ударом.

Численні подачі в штрафну господарів результату не давали, захист грав надійно. На 30-й хвилині Лінтур, перед штрафною обігравши двох опонентів, віддав на Мадяра, але засильно. На 34-й хвилині підопічним Луцишина вдалось розгорнути хорошу атаку правим краєм, Дахновський увірвався в штрафну, але завдати точного пострілу не зміг.

Господарі заробили право на штрафний з 25-тиметрів, але удар Дебича спокійно забирає голкіпер. На 38-ій хвилині львівська атака продовжилась прострілом справа, м'яч знайшов в штрафній Дахновського, Віталій прибравши захисника, пробиває в дальній кут і зрівнює рахунок,1:1

Під кінець тайму сдюшоровці класно розіграли штрафний, Довганюк прострілював в штрафну, але арбітр помилково фіксує положення поза грою у Мадяра.

Другий тайм суперники почали значно активніше. І така стартова активність призводили до створення гострих атак.

На 45-й хвилині львівські футболісти виконували подачу зі штрафного, але удар Гаця пройшов значно вище. Відразу в наступній атаці гості забили. Міщук обігравши двох суперників на підступах до штрафної, відпасував на партнера, який виконав простріл з кута воротарського майданчику, після чого захисник заблокував, але м'яч відскочив під удар Вичіжаніну і той холоднокровно вирішує епізод. 1:2.

Львів'яни дедалі більше на’язували ужгородцям свою гру, раз по раз підходивши до штрафної, але на завершальній стадії у них нічого не виходило.

На 55-й хвилині гості заробили право на штрафний, але подачу з легкістю забрав Марко. Після цього, львів'яни ще двічі виконували простріл з правого флангу, перший заблокували захисники, а другий виявився не точним.

На 60-й хвилині, після скидки від Мадяра, Лінтур увірвався в штрафну, але замість того щоб прострілити, вдарив. Як результат, подача з кута поля, яка закінчилася ударом Маргітича, але голкіпер зіграв надійно. За п’ять хвилин вже Мадяр міг засмутити суперника. Після помилки захисника, він вискочив на рандеву з голкіпером, але не зміг його переграти.

На 63-й хвилині львів’яни, не без допомоги арбітра, заробляють право на удар з одинадцятиметрової позначки за те, що м’яч влучив захисникові господарів в руку, хоча той зіграв плечем. Дахновський пробиває по центру, Марко майже дістає круглого, але той все ж таки залітає у ворота. 1:3.

ФК Львів нарощував темп і дедалі частіше створював гостроту біля чужих воріт. Так на 70-й хвилині Вичіжанін завдавав удару з 16-ти метрів, але захисник заблокував.

Такий розвиток подій не влаштовував господарів і вони всіма силами старались відігратись. Бокоч подавав зі штрафного, але м’яч потрапив в руки голкіперу. Після цього гості знову заволоділи ініціативою. В наступній атаці Міщук прорвався в штрафну господарів, але захисники вибили на кутовий. Після подачі, м'яч відскочив до Храпаля, який завдав удару з 16-ти метрів, але круглий струсонувши поперечку виходить за межі поля.

Останні п’ять хвилин команди вже просто догравали чекаючи фінального свистка. Отже, львівські футболісти переграють ужгородських однолітків, тим самим задаючи хороший тон під завісу чемпіонату.
 

Арбітри: Циганков О., Харчук С., Загородній О.
Делегат ФФУ – Антимійчук В.
 
м. Ужгород, стадіон «Спартак», глядачів 200
 
СДЮСШОР Ужгород – ФК «Львів» 1:3
 
Голи: Мадяр 19 - Дахновський 38, 63, Вичіжанін 46.
 
СДЮСШОР: Марко Костянтин, Матій Артур, Жентичко Іван, Довганюк Віктор, Луцяк Василь, Ковач Владислав, Дебич Іван (Бедьо Віталій, 65), Андрусь Владислав (Пукіш Артур, 57), Бокоч Санду, Мадяр Олександр, Лінтур Андріан.
Запасні: Тарасов Вадим, Маргітич Василь, Слободян Назар, Шуха Василь.                                                
Тренер – Фанта М.А.
 
ФК Львів: Широкий Родіон, Гаць Микола, Глушко Віталій, Марциняк Ігор, Гончар Владислав (Василина Роман, 80), Горін Олег, Храпаль Леонід, Вичіжанін Андрій (Лесько Павло, 75), Дахновський Віталій (Закорченний Руслан, 80), Янчак Вадим, Міщук Остап (Островський Владислав, 77).
Запасні: Стефюк Василь.
Тренер – Луцишин М.М.   
    
Попередження: Гончар 80.
Олександр Гряділь
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1180 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 Владислав  
0
Можно полное видео с игры 99 года?

الاسم *:
Email *:
كود *: