Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. U17. Ужгородці завершують сезон безславною потасовкою (ФОТО)
21:44
ДЮФЛУ. U17. Ужгородці завершують сезон безславною потасовкою (ФОТО)
Не зумівши довести свою перевагу на полі футболісти виясняли стосунки кулаками після матчу.

ДЮФЛУ. U17. Ужгородці завершують сезон безславною потасовкою (ФОТО) Ужгородці перед останнім туром боролися за підсумкові 6-8 місця, а от тернопільцям вкрай потрібно було набирати очки, щоб залишитись у Вищій лізі, так як мукачівці їх підпирали знизу. Вже перед матчем аналітики підрахували де і скільки можна набрати і втратити очок. Тож у боротьбі за виживання була велика ймовірність здач ігор. Ужгородці, щоб допомогти своїм землякам мали відбирати залікові бали у Тернополя, та це у них не дуже вийшло.

З початку гри на полі тривали рівна гра, та гравці ніяк не могли організувати якийсь гострий момент біля воріт. Такий хід подій тривав до двадцятої хвилини, коли гості забили після навісу з стандарту від Павелка, результативно завершив ударом головою на дальній стійці захисник Оконецький. Та лайнсмен сигналізував про положення поза грою.

За цим червоні почали діяти трохи сміливіше. Підопічні Фанти змогли стоврити небезпеку силами Пукіша, який пройшов правим флангом і віддав на Мадяра та форвард з 10 метрів пробив мимо.

У другій половині зустрічі команди трохи активізувались, хоча в їх діях було багато браку. Після подачі Слободяна з кута поля гравець Тернополя зрізає м’яч у свої ворота та захисник на стійці вибиває шкіряного з штрафної. Біля протилежних воріт після прострілу справа Громяк бив з 12 метрів, але заслабо і кіпер забрав.

В середині другого тайму Мадяр підстеріг помилку захисника Оконецького, відібрав м’яч і вибіг сам на сам з кіпером та пробив прямо у нього. На 68-ій хвилині вже захисник Ужгорода організував атаку на свої ворота. Матій віддав пас воротарю, однак дуже слабо і Задорожний встиг наздогнати круглого, прокинути повз кіпера і забити у порожні ворота. 0:1.

В останню десятихвилинку господарі змушені були більшими силами йти вперед, але до ударів не доходило. Та гравці Тернополя відповіли взаємністю і також допомогли супернику зрівняти рахунок. Після подачі з кута поля Громяк на ближній стійці зрізає у власні ворота, кіпер намагався зловити, але не вдало.

Перед фінальним свистком ужгородці могли вийти вперед, знову після кутового. На дальній стійці Маргітич скидує головою в центр, де Руснак розстрілює ворота впритул та захисники встигли заблокувати цей удар.

По закінченню зустрічі, обидві команди були не вдоволені результатом і сходячи з поля спровокували перепалку, а згодом і потасовку стінка на стінку, де взяли участь практично всі гравці обох команд. В хід пішли кулаки та удари ногами. Тренери та декілька батьків намагались припинити бійку та це їм вдалось лише через декілька хвилин. Після розходу гравців на землі залишився лежати гравець Тернополя Урбанський, який вже не міг підвестися. Його в ході бійки хтось вдарив лежачого ногою по голові і він, за освідченням лікаря, отримав забій м'яких тканин лівого ока та в області правого вуха, відповідно струс мозку. Через 15-ть хвилин його на ношах забрала швидка.

Аморальність та дикість такої ситуації зашкалює. Очевидно, що юні гравці не маючи змоги довести свою силу на полі використовують такі не гуманні методи. Нажаль, зафіксувати цей прикрий епізод не вдалось оператору, який якраз робив заміну касети на камері. Якщо не результатом, то принаймні ганебною потасовкою запам’ятались в своєму останньому матчі хлопці 1999 року народження СДЮСШОР.

Чекатимемо реакції щодо цього інциденту з боку керівництва ДЮФЛ України.  Цікаво, чи понесуть ці гравці санкції на рівні області, бо деякі з них виступають за Середнє, Баранинці та Ужгород.

Хорошим уроком б для молодих гравців було б відлучення від футболу на певний термін на всіх аматорських рівнях.
 
 
Арбітр – Юрій Малаха (Львів)
Асистенти – Денис Дудаш, Микола Маточка
Спостерігач арбітражу - Віктор Журибіда (Луцьк)
 
м. Ужгород, стадіон «Спартак», глядачів 50
 
СДЮСШОР Ужгород – ДЮСШ Тернопіль 1:1

Голи: Громяк, 78 (автогол) - Задорожний, 68.

СДЮСШОР: Костянтин Марко, Віктор Луцяк, Артур Матій, Іван Жентичко, Віктор Довганюк, Владислав Андрусь, Назар Слободян (Іван Дебич, 58), Андріан Лінтур (Василь Маргітич, 41), Олександр Мадяр, Артур Пукіш (Олег Руснак, 49).
Запасні: Вадим Тарасов, Станіслав Качур, Віталій Бедьо, Євген Мороховець.
Тренер – Микола Фанта.

Тернопіль: Олександр Перець, Максим Чіп, Михайло Оконський, Віктор Сайчук, Степан Римар, Михайло Павелко, Матвій Гейна, Олександр Задорожний, Назар Урбанський, Владислав Козак (Дмитро Громяк, 42), Роман Бодасюк.
Запасні: Назар Стасюк, Демян Будз, Роман Драбовський, Віктор Довгунь, Володимир Павлишен.
Тренер – Чернятинський М.

Попередження: Павелко, 62.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1275 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: