Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. U-14. СДЮСШОР уникає поразки (ФОТО)
10:25
ДЮФЛУ. U-14. СДЮСШОР уникає поразки (ФОТО)
3 жовтня, в Ужгороді на стадіоні «Спартак» проходив матч 4-го туру чемпіонату ДЮФЛУ між командами СДЮСШОР (Ужгород) та «Карпати» (Львів).

ДЮФЛУ. U-14. СДЮСШОР уникає поразки (ФОТО) Львів’яни на перший погляд виглядали фаворитами, адже у всіх минулих матчах вони здобували виключно перемоги, а Ужгород після 3-х ігор мав у своєму активі 4 залікові бали.

Гра розпочалась з розвідки, обидві команди не хотіли відкривати всі свої козирі з самого початку. Тому гра була дуже обережною. Гості вправно грали у пас та контролювали м’яч, натомість ужгородці краще виглядали у індивідуальному плані. Особливо виділялись у складі господарів Василь Роботишин, Мартин Бакша та Денис Слюсар.

Перший небезпечний момент створили гості. Після проходу по правому флангу 7-го номера львів’яна Миколи Сеника круглий потрапив до Максима Кичора, але останній у найвідповідальніший момент схибив і пробив вище воріт. Ужгород з відповіддю не забарився. І на 15-й хвилині, внаслідок невпевненої гри захисників «Карпат», Вадим Мердєєв небезпечно пробив по воротах гостей, але прекрасну реакцію продемонстрував воротар «Карпат» Назар Стегніцький.

На 21-й хвилині зустрічі рахунок було відкрито. Півзахисник львів`ян Юрій Тлумак прибрав опонента на правому фланзі, змістився в центр і прекрасно пробив у дальню від голкіпера дев`ятку. 0:1 «Карпати» попереду. Загалом, у першому таймі була рівна гра. Моменти виникали як у одних, так і в других.

Другий тайм розпочався з навали на ворота «Карпат». Хорошу гру демонстрував півзахист ужгородців, який повністю переграв своїх візаві зі Львова. Прекрасна гра в пас та повне взаєморозуміння було між гравцями СДЮСШОРу, але не вистачало футбольної вдачі. Потрібно також відзначити холоднокровний захист «Карпат», який витримував атаку за атакою від господарів і майже не допускав помилок.

Прекрасний шанс для взяття мав Денис Слюсар, який зі штрафного небезпечно пробивав по воротах суперників, раз за разом Василь Роботишин обігрував самотужки по двох–трьох гравців, але все марно. І коли вже здавалося, що матч закінчиться нічиєю Вадим Мердєєв відновив паритет на табло. За 2 хвилині до закінчення матчу він увігнав м’яча у сітку воріт суперників – 1:1. На стадіоні була величезна радість та фантастична атмосфера.

Як результат, нічия 1:1, в якій СДЮСШОР був однозначно кращий і заслуговував на перемогу.


Арбітри: Плахов О., Петріг М., Джамелик О.
Делегат – Фреїк І.

СДЮСШОР (Ужгород) – «Карпати» (Львів) 1:1

Голи: Тлумак Ю. 21 хв. – Мердєєв В. 58 хв.

СДЮСШОР: Кашка Д., Ганич Д., Дзоф В., Мігалко А., Мукомела Є., Роботишин В., Бакша М., Слюсар Д., Коваль С., Доччинець Р., Мердєєв В.
Запасні: Романко А., Борис Д., Митро О., Федак Ю., Пеца Д., Маркович М., Катона К.

«Карпати»: Стегніцький Н., Кравець М., Даніловський Р., Ленько О., Корман М., Лень О., Бенерський І., Тлумак Ю., Сеник М., Бей А., Кичор М.
Запасні: Сосс Н., Гурань Р., Оленич А., Хорош Ю., Осінський І.

Попередження: Даніловський Р., – Мердєєв В.

Вилучення – не було.
Ян Рогач
  ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1360 | Додав: lobda | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: