Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. У 13 турі у закарпатців 2 перемоги та нічиї (ФОТО)
11:22
ДЮФЛУ. У 13 турі у закарпатців 2 перемоги та нічиї (ФОТО)
Матчі тринадцятого туру розтянулись на цілий тиждень.

ДЮФЛУ. У 13 турі у закарпатців 2 перемоги та нічиї (ФОТО)
У черговому турі другого кола ДЮФЛУ серед гравців 1999 р.н., на стадіоні «Сокіл», попри тотальну перевагу, львівяни не змогли здолали мукачівський «Мункач».
 
U-17 ФК «Львів» - ФК «Мункач» Мукачево – 1:1

Перший тайм проходив за сценарієм господарів, юнаки ДЮСШ ФК «Львів» переважали, однак не могли втілити свої числанні моменти. Однак, один гол ФК «Львів» U-17 зумів створити. Дахновський обіграв безліч гравців команди-суперниці, віддав Вичіжаніну, останній не промахнувся, 1:0.
 
У другому таймі, миттєве розбалансуванні оборонців «Львова» призвело до того, що гравцю «Мункача», після виконання штрафного удару, вдалося головою перевести «кулю» у наші ворота, 1:1.

Пропустивши, городяни помчали вперед, створили ще декілька гольових моментів, але забити другий гол не вдавалося. А на останніх секундах поєдинку, Дахновський був зупинений не за футбольними правилами в тамтешньому штрафному майданчику, за що арбітр призначив пенальті. До м’яча підійшов Вичіжанін, пробив і…влучив у стійку.

 
Гравці Львова 2001 р.н. вдома, поступилися мукачівському ФК «Мункач».
 
U-15 ФК «Львів» – ФК «Мункач» Мукачево – 0:1

Пропустили футболісти ФК "Львів" прикрий гол за 5-ть хвилин до закінчення поєдинку. Взяття воріт стало наслідком обрізки Артема Вовкуна та серії помилок оборонної ланки команди - 0:1. І хоча моменти вирівняти становище господарі мали, зокрема, і Хитрень, і Курило, цього не трапилося.
 
У другому таймі на футбольному полі глядачі спостерігали хаотичну гру, без чітких дії обох команд, але забитих м’ячів львів’яни не побачили.

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчів дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
 
U-16 СДЮШОР «Карпати» (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород) – 2:0
 
Загалом поєдинок пройшов під диктовку господарів. Підопічні Василя Леськіва та Любомира Вовчука перегравали гостей за усіма компонентами футболу. Не бракувало у «зелено-білих» і гольових моментів. До перерви вдалося матеріалізувати у гол один з них. У середині першої 40-хвилинки Володимир Задерецький вивів один на один з голкіпером закарпатців Романа Сидоріва і нападник у підкаті підсік круглого над воротарем, який стелився у ноги карпатівцю. Мав до перерви забивати і Остап Притула, але у фіналі красивої багатоходової комбінації хавбек господарів, пробиваючи по воротах з 18-ти метрів, не влучив по цілі. 
 
Подвоїти свою перевагу у рахунку «левам» вдалося на 55-й хвилині матчу. У ролі асистента знову виступив Володимир Задерецький, який пройшовши по правому флангу, виконав простріл. Роман Сидорів пролетів повз м’яча, але круглого підхопив Назар Стебельський, який своєчасно підключився до атаки. Захисник карпатівців першим дотиком підлаштував собі шкіряну сферу під удар, а другим розрядив свою «гармату». 
 
Наприкінці зустрічі «зелено-білі леви» мали відмінну нагоду довести рахунок до 3:0, але нападник Василь Куртиняк, пробиваючи по цілі метрів з восьми, примудрився направити круглого вище поперечини. 

 
U-14 СДЮШОР «Карпати» (Львів) – СДЮСШОР (Ужгород) – 0:0
 
Коли аналізувати поєдинок дебютантів Дитячо-юнацької футбольної ліги України, то загалом команда господарів володіла територіальною та ігровою перевагою упродовж обох таймів. Однак знайти шляхи до воріт гостей, які виставили «автобус» у власному карному майданчику, підопічним Андрія Василитчука так і не судилося. В цілому й гольових моментів у «зелено-білих левів» було не так уже й багато. Але й ті, що вдалося створити, до взяття воріт так і не призвели. Зокрема, у першому таймі найкращу нагоду відкрити рахунок мав Ярослав Карабін, який вийшов майже сам на сам з голкіпером. Однак Славкові не вдалося правильно розпорядитися м’ячем – не розрахувавши траєкторію польоту шкіряної сфери, він у підсумку пробив прямо у руки воротарю. До перерви міг відзначитися і нападник Юрій Тлумак, але пробиваючи із забійної позиції з-за меж штрафного майданчика, не поцілив у ціль – м’яч пройшов вище поперечини. 
 
Той таки Юрій Тлумак міг принести перемогу «зелено-білим» у другій половині зустрічі. Та отримавши передачу від партнера з флангу в районі 11-метрової позначки, пробив потужно, але знову забракло влучності. Таким чином, глядачі стали свідками неписаного правила, що у футболі не завжди підсумковий рахунок відповідає тому, що відбувалося на полі. «Леви» тиснули на ужгородців два тайми, але в підсумку нічия – 0:0.

 
13 тур. Вища ліга
 
U14 "Карпати" Львів - "СДЮСШОР" Ужгород 0:0
U15 "СДЮСШОР" Ужгород - "Буковина" Чернівці 1:2
U16 "Карпати" Львів - "СДЮСШОР" Ужгород 2:0
U17  "СДЮСШОР" Ужгород - "Буковина" Чернівці 3:1

U14 ФК "Мункач" Мукачево - "УФК-Карпати" Львів 1:6
U15 ФК "Львів" Львів - ФК "Мункач" Мукачево 0:1
U16 ФК "Мункач" Мукачево - "УФК-Карпати" Львів 0:1
U17 ФК "Львів" Львів - ФК "Мункач" Мукачево 1:1


13 тур. Перша ліга 
 
U15 "Прикарпаття" І.-Франківськ - ДЮСШ Тячів 8:0
U17 "Прикарпаття" І.-Франківськ - ДЮСШ Тячів +:-
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1016 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: