Головна » Усі публікації » ДЮФЛ » ДЮФЛУ. U-14. СДЮСШОР вириває перемогу у грі з "УФК-Карпати" (ФОТО)
21:28
ДЮФЛУ. U-14. СДЮСШОР вириває перемогу у грі з "УФК-Карпати" (ФОТО)
В Ужгороді зійшлись переможець четвертої групи та підопічні Мухлиніна, які ще борються за путівку у фінальний етап.

ДЮФЛУ. U-14. СДЮСШОР вириває перемогу у грі з УФК-Карпати вже давно достроково забронювали за собою перше місце у групі 4, за ними йдуть BRW-ВІК та Карпати. Ужгородці відстають від львів’ян на чотири очки, тому їм вкрай потрібна була перемога.

Саме господарі і діяли більш активно з самого початку. Мухлинін закликав їх високо пресингувати і швидко переходити з оборони в атаку.

Вже в першій десятихвилинці червоно-сині могли вийти вперед. Бакша закинув вперед, Дочинець на мить випередив голкіпера і перекинув його, але трохи не влучив у ворота. Ще одна нагода була у нападника Ужгорода після подачі зі штрафного, Роман пробив з 15 метрів, але вище воріт.

Єдиний момент гості створили також після стандарту. Воротар не впевнено грає на виході і гравець львів’ян у боротьбі з Кашкою переправляє м’яч у поперечку, а добивання біло-зелених було заблоковано захисниками.
Після перерви тренер УФК-Карпат робить одразу вісім замін. І вже гості мали хорошу нагоду вийти вперед. Після подачі кутового Мігалко пробив головою та Кашка відбив коліном.

Правий захисник Юрій Федак здійснив прострілив з флангу, Маркович продовжив передачу, а Мердеєв пробив з семи метрів та кіпер на місці. Схожий момент мали Карпати, теж після передачі з флангу Дідик пробив по воротам з 10 метрів, Кашка забрав. СДЮСШОР без упину йшов вперед, а  «леви» в свою чергу діяли в захисті досить надійно.

На 59-ій хвилині Бакша подав кутовий, після боротьби у штрафній круглий потрапив до гравця УФК-Карпат та спробу вибити у підкаті заблокував Слюсар і м’яч знову відскочив до Бакші на лівий фланг, звідки Мартин знову зробив передачу/удар у штрафну і м’яч залетів за комірець воротарю у дальню дев'ятку. 1:0.

В хвилини, що залишились ужгородці втримали переможний результат і після матчу отримали заслужені оплески від вболівальників. Адже саме таку гру люблять глядачі, до самого кінця. Мартин Бакша знову приносить перемогу своїй команді, і цей м’яч стає для нього вже четвертим у сезоні.      
 
 
Арбітр – Дмитро Гамаль
Асистенти – Олександр Рошко, Микола Маточка
Делегат матчу – Михайло Митровський
 
м. Ужгород, стадіон «Спартак», глядачів 100
 
«СДЮСШОР» Ужгород – «УФК-Карпати» Львів 1:0

Голи: Бакша, 59.

СДЮСШОР: Дмитро Кашка, Юрій Федак, Володимир Дзоф, Адріан Мігалко, Євген Мукомел, Василь Роботишин, Денис Слюсар, Мартин Бакша, Станіслав Коваль, Роман Дочинець, Вадим Мердеєв.
На заміну виходили: Деян Пеца, Даніел Борис, Даніель Ердевді, Михайло Маркович, Олександр Митро, Дмитро Ганич.
Запасні: Іван Луцьо.
Тренер – Володимир Мухлинін.

УФК-Карпати: Андріан Яблонський, Ярослав Балог, Василь Буртник, Віталій Пазеняк, Сергій Стень, Назар Сущак, Денис Дубовський, Олег Бойчук, Михайло Ходукін, Ілля Подчешинський, Назар-Іван Вільховий.
На заміну виходили: Вячеслав Борисенко, Роман Дідик, Вадим Яремчук, Назарій Фокащук, Денис Гулевський, Павло Сальваровський, Марян Мокрик.
Тренер – Артимович І.

Попередження: Балог, 23, Сальваровський, 37.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: ДЮФЛ | Переглядів: 1297 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: