Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ U-14. Нервова нічия лідерів (ФОТО)
23:07
ДЮФЛУ U-14. Нервова нічия лідерів (ФОТО)
25-го жовтня на стадіоні “Автомобіліст” проходили матчі 8-го туру Дитячо-юнацької футбольної ліги України серед команд вищої ліги.

ДЮФЛУ U-14. Нервова нічия лідерів (ФОТО)
Відразу по закінченню матчу старших складів на поле вийшли молодші, а саме представники вікової категорії U-14. Саме цей поєдинок був по особливому цікавий для всіх вболівальників футболу, які зібрались на стадіоні. Адже на полі зустрілись дві лідируючі команди у цій віковій категорії. СДЮСШОРівці на цей матч виходив у статусі мінімального фаворита, адже все ж таки вони займали перше місце в турнірній таблиці, "Карпати" ж відповідно були другими.
 
Матч розпочався досить спокійно, обидві команди діяли виважено та не спішили бігти в атаку і відкривати свої тили. В основному вся гра проходила в центральній частині поля, де було багато роботи в півзахисників обох команд. Також було не мало дрібних фолів як з однієї, так і з іншої сторони. Перший в матчі напівмомент створили господарі, які все ж таки трохи цікавіше діяли в атакувальній фазі. На 13-ій хвилині Черевко Олександр небезпечно пробивав по воротах гостей з 20-ти метрів, але чудово в цьому епізоді зіграв воротар гостей Герета Юрій.

В середині першого тайму львів'яни зуміли відповісти ужгородцям небезпекою. Після метушні в штрафному майданчику м'яч опинився в гравця зелено-білих, який пробив з вигідної позиції, але вже на самій лінії воріт Грись Максим підстрахував свого голкіпера і вибив м'яч в аут, тим самим розрядивши ситуацію в цьому епізоді. На 25-ій хвилині ужгородці створили справжній стовідсотковий момент. Черевко Олександр віддав чудовий верховий пас на Селеша Крістіана, який вибіг на побачення з воротарем, але внаслідок боротьби із захисником противників влучити в рамку воріт не зумів і пробив мимо.
 
У другому таймі була дуже нервова гра. Обидві команди боялись допустити фатальну результативну помилку і тому дещо сковувались в своїх ігрових діях.. Після метушні в штрафному майданчику м'яч відскочив до Ковчара Ігоря, який чудово пробивав, але м'яч розминувся з воротами. Карпатівці теж намагались атакувати, але оборона СДЮСШОРу в цьому поєдинку зіграла дуже надійно та не дозволила супернику вразити свої ворота. Особливо це стосується капітана ужгородців Макари Богдана, який в цьому матчі став справжній оплотом свого захисту і під час матчу виграв всі єдиноборства у суперника. На 55-ій хвилині Селеш Крістіан чудово пробивав з 23-ох метрів, але на місці виявився голкіпер гостей. Вже в самому кінці матчу міг статись вирішальний епізод цього поєдинку. Гравець Ужгороду Крижан Олексій з 30-ти метрів потужним пострілом намагався вразити ворота львів’ян, але на жаль м’яч зовсім трошки пролетів вище воріт.
 
Як підсумок, нервова нічия між лідарами цієї вікової групи, яка означає, що позиції в турнірній таблиці не змінились і СДЮСШОР і надалі продовжує лідирувати.
 
 
Арбітр : Зелінський І.
Асистенти арбітра : Вовчанський І, Рубей В.
Спостерігач арбітражу : Шитєв Й.
 
СДЮСШОР Ужгород - «Карпати» Львів 0:0
 
СДЮСШОР Ужгород : Лабатій В, Макара Б, Зизич М, Лав’янець Г, Грись М, Черевко О, Кічун Є, Балаж О, Крильо Ю, Крижан І, Селеш К.
Запасні : Учаров М, Гарапко П, Полячук А, Ковчар І, Баник Д, Риган О, Костик П.
 
«Карпати» Львів : Герета Ю, Слюбик Б, Холод В, Романик А, Омеляновський Б, Варфоолмеєв І, Пастух Є, Панчишин Б, Столярчук А, Цибривський Ю, Бобик М.
Запасні : Шуляк В, Сахацький В, Боцьків С, Вашкинський Ю.
Рогач Ян
Пресс-служба СДЮСШОР
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1000 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 Андрій  
0
Добрий день чи є десь відео тої ігри ужгород карпати u14

1 Андрій  
0
Де можна відео подивитись цю ігру на якому сайті

الاسم *:
Email *:
كود *: