Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-14. Наймолодші мукачівці дебютують з нічиєї (ФОТО)
08:09
ДЮФЛУ U-14. Наймолодші мукачівці дебютують з нічиєї (ФОТО)
Команда Сергія Кундрика здобула один пункт у грі з Карпатами.

ДЮФЛУ U-14. Наймолодші мукачівці дебютують з нічиєї (ФОТО)
Наша команда через суттєву кадрову ротацію, хоч і створена буквально за кілька тижнів до страту сезону зуміла дати бій грізному супернику й вирвати бажану нічию.
 
Вже на 3-й хвилині підопічні С.Кундрика заробили право на штрафний, який потужно пробив Тарас Яримович – воротар хоч і парирував удар, однак ліквідувати загрозу не зміг. Так ми повели, та гості зуміли вирівняти гру постійно атакували. Варто відзначити чудову гру нашого кіпера, який виручав команду в багатьох епізодах. Та на 17-й хвилині наш кіпер Роберт Матей, хоч і відбив перший удар нападника УФК, який вийшов віч-на-віч, але на добивання вже не встиг зреагувати. Ще до завершення тайма на 22-й хвилині гості зусиллями Тельмінова зуміли вийти вперед.
 
Та в другомі таймі мукачівці билися до кінця й доля їм посміхнулася – непорозумінням захисників сповна скористався Данило Василишин, який прочитав передачу оборонця УФК назад і в дотик відпавив м’яч у сітку воріт суперника вже на останніх хвилинах гри. Тож 2:2 і дуже добрий початок для нашої найменшої команди в ДЮФЛУ.
 
Команди МФА U-15 та U-17 поступилися на визді УФК з однакоим результатом 0:6.

 
Арбітр: Маковій Євгеній (Чернівецька обл.);
Асистенти арбітра: Сухан Маряна (Мукачево), Рубей Вадим (Іршава).
Спостерігач арбітражу ФФУ: Маєревич Ярослав (Ужгород).
 
Стадіон СОК ДЮСШ м. Мукачево
 
«МФА» (Мукачево) U-14 – «УФК-Карпати» (Львів) U-14 – 2:2 (1:2)
 
Голи: Яримович 3, Василишин 33 – Шарабура 17, Тельмінов 22
 
«МФА»: Матей Роберт, Котович Артур, Джуган Владислав, Тарнавський Вадим, Русин Сергій, Яримович Тарас, Рейпеш Віталій, Даців Денис, Косовичук Олександр, Ковальський Марян, Василишин Данило.
Запасні: Лушпінь Віталі, Підберецький Роман, Кобзистий Глеб, Дьодяк Ігор, Лендел Олександр, Фехтел Алекс-Доменік, Трачук Віталій.
Тренер: Кундрик Сергій
 
«УФК»: Дубовий Іван, Гриньків Дмитро, Матвіїв Юрій, Штефанович Олександр, Дацюк Андрій, Яроцький Тарас, Ібрагімов Роман, Кукурудза Вадим, Шарабура Єгор, Глушко Іван, Козловський Денис (Тельмінов Данило 17).
Запасні: Шарук Володимир, Гаврошський Василь, Ганяк Іван, Краснобокий Юрій, Шоляк Василь.
Тренер: Лобасюк В.С.
Прес-служба ФК «Мункач»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1006 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: